Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
To jest chore jak skurwysyn, jebać ten syf. Uzależnia strasznie że człowiek się w tym zatraca totalnie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 45 / 0
O cholera. A mi to po tym zrytym łbie już chodzi jak NEPa nie mogłem kontrolować to tu już chyba odpuszczam. Ale tak mocno dopaminowe gówno czy krótko działa i stąd częste dorzutki i ciągła pogoń ? Noi układ krwionośny też jest wniebowzięty pewnie ?
  • 4894 / 853 / 0
@odbytniczy1991 A-pihp jest mocno dopaminowa jak dla mnie to z 2 razy silniejsze od nepa i ogólnie alfa to jest sama dopamina prawię a nep jednak stwierdzam po dokładniejszych badaniach że jest w nim też sporo noradrenaliny choć na początku tego nie czuć. Powiem Ci tak, ja dopóki waliłem tylko sniff to po kresce robiłem czynności jakieś np sprzątanie czy gra jakaś i nie myślałem od razu by dorzucać, dopiero jak działanie osłabło. Ale zacząłem vapo i tutaj to już jest gonienie króliczka mimo że człowiek jest na alfa centaurii wystrzelony to chce mieć lepiej i po prostu dopala kompulsywnie. No nie wiem, może ktoś potrafi się przy vapo alfy zatrzymać i nie dopalać kompulsywnie. Ja nie potrafię. No i jakbym nie miał jakichś psychotropów na zbicie fazy to by mnie pewnie wywieźli w chuj po takim odpierdalaniu %-D

Ja mam nadciśnienie, biorę codziennie nebiwololol 5mg. Wierzcie lub nie ale po takich chorych ilościach jakie poszły przez miesiąc nie mam żadnych akcji z kardio poza kłuciem bądź pieczeniem za lewą łopatką od jakiegoś tygodnia ale tylko jak zaczne vapo kompulsywnie. Od środy południa do teraz poszło 25g nepa właśnie wór opróżniłem %-D 6 dni, kurwa. To jest mój rekord życiowy nigdy nawet jak byłem w życiu na jakichś chorych ciągach amph czy jakichś stimów tyle nie zużyłem. Jebać to vapo uzależniło mnie to od pierwszego bucha i nic z czym miałem doczynienia tak nie uzależnia.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam. Zapoznalem sie z a-pihp przypadkiem. Lufa, kropla i plomien. Powiem szczerze dzialanie spodobalo mi sie od strzału. Przez jakies 4miechy bylem, biernym użytkownikiem tego, biernym w znaczeniu, nie interesuje mnie co biore tylko efekty. Wyjechalem za granice wiec skonczylem z tym, tam myslalem. Ale jest to legalne/prawie legalne gdzie mieszkam teraz wiec... Lufa, ogien. Mam pytanie znacie jakis podobnie działający specyfik? Może nieco słabszy?
  • 1289 / 329 / 12
@Aktimenel666 crack cocaine… tylko niestety krócej trzyma
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 24 / 3 / 0
Dzisiaj zostałem usunięty z ośrodka terapeutycznego. Traf losu chciał ze akurat byłem w terenach polski gdzie tak zwana ‘alfa’ wyparla prawie wszystkie inne narkotyki z ciemnego rynku. Nakręciłem się jednak po skosztowaniu ze sporym zapasem mogę powiedzieć ze nie warto. Gowno. Jakby tylko stworzone dla uzależnienia. Sama dopamina. Jeżeli was k
  • 463 / 45 / 0
Ogromna roznica miedzy nochem a vapem ? tej samej dawki, chodzi mi o dlugosc dzialania nawet kosztem mniejszej euforii, noi oczywiscie ktora opcja mniej na serducho wjezdza?
  • 5774 / 1182 / 43
Vapo szybciej działa, krócej, mocniej wciąga i wjeżdża na serce.
Różnica podobna jak pomiędzy kokainą a krakiem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8 / 1 / 0
Mam pytanie do tych co vapuja. Kiedys pvp bez problemu vapowalen dluzszy okres. Pozniej pihp ale cos mi w tym nie pasowalo i porzucilem temat na rzecz krysztalu. Dwa lata temu powrot do vapowania i a-pihp i kuzwa panowie/panie mam problem z tym. Wrzucam towar do zarowki ( przewaznie tak z 100-150mg i zaczynam zabawe. Rozgrzewam, czekam az sie zamieni w olej i powstanie chmurka (bialutka jak mleczko). Sciagam buszkaaaa i ..... zamiast posmaku alfy to czuc chuj wie co, cieplly palony mocz hehe :D Przewaznie ten posmak pojawial sie dopiero po paru buszkach i dorzutkach ale ostatnio juz wystepue nawet podczas pierwszego bucha.

Wogole to ostatnio chodzi mi ciekawy sposob na vapowanie a-pihp . Mianowicie mam vaporyzator fenix mini ktory ma taki szklany pojemniczek na oleje. I jak tam wsypuje towar i ustawiam vaporyzer na 200 stopni to caly towar ladnie sie topi i powstaje brazowy olejek. no a przechodzac do rzeczy to tak se pomyslalem zeby caly towar na raz tam przetopic a pozniej wszystko w zarowke przelac XD i sobie tak popalac :)

a wogole jakby ktos pytal ze na cholere przetapiac to w vaporyzatorze jak moge przeciez calosc w zarowce tez przetopic to juz spieszcze z odpowiedzia ze po pierwsze w zarowce jak za mocno przypalimy to zmienia posmak itp i wogle jest takie nijakie

no a po druge to nie wiem czemu ale palenie alfy zanim powstanie olej wplywa na mnie w chuj zle (paranoje, dziwne mysli itp) a po dwoch-trzech dniach kiedy wszystko przetopie i pozostaje mi tylko olej to moge go kopcic i przez tydzien i nie bedzie zadnych zlych mysli, natrectw, schiz :D dziwne to jest. Zawsze sie z tego smieje ze przed zabawa z alfa i jej maginczymi wplywami na czlowieka trzeba pierw sie poswiecic i przecierpiec trzy dni schiz i paranoi :)

POzdrawiam, Joe
  • 463 / 45 / 0
Nie wiem czy nie dostałem freebase bo nosem kompletnie nic nie czuć a próbowałem więcej XD kryształ niby monohydrochloride chuj to wie. Może to tylko do vapowania? Jeśli tak to idzie na śmietnik
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.