Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 169 / 15 / 0
Inaczej 4'-Methyl-α-pyrrolidinoheptiofenon.

Pełna nazwa chemiczna: 2-(pyrrolidin-1-yl)-1-(p-tolyl)heptan-1-one

Wzór chemiczny:
[ external image ]

Substancja pojawiła się u jednego ze sprzedawców na różowym forum i zbiera wyjątkowo pochlebne recenzje.
  • 115 / 4 / 0
Jest dostępna u jednego z polskich vendorow i chwalona na różowym forum a tutaj cisza ?
Mam 1g na stanie
  • 169 / 15 / 0
Ja osobiście będę testował to dzisiaj i sprawdzę jaki potencjał drzemie w omawianej substancji. W ciągu kilku następnych dni postaram się zredagować odpowiedni raport z doświadczenia, które przeprowadzę. Ponieważ posiadana przeze mnie tolerancja na pirolidynofenony oraz wszelkie pozostałe substancje psychoaktywne, (w szczególności te, które w istotny sposób wpływają na wyrzut dopaminy i noradrenaliny w mózgu) jest pomijalnie niska, a do tego wiedza, którą nabyłem w wyniku korzystania ze związków należących do wspomnianej wyżej grupy (dotychczas miałem możliwość spróbowania m.in. α-PVP, α-PiHP, α-PHP i, co najważniejsze, 4'-Methyl-PHP, który jest bezpośrednim sąsiadem MPEPu w szeregu homologicznym obejmującym zmetylowane przy pierścieniu fenylowym pochodne α-PPP [4'-MPPP, 4'-MPBP, Pirovaleron, 4'-MPHP]) jest co najmniej zadowalająca, to recenzja, której napisania zamierzam się podjąć powinna być w przeważającej części rzetelna i, mam nadzieję, zawierać wiele przydatnych informacji.

Pozdrawiam
  • 115 / 4 / 0
Ja tez prawdopodobnie dzisiaj zabiorę sie do testów bo czekałem tylko na przesyłkę z benzo aby mieć na wszelki wypadek bo nigdy nic nie wiadomo a podobno substancja jest bardzo aktywna .
  • 448 / 14 / 0
I jak? Weekend minął, wiec pewnie jesteście po testach. Ciekaw jestem porównania do mphp (pv4) i przede wszystkim tego, jak kardio, bo to częsty problem przy tych metylowanych pirolidynkach.
  • 714 / 45 / 0
Mi inPost zrobił saltację dupy i paczuszka dwa razy wróciła do sortowni (WTF?!?).
Dzisiaj w końcu ogarnęli te salta, paczka u mnie i ... sort takiego szarego pyłu. Trochę się tego boję, nie więcej jak 5 mg pójdzie.
  • 571 / 28 / 0
To może napisz o efektach zamiast o swoich obawach i planach na przyszłość?
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 4 / 0
Tak sort w szarym pyle i taki chemiczny posmak .
Nie mam aktualnie czasu sie rozpisywać albo jak narazie bardzo ciekawa substancja . Dawki 50-80 mg sa dla mnie w sam raz, niektórzy widziałem radzą max 30 mg ale to lekka przesada .
W ciagu 8 h pracy wystarczyło wrzucić 2x wiec trzyma nawet długo i na tym samym poziomie . Chęć do roboty, milion pomysłów i to bez większego nieogaru a czas leci jak szalony :) substancja ma bardzo duży potencjał możliwe ze aktualnie zostanie nr 1 z legalnych rc.
Nie wiem czemu ale jakos w działaniu przypomina mi trochę 3,4 ctmp . A do tego nie ma dużego parcia na dorzutke
Z ciekawości dałem 80 mg hexa i koło 30 mpep i powiem ze ciekawy mix . Bardzo mocna stymulacja gdzie mpep jakby wydłużał działanie hexa .
To tak w skrócie :)
  • 448 / 14 / 0
Typ sortu podobny do innych pirolidyn tegoż vendora, mam na myśli 4f-php, mdphp, mphp, także żadne zaskoczenie.

Twoim zdaniem numer 1 z legalnych rc, ale w jakiej kategorii? :) Porównujesz do 3,4ctmp, czyli taki suchy stim jakiego można się było spodziewać "na oko". Serducho szaleje, nie ma nadmiernego roztrzęsienia? Jak z odwadnianiem się na tym? PV8 potrafi przywalić, a to jednak pracę utrudnia, choć oczywiście kwestia dawkowania i ewentualnego podkładu. Miksu z hexenem z pewnością bym nie próbował, dość mi przeżyć z tym odczynnikiem ;)
  • 1893 / 179 / 0
No właśnie, jak to wypada w porównaniu z imho najlepszymi legalnymi p-k czyli MDPHP i PV-8?
Charakterne gunwo, warto wpisać do CV?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.