Wódka cocaine 40% z dodatkiem ekstraktu z lisci koki i Absynt Euphoria cannabis 70%, czy takie coś przejdzie, podejrzewam, że nie i będzie z tego zarzut o posiadanie?
Jaka roślina ma aktywne działanie w tym trunku(tylko tujon?) poszukałbym do kupienia ekstraktu lub suszu.
Wersja 2. najlaitowsze sajko/dyso rc z najmniejszym bodyloadem jako niewielki dodatek do butelki? Jestem bardzo wrażliwy na bodyload i mdłości, nie cierpię sajko wręcz przez to.
Jeśli nie ma takiego to może od razu do butelki dodać jakąś antyhistaminę 1 generacji jak prometazyna albo dimenhydrynat wiem, że mają paskudny smak ale blokują rzyganie po wszystkim co mnie wysyłało na cało nocne rzyganie(PST/Makiwiara itp bełtogenne opio :kotz: ).
Wersja 3. Widziałem kiedyś na neurogrove raporty z używania zupełnie zwykłych ziółek ze sklepów jakiś indian polskich które miały działanie lekko dysocjacyjne/psychodeliczne ale zapomniałem ich nazw może je dorzucić by wzmocnić działanie? Przy czym trip raporty to były mixy z jaraniem więc, ludziom którzy jarają coś co daje problemy z pamięcią średnio ufam mimo, że sam czasem jem benzo to jednak to co innego niż jaranie wiadra w dzień w dzień.
Co można dorzucić do takiego trunku by zbić nieprzyjemny smak, bo jak patrzyłem na yt to się krzywią jak skur xD a ja nawet wódki nienawidzę. Bo np. Laudanum ma wersję, że się do niego dorzucało jakieś zioła zbijające smak z tego co pamiętam.
Chcemy mieć coś ładnego na smutne wieczory i klimatycznego.
krzywią się, bo jest gorzkie, w domu można zrobić zupełnie pozbawiony goryczy, potrzebna tylko aparatura
na temat tych miksów to się nie wypowiem, nie wiem
Ogolnie nie jest juz ta esencja nigdzie dostepna(kolor zielony) kupiona 2012+/- mam nadzieje ze nie zabije nas :D
jak to sie ma do brania clona np. moglby ktos opisac bo ja nie w temacie.Dzieki
Nosze sie wlasnie z zamiarem kupna bo chce spróbować absyntu. Takiego prawdziwego właśnie z dawką 250mg a nie jakimiś popłuczynami ze sklepu które mają 35mg.
Napisz jeśli możesz czy 250mg już było czuć i ile kielonów dziabnąłeś.
Absynt 250-300mg w roztworze j/w. Z racji że praktycznie w ogóle nie pijam alkoholu (piwo raz na miesiac najczęściej) To zacząłem od kielonka 25 ml który już i tak wydawał mi się wyzwaniem. W zasadzie zrobiłem drinka z sokiem mandarynkowym, w smaku nie było złe jak na tą ilość %. Po ok 15-20 pojawił mi się uśmiech od ucha do ucha, włączyłem sobie muzyka która wchodziła gładko i wesołym krokiem zrobiłem kolejnego drinka z ok 40ml absyntu którego powoli sączyłem. W tym czasie wszedł mi na prawdę dobry humor wręcz euforia, do lecącej muzyki nie mogłem przestać sobie nie podrygiwać głową czułem rzeczywiście się pobudzony :D ten piękny efekt trwał aż do wypicia drugiego drinka czyli łącznie ok 30-40 min, bo potem trochę mnie zmuliło alkoholowo (brak tolerki robi swoje) Wypiłem dużo wody i poszedłem się przejść. Działanie jakby się stonizowało, czułem taki bardziej chill podobny do mj ale bez alkoholowego chaosu. Zmiany w kolorach były może delikatne, ogólnie wszystko trwało max 1.5h Dodam że absynt po wymieszaniu z esencją leżał może tylko z 2.5h w zamrażalce więc nie zdążył się przegryźć. Ogólnie ciekawa rzecz, chociaż nie przepadam za etanolem samym w sobie więc chyba będę next time taką esencję rozrabiać w 200ml wódki i 100ml spirytusu by zminimalizować konieczność picia alkoholu na rzecz zwiększenia zawartości tujonu w kieliszku :D
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/chimpanzees-sharing-fruit.jpg)
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol
Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jrt-treated-cortical-neuron.jpg)
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/profesor.jpg)
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku
Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.