Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 167 / 15 / 0
W sumie to jestem kretynem i mimo że powinienem jeszcze z tym trochę poczekać to wrzuciłem 30mg i to jeszcze po tym jak kilka godzinę wcześniej brałem trochę etizolamu. Trochę mnie zaskoczył bodyload bo dość mocny jak na tryptamine a później no niestety lekka faza się załadowała i było w sumie bardzo, słabo ale miło. Widać, że ma potencjał. Dobrze też poczułem przyjemny dopaminowy strzał. Czekam z tym jakieś 3tyg i zrobię porządny test.
  • 1817 / 106 / 0
Do godziny kurwa chcę recenzji na temat tej substancji bo... Jak działa i ile tego jebać? Pisać do chuja bo nic nie wiadomo a jest dostępne? ;)
  • 642 / 18 / 7
Ktoś wie coś o czasie działania? 3-4 godziny dobrze obstawiam.
Myślę, że to stestuję. ;)
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 140 / 4 / 0
Ja też bym chciał poznać jakieś opinie albo chociaż jakies wskazówki ;) Nigdy nie próbowałem tryptamin ale np. po takim aldzie-52 w dawce 125mcg miałem grubo ;)
zamowiłem 100mg i planujemy to zjeść w 3 osoby , ostatni trip jakies 1,5miesiąca temu wiec raczej bez tolerki...
  • 34 / / 0
dawka ok 35mg bez tolerki będzie spoko, czy celować bardziej w 50mg?
  • 605 / 156 / 0
theSMOKEN, mam podobny scenariusz do twojego, z tym że będę miał jakieś odniesienie do HO-MET'a.
Planowałem w przyszłym tygodniu jakieś wojaże na kartonach, ale że pogoda ma się zepsuć, to jest bardzo prawdopodobne, że będę fazował w domu z deprocyną. Wjedzie 40-50 mg, myślę, że będzie odpowiednia moc. A więc do dzieła panowie i panie, kto pierwszy ten lepszy :D
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 140 / 4 / 0
Wczoraj doszła paczka, za chwilkę jadę ją odebrać. planujemy 100mg na 3 osoby , nastawienie w porządku ale gorzej z settingsem...na dworze pada i jest szaro a opcja wrzucania przy rodzicach sie nie usmiecha :P zobaczymy , moze przelozymy to na inny dzien
  • 129 / 34 / 0
Ja natomiast słoneczko i gdzieś za 1h zarzucamy po 50mg, nie wiem czemu mam troszkę wygórowane wymagania, liczę na coś lepszego niż aco dmt, ho mipt a bardziej stronę hometa a za grzybowy styl także się nie obrażę :). Chociaż jaki sens przyrównywania jak każda substancja ma swój własny unikalny profil, lecz taka już ludzka natura :D
  • 140 / 4 / 0
@Dah

Miłego tripa życzę i licze na jakies relacje :) Sam nie wiem ile zarzucić i jakim sposobem ale chyba sniff.
  • 4894 / 853 / 0
Takze czekam na relacje. Jesli bylo by to cos pokroju hometa, to bylo by fajnie .
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.