Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 107 / 3 / 0
Na pewnym UK forum często pada słowo 'polimeryzacja'. Ktos bardziej obcykany wyjasni to?
  • 259 / 39 / 0
Polimery nie tworzą kryształów ;-) No i na badaniach strukturalnych nie wychodzą jak pojedyncza cząsteczka.

To wygląda na rozpaczliwą próbę wytłumaczenia tego, dlaczego vendorzy dopuścili się tak wielkiego oszustwa.
  • 1676 / 106 / 0
Czangwej pisze:
muproject pisze:
Z tego co się orientuje, rekrystalizacja spowodowała ze środek jest prawie nie aktywny .
w UK pojawił się puder i już dużo lepsze opinie zdobywa(próbki z sierpnia tez były w prochu).
Bzdura. Rekrystalizacja nie jest w stanie zdezaktywować towaru. Czy puder czy kryształ to cały czas jedna i ta sama substancja. 4-MMC-OMe po prostu NIE DZIAŁA.
zapewne rozpaczliwie mieszaja co sie da i co dopuszcza ang prawo zeby dupe uratowac
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Dostalem wczoraj testowego grama mexedronowego proszku od jednego z angielskich vendorow. Na zagranicznym forum gosciu bardzo pozytywnie opisuje dzialanie, bralismy z tego samego zrodla, wszamal tylko 150mg. i juz czul pozytywne efekty. Jesli chodzi o mnie, to musialem wdupic polowke sniff'em i grama polykiem, mam w chuja wysoka tolerancje niestety. Co sie dzieje teraz w mojej bani to masakra, dawno nie czulem sie tak dobrze jak teraz, az przypominaja mi sie czasy mefedronu, jest pieknie, polecam.
"Starzec o lasce przemierza się szlakiem,
choć nie gna, to staje, łapie oddech powietrza
i jest tam, doszedł, pragnie wspiąć się wysoce."
  • 157 / 10 / 0
O kurwa! Wiem w czym tkwi problem, rozwiązanie przyszlo niczym einstein któremu spadlo jabłko. Sample dzialaly, ponieważ nie byly pakowane hermetycznie w te folijki. To w folijkach tkwi problem! Przed wczoraj zarzucilem 700 mg i nic. Wczoraj odebrałem swoja pake, poszlo 150 sniff i nic. Kompletnie. Przez niedopatrzenie nie zamknalem worka strunowego, sypie tego samego dnia wieczorem i o kurwa, działa lepiej, 150 mnie nawet porobilo. Dupy nie urywalo ale bylo zdecydowanie lepiej, bo o ile przed wczoraj lekko smyrlo to dzis nawet sie porobilem i bylo czuć ze działa. Az mi sie obraz rozmywal jak po dobrych pigulach 10 lat temu. Zamykanie mexedronu w folie go zabija, on musi oddychać! Nie mówiąc o tym ze to dalej reaguje, krysztalki lacza sie ze sobą w większe. Rano giet wygladal inaczej, teraz sa nawet grudy po 0.5g!

Kurwa należy mi sie nobel z chemii za rozwiązanie problemów milionów ludzi którzy wreszcie poczują co trzeba
  • 157 / 10 / 0
Wygląda na to ze w pospiechu synteza nie byla dokończona. Temu jest nieaktywny, a w folii nie ma warunków wiec restart syntezy jest po otwarciu.

Jezeli dostaliście mex w folii, to opanujcie ciśnienie, otwórzcie worek i niech poleży z dzien.

To nie żarty! U mnie działa, tzn czuć ze środek działa, apel do vendorow, pakujcie sort w inny sposób a będziemy wszyscy w niebie

To dlatego puder ma lepsze opinie, on juz widocznie nie reaguje, zakończył syntezę.

Ponadto zauważcie ze pozytywne opinie byly na zasadzie dostalem spróbować, kumpel mi dal, znajomy vendor sypnal na test. A wszystkie negatywy to sort od wendorow. O ile próbne partie za dużo powietrza nie potrzebowaly, to dostawa jak szacuje 10kg na rynek przez chinoli została hermetycznie zapakowana i towar umarl, no moze dojechał w stanie krytycznym. Troche da sie go odreanimowac ale przypuszczam, ze jezeli następnym razem nie zrobią tego błędu to będzie siiii.

grzybki w reklamówce tez umrą jezeli nie będą wysuszone. :gun:
  • 566 / 29 / 0
Wy serio mówicie? Jak już zresyntezuje to jak klepie? Proszę o jakąś recenzje co i jak. W takim razie trzeba pisać do vendora żeby otworzył worek z tym...
Może się to uratuje.
rchiro the best
  • 1342 / 48 / 0
@Andrzej88
To co napisałeś brzmi co najmniej dziwnie... czyli ten 'mexedron' potrzebuje dostępu do powietrza żeby klepał? :rolleyes: Może niech ktoś kompetentny się na ten temat wypowie.
SESH
  • 157 / 10 / 0
To jak wyjaśnisz to ze krysztaly sie zlepiaja tworząc grudy po 0.5g których nie bylo? Dwa pierwsze testy byly zaraz po otwarciu, raz od kumpla a drugi raz mój sprzet, wiadomo po otwarciu od razu sie chce. Minelo moze 12 godzin gdy giet byl otwarty i wlala, zadzialalo dużo lepiej. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co, ale nie rozumiem juz z tego nic. Nie wypierdala tak jak powinno ale czulem ze dziala i to po 150mg kiedy dwa dni wczesniej 700mg dalo zerowy efekt. No chyba ze receptory sie musza wyrobić %-D po kolejnych testach zdam relacje.
  • 14 / / 0
Cos w tym jest, dalem polezec swojemu skruszonemu krysztalowi przy oknie i po 3 godzinach zajebalem skromna kreske, jakies 150mg. i o dziwo klepnelo duzo mocniej niz wczesniej 500mg. pojebane to wszystko haha, ale dzieki Andrzej za podzielenie sie z nami ta bardzo przydatna informacja. Juz nie musze montowac bombek zlozonych z polki, czy gieta, bo to marnotrawienie. Dzieki raz jeszcze.
"Starzec o lasce przemierza się szlakiem,
choć nie gna, to staje, łapie oddech powietrza
i jest tam, doszedł, pragnie wspiąć się wysoce."
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.