Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 698 / 171 / 0
mniemanolog: niestety, jadłowstręt dość ciężko jest przezwyciężyć po tej substancji. Tak naprawdę, to moi "współplemieńcy" są w stanie poznać, że jestem na 4F tylko po tym, że spada mi ilość spożytych kalorii ;-) . Trzeba się przymusić do żarcia, to chyba jedyna metoda, warto zawczasu przygotować sobie i mieć pod ręką jakieś żarełko, które wyjątkowo się lubi, wtedy łatwiej jest przekonać się do konsumpcji.
A co do ciśnienia, nie zauważyłem jakiegoś drastycznego wpływu na tę sferę. Zwykle mam okolice podręcznikowego 120/80, po dawkach 4F rzędu 10 mg wzrasta co najwyżej do 125/85 (max 88), w sumie ta druga wartość jest już poza normą, ale po innych środkach bywało gorzej.. Za to tętno wzrasta zawsze bardzo wyraźnie (okolice 100-110/min to typowy wynik).
  • 640 / 118 / 0
Kluposz pisze:
Ta substancja jednak nie jest dla kazdego, testuje juz prawie tydzien w wielu wariantach i nie zaobserwowalem nic ciekawego procz rozdraznienia. Sprawdzalem dawki od 3 do 10 mg i zawsze pojawialy sie nerwy i rozdraznienie ktorych u siebie nie cierpie. Motywacja i chec do dzialania spada mi praktycznie do zera, byle przesiedziec bezcelowo przy komputerze nie robiac nic produktywnego. Dam ostatnia szanse dla 4fmph w polaczeniu z kurkuma, a jezeli to nie przyniesie ciekawych efektow to prawie gram leci do kibla zeby nie kusilo :diabolic:
Raz, że nie jest dla każdego, a dwa że nie warto jej brać bez potrzeby. Zauważyłem, że sprawdza się dużo lepiej, kiedy trzeba być dyspozycyjnym na zawołanie lub działać na wysokich obrotach przez dłuższy okres. Kiedy jestem wypoczęty i najedzony, a pracy mam niewiele, wrzucenie 4-F-MPH skutkuje tylko negatywnymi objawami, które opisałeś.

I niestety, przerwanie ciągu jest niemożliwe, kiedy jesteś za cokolwiek odpowiedzialny. Po paru godzinach od ostatniej dawki działanie momentalnie zaczyna słabnąć i człowiek nagle przypomina sobie, jak to jest być skrajnie zmęczonym. Na odstawkę i regenerację trzeba zarezerwować sobie kilka dni.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 124 / 0
A powiedzcie, proszę, jak to jest naprawdę z nauką/przyswajaniem wiedzy po 4-F-MPH?
W przyszły wtorek mam rozmowę kwalifikacyjną, na którą muszę się porządnie przygotować merytorycznie, no i też błysnąć elokwencją na samym spotkaniu by wypadało.

