Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 495 / 22 / 0
Ja do wczoraj mialem zrobiona piekna machine, ktora niszczyla kazdego, ale oczywiscie ziomek musial zbic, kupilem 2 nastepne i obie jakies felerne przy grzaniu zarowa zamiast zrobic psyk i mala dziurke to pekaly i robily strasznie duzy otwor, wiec wiadomo w cholere materialu spieprza, jak i sie ciagnie ciezko.
IMO do pihpa najlepszy wujo waporyzer grzany nad gazowka.
Polecam tez moj pomysl z wczoraj, znajomy grzeje rure do hotrailsa, najpierw szczur z pentedronu i zaraz po tym hotrails z pihpa, i o mamuniu predator mode, jak za alfowych czasow ;).
  • 2428 / 90 / 0
Skont Ty mosz penciaka? %-D

Do robienia dziury w żarówkach przy pomocy zapalniczki żarowej najlepsze sa zarowki 75W nie wiem czemu ale przy 75`tkach nigdy mi jeszcze nie penkła a przy 100 lub innych prawie zawsze kurwa penka jak nie odrazu to po 30-40 sek od zrobienia sprzengla jak daje szkłu ochłonoć przed rozjebaniem gwinta i wybebeszeniem kurestwa...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 495 / 22 / 0
Nie bede sie chwalil, nie wiadomo kto czyta ;). Ale mozesz uderzac na mail, jak co :).
No wlasnie poprzednia nie pamietam jaka mialem, 2 kolejne 100 kupilem i obie po chwili grzania wyjebaly

scalono - WRB

Informuje, ze pihp nie jest hepatoksyczny, bo robilem proby watrobowe po calo weekendowym maratonie i wszystko w porzadku. Teraz sie zastanawiam, czy na poprzednie badania, ktore wyszly zle nie mial wplywu weekendowy maraton z mdphp, ktory sobie urzadzilem dzien przed badaniami ;P.
  • 1794 / 123 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Aaa i zapomniałbym to a-PiHP fchuj lepij palić z folii niż żarówki, przy folii bez problemu upierdalam sie do srogiego nieogaru i mdłosci co przy żarówie nie tak łatwo osiągnąć...
Hot railsy odradzam bo przez słaby profil noradrenalinowy , nima tu jebnięcia o które przy tej RoA sie rozchodzi...
Nie czajem. Jak z folii, ale nie hot rails. To jak ty to palisz :S?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 585 / 52 / 0
Mam podobne odczucia, apihp tylko z foli paliłem praktycznie, dużo wieksze i szybsze dymy można walnać niż ze szkła jakiegokolwiek, a w przypadku tego to istotne bo trzeba tego wiecej znacznie niż np alfy i z foli idzie to waporyzowac bardzo szybko i łądnie i potężne chmury ścisnąć których nie wiem co robiąc z żarówki czy innego szkła nie idzie. Hot rails też nie polecam żadnych plusów, więcej jebania się i jeszcze więcej materiału schodzi a lepiej z foli idzie się uwalić tym.
Ja nie wiem nic o kryształowym proszku. Poza tym walącym octem pierwszym sortem obecnie są dwa nowe na rynku jeden chinole zrobili i ten nie wiem jak wygląda i tylko znam jednego chińskiego sprzedawcę, trzecia partia jest ponoć pochodzenia nie chińskiego i dystrybutorem dla którego to zrobiono jest nf , ale wg opisu z cennika to
Purity 98.0 % min.
Appearance White to off-white powder
Ze zdjęcia które widziałem w krajowym sklepie tez wyglada jak zwykły proch

Ja tak po jakiś 4 miesiach niemal codziennego używania apihp i powrotu do apvp, dostrzegam niewątpliwe plusy aiphp, to że jest mega lżejsza fizycznie (poza faktem że tyle tego trzeba palic ze płuca bolą i dostają ostro w pierdol), nie zwiększa się potliwość, nie odczuwalna nawet przy sporym wysiłku, gdzie przy alfie nieraz wydaje sie żę zejść można i czuć wyraźnie spadek kondycji i wydolności organizmu, mniejsze działanie psychogenne, przy czym alfa dla mnie nie jest jakoś strasznie pod tym względem wybitna, liderem psycho orki jest u mnie mdpv.
Niestety na dłuższą metę przynajmniej tego pierwszego sortu nie idzie brać. Zbyt dużo i szybko go idzie, byt duża część działania ogranicza się do samego tylko przyjmowania kolejnych porcji, stan poczucia satysfakcjonującego działania i porzadanych efektów jest zbyt krótki i za gwałtowne jest przejście od stanu jego zaniku. Biorąc pod uwagę że cenowo alfa wychodzi podobnie czy nawet taniej, a wydajność jest gdzieś 2-3 razy większa, póki co do czasu sprawdzenia na ile to przypadłości samej substancji a ile tego sortu, który na pewno nie należy do wybitnie czystych (z samego faktu nie pozbycia sie do końca tego jebiącego octem czegoś), odpuściłem sobie używania na co dzień tej substancji. W wtorek powinien dojść nowy sort, zakładając że poszło lepiej dla producenta niż dla autora octowego sortu (w tym biznesie to nie takie oczywiste ) zobacze czy cos da sie z tego jeszcze wycisnac wiecej.
Uroboros pisze:
Nie czajem. Jak z folii, ale nie hot rails. To jak ty to palisz :S?
Ja nie czaje co ma folia do hot rails? Pytanie bardziej jak ty to palisz w takim razie lol
  • 1794 / 123 / 0
Z lufki albo żarówki. A co do palenia z folii to gniesz ją na pół, rozsypujesz na zgięciu proszek i podgrzewasz goniąc kroplę- myślałem, że to jest hot rail - wszak nazwa idealnie pasuje.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1676 / 106 / 0
Ktos pytal o libido. Apvp oddzialywala na 5Ht1. Pvp wyjatkowo mocno wiazala sie z tym receptorem, a glowna cecha to blokowanie libido i blokowanie serotoniny.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 672 / 126 / 0
    Uroboros pisze:
    Z lufki albo żarówki. A co do palenia z folii to gniesz ją na pół, rozsypujesz na zgięciu proszek i podgrzewasz goniąc kroplę- myślałem, że to jest hot rail - wszak nazwa idealnie pasuje.
    to o czym mowsz to gonienie kropli, a hotrails to:
    https://www.youtube.com/watch?v=TuLtlFxy8Rc
    Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
    • 77 / 1 / 0
    Ile klona po przerobieniu 0,5 PiHPa mnie uśpi?
    Uwaga! Użytkownik soltys94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
    • 1676 / 106 / 0
    jak sie ma pihp do pv4 i pv8 ?
    Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
    ODPOWIEDZ
    Newsy
    Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.