"Ostrzegam przed tym badziewiem marki „Hydracośtam”. U mnie produkt dostępny w Polsce jako suplement w sklepie z odżywkami spowodował nieprzyjemną reakcję uczuleniową. Dobrze że to przeczyszcza tak szybko bo nie wiem jak bym skończył a tak tylko mi spuchła cała twarz. Jednym słowem nie polecam."
Mimo wszystko strasznie korci mnie, żeby to przetestować jak tylko słońce nie będzie dawać się we znaki.
-------------------------
Otrzymałem wczoraj od vendora ze Szwecji 9-me-bc i zastanawiam się w ogóle czy to brać z powodu wątpliwej jakości pakowania. Nalepka krzywo i byle jak naklejona, w zalakowanym opakowaniu kilka jakichś czarnych podłużnych włókien nie wiem czy to włosy, tabletki z wypełniaczem z fragmentami brązowej zbrylonej substancji prawdopodobnie 9-me-bc. Całość nie sprawia zbyt wiarygodnego wrażenia.
Scalono. taurinnn
I jak to ze Szwecji smakowało?
02 listopada 2020hubii pisze: @exen
I jak to ze Szwecji smakowało?
Albo fota jak ojciec rzucał dziecko matce przez pół metrowe przejście, normalnie bym się uśmiechnął tylko, a takto lałem 5-10sekund.
Pierdolę nie chce mi się pisać już
Działa, ale narkotyki dają większą bombę
Nie jestem zmęczony, i mam fajny humorek a to 3ci dzień po 12sto godz. pracy na budowie, ale biorę jeszcze nootropy jakieś tam.
A i pregabaliny dzisiaj nie wziąłem z chaty i nie czułem się źle, ale 1 dzień abstynencji to chyba żaden wyczyn
11 listopada 2020hubii pisze: Działa, ale tak dziwnie jest lepszy humor, ale taki inny. Wpadłem ze 4 razy w histeryczny śmiech od 2 dni brania nie zdażało mi się to na pewno. Np. nie mogłem się przestać śmiać, jak się dowiedziałem, że mój sąsiad, który lubi wypić i z którym pracuję w nowym miejscu ma na nazwisko Piwko (i wali wódę ). Zaśmiałbym się z tego normalnie też, ale nie mogłem przestać, a nikt inny się nie śmiał.
Albo fota jak ojciec rzucał dziecko matce przez pół metrowe przejście, normalnie bym się uśmiechnął tylko, a takto lałem 5-10sekund.
Pierdolę nie chce mi się pisać już
Działa, ale narkotyki dają większą bombę
Nie jestem zmęczony, i mam fajny humorek a to 3ci dzień po 12sto godz. pracy na budowie, ale biorę jeszcze nootropy jakieś tam.
A i pregabaliny dzisiaj nie wziąłem z chaty i nie czułem się źle, ale 1 dzień abstynencji to chyba żaden wyczyn
Beta-karboliny słabo wchłaniają się oralnie, wchłanialność podjęzykowa moze być nawet kilkadziesiąt razy wyższa !
13 listopada 2020exen pisze: Brałeś to podjęzykowo czy oralnie ?
Jak coś będzie się ze mną działo niedobrego to napiszę.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.