Do dyspozycji, oprócz 4-fmph, będę miał Flubromazepam, rolki i xanax. Jak to kurwa rozgryźć?
Dzięki, dam karmę.
  • 361 / 15 / 0
ja codziennie uczę się i już jakieś pół roku cisnę 2x dziennie po 5 mg. zero tolerki. pisałem wielokrotnie już, ale się powtórzę, że do nauki to najlepsze, co istnieje obecnie na rynku rc. niemniej jednak na jakieś rozmowy kwalifikacyjne bym na tym nie szedł. to jest dobre, żeby samemu w domu, w ciszy i spokoju rozszerzać horyzonty. natomiast w kontaktach z ludźmi działanie tego by potęgowało u mnie stres.
u mnie działa tak 3,5-4h, potem pozostaje taka lekka stymulacja w tle, pozbawiona raczej motywacji. wtedy, jeśli już nie mam zamiaru nic tego dnia robić, leci GBL/BDO. nie dość, że zasypiam potem bez problemu, to jeszcze apetyt mi skacze mocno do góry i problem nieprzyswajania dostatecznej liczby kalorii znika. faktem jest, że człowiek staje się niestety zależny od nie jednej, lecz dwóch substancji. ale coś za coś
  • 421 / 21 / 0
A według mnie śmiało można zarzucać, nie ma co się ryć że ktoś zauważy 'przyśpieszone obroty' bo jest to praktycznie niemożliwe w granicy racjonalnych dawek. 4fmph może pomóc Ci w rozmowie zwiększając Twoją pewność siebie, asertywność, łatwiej znaleźć odpowiednie słowa, rozmowa wydaje się być bardziej elokwentna. No i to w zasadzie wszystko chyba, niemniej- warto! Pomyślałbym jeszcze o Xanax'ie, też bardzo fajnie można na nim przeprowadzić rozmowę, ale tu odsyłam już do odpowiednich wątków. Życzę powodzenia!
  • 1343 / 18 / 0
wkurwionygnoj pisze:
A według mnie śmiało można zarzucać, nie ma co się ryć że ktoś zauważy 'przyśpieszone obroty' bo jest to praktycznie niemożliwe w granicy racjonalnych dawek. 4fmph może pomóc Ci w rozmowie zwiększając Twoją pewność siebie, asertywność, łatwiej znaleźć odpowiednie słowa, rozmowa wydaje się być bardziej elokwentna. No i to w zasadzie wszystko chyba, niemniej- warto! Pomyślałbym jeszcze o Xanax'ie, też bardzo fajnie można na nim przeprowadzić rozmowę, ale tu odsyłam już do odpowiednich wątków. Życzę powodzenia!
+1
Xanax IMO wykazuje synergie, tzn nie usypia a chce ci się jeszcze bardziej za wszystko brać, jeszcze bardziej wszystko robic i w przypadku prze stymulowania nie tracisz tego całego impetu, tylko tu wkracza i delikatnie uspokaja
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 334 / 43 / 0
Ostatnio testowałem pillsy 15mg. Oczywiście na malutkim podkładzie benzo który jest według mnie boski bo eliminuje skutki uboczne. Po połówce pillsa, czyli 7,5mg 4f-MPH bardzo fajny stan lekkiego pobudzenia, jak się wkręcisz w robienie czegoś to idzie to naprawdę dobrze, miło się rozmawia.
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
tramadolol pisze:
wkurwionygnoj pisze:
+1
Xanax IMO wykazuje synergie, tzn nie usypia a chce ci się jeszcze bardziej za wszystko brać, jeszcze bardziej wszystko robic i w przypadku prze stymulowania nie tracisz tego całego impetu, tylko tu wkracza i delikatnie uspokaja
Zgodze sie w sumie ale sa tez pewne granice dawki xanaxu. Sam jade ostatnio na 4f-mph , 5 dni w tygodniu dawki 10-15mg . Optymalnie 0,5mg xanaxu dodac to polecam bo rzeczywiscie jest tak jak piszecie. Natomiast jak raz zjadlem 1mg to juz nie bylo synergii tylko xanax sie przebil przez 4f-mph i wszystkiego mnie sie odechcialo :)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 492 / 17 / 0
jak odmierzyć 3mg?
  • 506 / 12 / 0
mucha__ pisze:
jak odmierzyć 3mg?
Linijką kurwa.

Było tego mnóstwa.
a) Mega zajebista waga na którą Cię nie stać.
b) Rozpuścić w odpowiednim rozpuszczalniku, w którym rozpuszcza się 4-Fluoro-MPH (musisz sobie poszukać), może to być np. glikol lub spirytus. Teraz w zależności od tego ile masz tego 4-Fluoro-MPH (załóżmy 50mg rozpuszczasz w 50ml rozpuszczalnika) co daje ci 1mg na 1ml. Kupujesz strzykawkę insulinówkę, którą odmierzasz 1ml (glikolu, spirytusu) w którym znajduje się 1mg 4-Fluoro-MPH. Trzy strzykawki 1ml = 3mg.

Pamiętaj, że substancja od razu nie musi się rozpuścić w rozpuszczalniku, może to potrwać kilka minut, godzin, wymagać potrząsania, podgrzewania pojemnika z substancją najlepiej w garnku gorącej (nie wrzącej wodzie). Różnie to bywa, Roztwór ogólnie powinien być klarowny bez żadnego osadu na dnie. Mi wczoraj 280mg po 15 minutach bez żadnego podgrzewania rozpuściło się w 200ml spirytusu, rozwór klarowny, żadnego, żadnego osadu. Wszystko zależy od substancji. Poczytaj w czym najlepiej rozpuścić 4-Fluoro-MPH bo mi się za Ciebie już tego nie chce ;)
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.