A co do ciśnienia, nie zauważyłem jakiegoś drastycznego wpływu na tę sferę. Zwykle mam okolice podręcznikowego 120/80, po dawkach 4F rzędu 10 mg wzrasta co najwyżej do 125/85 (max 88), w sumie ta druga wartość jest już poza normą, ale po innych środkach bywało gorzej.. Za to tętno wzrasta zawsze bardzo wyraźnie (okolice 100-110/min to typowy wynik).
Kluposz pisze: Ta substancja jednak nie jest dla kazdego, testuje juz prawie tydzien w wielu wariantach i nie zaobserwowalem nic ciekawego procz rozdraznienia. Sprawdzalem dawki od 3 do 10 mg i zawsze pojawialy sie nerwy i rozdraznienie ktorych u siebie nie cierpie. Motywacja i chec do dzialania spada mi praktycznie do zera, byle przesiedziec bezcelowo przy komputerze nie robiac nic produktywnego. Dam ostatnia szanse dla 4fmph w polaczeniu z kurkuma, a jezeli to nie przyniesie ciekawych efektow to prawie gram leci do kibla zeby nie kusilo :diabolic:
I niestety, przerwanie ciągu jest niemożliwe, kiedy jesteś za cokolwiek odpowiedzialny. Po paru godzinach od ostatniej dawki działanie momentalnie zaczyna słabnąć i człowiek nagle przypomina sobie, jak to jest być skrajnie zmęczonym. Na odstawkę i regenerację trzeba zarezerwować sobie kilka dni.
W przyszły wtorek mam rozmowę kwalifikacyjną, na którą muszę się porządnie przygotować merytorycznie, no i też błysnąć elokwencją na samym spotkaniu by wypadało.
Do dyspozycji, oprócz 4-fmph, będę miał Flubromazepam, rolki i xanax. Jak to kurwa rozgryźć?
Dzięki, dam karmę.
u mnie działa tak 3,5-4h, potem pozostaje taka lekka stymulacja w tle, pozbawiona raczej motywacji. wtedy, jeśli już nie mam zamiaru nic tego dnia robić, leci GBL/BDO. nie dość, że zasypiam potem bez problemu, to jeszcze apetyt mi skacze mocno do góry i problem nieprzyswajania dostatecznej liczby kalorii znika. faktem jest, że człowiek staje się niestety zależny od nie jednej, lecz dwóch substancji. ale coś za coś
wkurwionygnoj pisze:A według mnie śmiało można zarzucać, nie ma co się ryć że ktoś zauważy 'przyśpieszone obroty' bo jest to praktycznie niemożliwe w granicy racjonalnych dawek. 4fmph może pomóc Ci w rozmowie zwiększając Twoją pewność siebie, asertywność, łatwiej znaleźć odpowiednie słowa, rozmowa wydaje się być bardziej elokwentna. No i to w zasadzie wszystko chyba, niemniej- warto! Pomyślałbym jeszcze o Xanax'ie, też bardzo fajnie można na nim przeprowadzić rozmowę, ale tu odsyłam już do odpowiednich wątków. Życzę powodzenia!
Xanax IMO wykazuje synergie, tzn nie usypia a chce ci się jeszcze bardziej za wszystko brać, jeszcze bardziej wszystko robic i w przypadku prze stymulowania nie tracisz tego całego impetu, tylko tu wkracza i delikatnie uspokaja
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
tramadolol pisze:+1wkurwionygnoj pisze:A według mnie śmiało można zarzucać, nie ma co się ryć że ktoś zauważy 'przyśpieszone obroty' bo jest to praktycznie niemożliwe w granicy racjonalnych dawek. 4fmph może pomóc Ci w rozmowie zwiększając Twoją pewność siebie, asertywność, łatwiej znaleźć odpowiednie słowa, rozmowa wydaje się być bardziej elokwentna. No i to w zasadzie wszystko chyba, niemniej- warto! Pomyślałbym jeszcze o Xanax'ie, też bardzo fajnie można na nim przeprowadzić rozmowę, ale tu odsyłam już do odpowiednich wątków. Życzę powodzenia!
Xanax IMO wykazuje synergie, tzn nie usypia a chce ci się jeszcze bardziej za wszystko brać, jeszcze bardziej wszystko robic i w przypadku prze stymulowania nie tracisz tego całego impetu, tylko tu wkracza i delikatnie uspokaja
mucha__ pisze:jak odmierzyć 3mg?
Było tego mnóstwa.
a) Mega zajebista waga na którą Cię nie stać.
b) Rozpuścić w odpowiednim rozpuszczalniku, w którym rozpuszcza się 4-Fluoro-MPH (musisz sobie poszukać), może to być np. glikol lub spirytus. Teraz w zależności od tego ile masz tego 4-Fluoro-MPH (załóżmy 50mg rozpuszczasz w 50ml rozpuszczalnika) co daje ci 1mg na 1ml. Kupujesz strzykawkę insulinówkę, którą odmierzasz 1ml (glikolu, spirytusu) w którym znajduje się 1mg 4-Fluoro-MPH. Trzy strzykawki 1ml = 3mg.
Pamiętaj, że substancja od razu nie musi się rozpuścić w rozpuszczalniku, może to potrwać kilka minut, godzin, wymagać potrząsania, podgrzewania pojemnika z substancją najlepiej w garnku gorącej (nie wrzącej wodzie). Różnie to bywa, Roztwór ogólnie powinien być klarowny bez żadnego osadu na dnie. Mi wczoraj 280mg po 15 minutach bez żadnego podgrzewania rozpuściło się w 200ml spirytusu, rozwór klarowny, żadnego, żadnego osadu. Wszystko zależy od substancji. Poczytaj w czym najlepiej rozpuścić 4-Fluoro-MPH bo mi się za Ciebie już tego nie chce ;)
"Jak działa jamniczek"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/fent400.jpg)
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej
Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/jalowki.jpg)
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie
Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.