ODPOWIEDZ
  • 1342 / 48 / 0
rzabanakwasie pisze:
Tam z 5mmda zresztą coś dziwnego musiało się dziać i działać już inaczej na receptory, bo i efekty całkiem inne od mda.
Skąd masz pewność, że to rzeczywiście było 5mmda? U tego vendora nic nie jest pewne. 4-mma, cyklon, 2,3-mdmc, hxtc... nikt tak naprawdę nie wiem co jest czym.
SESH
  • 581 / 91 / 6
@up Pewności nie mam, ale na drugs forum pisali, że dawka to 15-25mg, na wikipedii to samo z odnośnikeim do "Synthesis and Pharmacological Evaluation of Ring-Methylated Derivatives of 3,4-(Methylenedioxy)amphetamine (MDA)" więc może akurat to trafił. Jedno mu się udało %-D
EDIT: Chociaż patrząc na te efekty co to powodowało to może dostał znowu coś kompletnie innego, co po prostu dawkuje się podobnie.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 492 / 16 / 25
No nie wiem, hospitalizacja po 30 mg tego nie wróżyła dobrego sortu, ale żeby nie robić offtopu to radzę zaczynać od niedużych dawek i przy okazji poczytać jak grupa funkcyjna zmienia aktywność substancji. Murti kiedyś o tym pisał w temacie o designer opio, ale co grupa substancji to inna sprawa. Tak czy siak nie wróżę jakieś super przebitki dla tego ketonu.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1342 / 48 / 0
Mnie to 5-methyl-MDA przypominało jakiś syntetyczny kanna podany oralnie.

Za to 5-MA brzmi bardzo dobrze z raportów, gdyby to rzeczywiście było to (w co wątpię) zajebiście bym się cieszył.
SESH
  • 581 / 91 / 6
@hasz Grupa, grupą ważne (ważniejsze) jest jeszcze gdzie tą grupę się doda. Metkat działa jak działa, po dodaniu metylu w pozycji para wypierdala euforią (4mmc), a w orto robi chujowy stymulant (2mmc).

5-ME wygląda bardzo obiecująco, ale co macie to nie wiadomo. Link do wątku z bl: http://www.bluelight.org/vb/threads/616 ... l-Ethylone

I jeszcze jedno. Niech ktoś jeden zostawi sobie sampla na gc/ms jeśli porobi dobrze. %-D
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 107 / 3 / 0
Testował ktoś? Mój sampel 0.5 dalej leży nietknięty
  • 1874 / 96 / 127
^ to poświeć hajs i wykonaj chromatografie gazową ze spektrometrią mas aby się upewnić co masz, bo vendora dostawca oszukuje i nie wiadomo co nam wysyla.
wolna molekula
#mops
  • 1874 / 96 / 127
Sory za dubla ale chce aby bylo w nowych postach. I jak testowal ktos wiecej? Bede to miec we wtorek ale ciekawi mnie jak na innych dziala. Prawda to Bigos, ze Cie 350mg ledwo ruszylo??
wolna molekula
#mops
  • 2428 / 90 / 0
310mg i po 30min kolejne 300mg ofc wsjo dopapnie, kompletnie nic mnie nie klepło jedyny efekt to ból brzucha... nawet źrenic mi nie rozszerzyło... szkoda bo liczyłem na coś pokroju chociażby etylonu a tu taka lipa...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
Ciekawe czy to wina sortu czy sama subst. No nic we wtorek powinno dojsc. Na blulajcie czytalem pozytywne opinie.
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.