Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 401 / 20 / 0
Re: 4-Fluoro-MPH
Nieprzeczytany post autor: essen »
Wczoraj udało mi się wpychać żarcie w siebie, bez smaku i ochoty co prawda ale jak się o tym pamieta to jest git.
Co warto stosować aby tolerka nie rosła tak szybko? DXM ? Kurkume? NIe biore tego codziennie, raczej co drugi/trzeci dzień po 2 łyżeczki czerwone (dorzutki nie dają odczuwalnych efektów)

Oprocz 4f MPH w codziennej suplementacji mam:
omega 3
witaminy A,D,E,K oraz B i C(3g)
noopept
magnez, potas

Posiadam jeszcze NALT, brałem to przedtreningowo (1-1,5g ale nie czułem działania). Warto to stosować podczas brania 4f MPH?
  • 708 / 24 / 0
Właśnie minus tej substancji są właśnie słabo działające dorzutki
  • 1817 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: eliot »
Jak słabo działające dorzutki. Na tym się nie robi ciągów tylko się idzie spać po drugiej, maks trzeciej kresce a do tego czasu dorzutki działają dobrze. Ja do pracy na noc zarzucam koło 22 potem poprawiam troszkę więcej gdzieś koło 3-4 nad ranem i ta dorzutka działa tak jak powinna. Potem wracam do domu jakieś benzo i idę w kimę.
  • 1676 / 106 / 0
eliot pisze:
Na tym się nie robi ciągów tylko się idzie spać po drugiej, maks trzeciej kresce a do tego czasu dorzutki działają dobrze. Ja do pracy na noc zarzucam koło 22 potem poprawiam troszkę więcej gdzieś koło 3-4 nad ranem i ta dorzutka działa tak jak powinna.
i mowisz, że lepsze od hexa do pracy ?
ja hexa stosowalem maks 50mg i było git.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: eliot »
Według mnie? Stary nieporównywalnie lepsze. Jak piekło a niebo. 4f-MPH bardzo dobrze nadaje się do pracy a HEXA nienawidzę nawet rekreacyjnie a w robocie po nim to bym chyba umarł. No ale co kto lubi. ;)
  • 708 / 24 / 0
Do pracy 4f zdecydowanie lepsze jest nie za lekko nie za mocno.
  • 1676 / 106 / 0
eliot pisze:
Według mnie? Stary nieporównywalnie lepsze. Jak piekło a niebo. 4f-mph bardzo dobrze nadaje się do pracy a HEXA nienawidzę nawet rekreacyjnie a w robocie po nim to bym chyba umarł. No ale co kto lubi. ;)
eliot ale 40-50mg hexa czyni cuda.
wrzucasz raz i latasz.
Minusem jest ładowanie i wazo.
No i fakt, że nawet na takiej ilosci latasz jak nakrecony samochodzik.
Mówie tu o sortach ze sklepu o ktory pytales kiedy znow sie otworzy.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 24 / 0
[wycięto wzmianki o źródłach]

Piszecie tak samo jakieś bajki, że tego się nie wali w ciągach. Jak nie? TO na chuj to bierzecie? Ja brałem codziennie przez 4 miesiące, zarzucając 3 razy dziennie 3 mg. Zdarzyło się mi wziąć więcej 2 razy pod alkohol.
Tolerka też prawie nie rośnie na fenidaty (chyba, że napierdala się jeszcze oprócz tego jakieś dziwne rzeczy), chociaż oczywiście dbanie o to, by się wyrabiała jeszcze wolniej dodatkowo polepszając działanie stima jest wskazane.

HEX-EN jest spoko, ale nie ma podjazdu do 4f-mph. Ten stim jest idealny.
Ostatnio zmieniony 09 października 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto nieregulaminową treść
  • 56 / 4 / 0
Zgadzam się, dla mnie best stim jaki poznałem, wyżej od etylo nawet.

-tolerka jak się używa racjonalnie nie rośnie (1g/mies mi schodzi, w tym1-2razy w tygodniu do alko ~5x więcej)
-do tolerki: przy równych dawkach mniej=więcej. Większe i tak sie zrownaja, a zejście jest odczuwalne. Przy malutkich go nie ma.
-można raz na jakiś czas dowalić więcej, ale powinno to być jednorazowe - próba lecenia 3 dzień z rzędu mocno (do alko) skończy się dawkowaniem zwiększonym x15, które i tak klepie mniej niż x5 pierwszego dnia
-praktykuję jeden dzień w tyg (nd zwykle) spędzać na trzeźwo - polecam to podejście jako "zapobieganie uzależnieniu", przypomnienie sobie jak to jest i ze się tak da
-w małych dawkach sen 7h po dorzutce na trzeźwo, przy dwóch piwkach na sen można zejść do 5.5h. W dawkach do alko zależnie od ilości alko 7-12, także jak już pic to lepiej do końca moim zdaniem %-D

Źródło sortu: vendor. Mam zachowane dla porównania próbki jego wszystkich poprzednich sortów (3 różne na pewno) - i wstawiam się za ich czystością.
Wizualnie są różne, jednak w działaniu przy pseudo-ślepej-próbie różnicy żadnej nie zauważyłem. Do tego chybiłem strzał który z 3 to ten "aktualny", który dość dobrze znam :-p
To ofc nie znaczy że są czyste, ale znaczy że "wystarczająco". I że chociaż siedzi tam ta sama substancja :-D
Ostatnio zmieniony 09 października 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto nieregulaminową treść
  • 361 / 15 / 0
AlienZombie pisze:
[wycięto wzmianki o źródłach]

Piszecie tak samo jakieś bajki, że tego się nie wali w ciągach. Jak nie? TO na chuj to bierzecie? Ja brałem codziennie przez 4 miesiące, zarzucając 3 razy dziennie 3 mg. Zdarzyło się mi wziąć więcej 2 razy pod alkohol.
Tolerka też prawie nie rośnie na fenidaty (chyba, że napierdala się jeszcze oprócz tego jakieś dziwne rzeczy), chociaż oczywiście dbanie o to, by się wyrabiała jeszcze wolniej dodatkowo polepszając działanie stima jest wskazane.

HEX-EN jest spoko, ale nie ma podjazdu do 4f-mph. Ten stim jest idealny.
Dokładnie tak jest. Ja już pisałem, że biorę spory okres codziennie, już ze dwa miesiące będą i zero tolerki. Ale biorę w takich ilościach, że ledwo ten proszek widać jak wsypuję z końcówki noża do szklanki. Jak ktoś napierdala 4f-mph w dużych dawkach do celów rekreacyjnych, to pewnie i tolerka rośnie. A rekreacja na tym według mnie jest słabym pomysłem, bo do tych celów są lepsze substancje, a to jest typowa substancja dla pracoholików.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.