"Ostrzegam przed tym badziewiem marki „Hydracośtam”. U mnie produkt dostępny w Polsce jako suplement w sklepie z odżywkami spowodował nieprzyjemną reakcję uczuleniową. Dobrze że to przeczyszcza tak szybko bo nie wiem jak bym skończył a tak tylko mi spuchła cała twarz. Jednym słowem nie polecam."
Mimo wszystko strasznie korci mnie, żeby to przetestować jak tylko słońce nie będzie dawać się we znaki.
-------------------------
Otrzymałem wczoraj od vendora ze Szwecji 9-me-bc i zastanawiam się w ogóle czy to brać z powodu wątpliwej jakości pakowania. Nalepka krzywo i byle jak naklejona, w zalakowanym opakowaniu kilka jakichś czarnych podłużnych włókien nie wiem czy to włosy, tabletki z wypełniaczem z fragmentami brązowej zbrylonej substancji prawdopodobnie 9-me-bc. Całość nie sprawia zbyt wiarygodnego wrażenia.
Scalono. taurinnn
I jak to ze Szwecji smakowało?
02 listopada 2020hubii pisze: @exen
I jak to ze Szwecji smakowało?![]()
Albo fota jak ojciec rzucał dziecko matce przez pół metrowe przejście, normalnie bym się uśmiechnął tylko, a takto lałem 5-10sekund.
Pierdolę nie chce mi się pisać już
Działa, ale narkotyki dają większą bombę
Nie jestem zmęczony, i mam fajny humorek a to 3ci dzień po 12sto godz. pracy na budowie, ale biorę jeszcze nootropy jakieś tam.
A i pregabaliny dzisiaj nie wziąłem z chaty i nie czułem się źle, ale 1 dzień abstynencji to chyba żaden wyczyn
11 listopada 2020hubii pisze: Działa, ale tak dziwnie jest lepszy humor, ale taki inny. Wpadłem ze 4 razy w histeryczny śmiech od 2 dni brania nie zdażało mi się to na pewno. Np. nie mogłem się przestać śmiać, jak się dowiedziałem, że mój sąsiad, który lubi wypić i z którym pracuję w nowym miejscu ma na nazwisko Piwko (i wali wódę). Zaśmiałbym się z tego normalnie też, ale nie mogłem przestać, a nikt inny się nie śmiał.
Albo fota jak ojciec rzucał dziecko matce przez pół metrowe przejście, normalnie bym się uśmiechnął tylko, a takto lałem 5-10sekund.
Pierdolę nie chce mi się pisać już![]()
Działa, ale narkotyki dają większą bombę![]()
Nie jestem zmęczony, i mam fajny humorek a to 3ci dzień po 12sto godz. pracy na budowie, ale biorę jeszcze nootropy jakieś tam.
A i pregabaliny dzisiaj nie wziąłem z chaty i nie czułem się źle, ale 1 dzień abstynencji to chyba żaden wyczyn![]()
Beta-karboliny słabo wchłaniają się oralnie, wchłanialność podjęzykowa moze być nawet kilkadziesiąt razy wyższa !
13 listopada 2020exen pisze: Brałeś to podjęzykowo czy oralnie ?
Jak coś będzie się ze mną działo niedobrego to napiszę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.