Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 1628 / 195 / 0
Uprzedzam, że sort od G jest chuja warty - po prostu to nie to, nawet nie żre jak fluorowiec powinien i pochodna MPH, prawdopodobnie wypełniacz albo słaba synteza. Lepiej brać z UK lub Hiszpanii, albo 4-MMPH od G - dawkowanie większe, ale jest TO COŚ znane z aptecznego MPH, niestety czas działania to 1-2h w porównaniu do 3-4h przy 4F-MPH i 2-3h przy aptecznym MPH.

Offtop - na krótsze działanie 4-MMPH przekłada się grupa metylowa przy benzenie w pozycji para, która jest łatwo metabolizowana do COOH, a w dodatku sam ester metylowy też jest szybko przerabiany do COOH.
  • 382 / 24 / 0
Spoiler:
Wiedziałem, ze cos z tym sortem jest nie tak. Miałem 0,5 g z UK i sort od G to był ser spod krasnoluda, wyjebalem dzisiaj właśnie cały worek do kibla. 4mmph tez mieli średni.
  • 758 / 44 / 0
to nie wina sortu tylko złego przechowywania.
obie te substancje ulegają dość szybkiemu rozpadowi i nie nadają się do długiego przechowywania z czasem tracąc swoje właściwości - już to przerabiałem
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 382 / 24 / 0
No to źle je przechowują, czyli tak czy inaczej lepiej od nich odpuścić.
Poprzedni sort z UK przechowywałem w identycznych warunkach i nie było problemu.

Skąd informacje o szybkim rozpadzie?
  • 758 / 44 / 0
generalnie tak lepiej to zamówić gdzieś w innym miejscu, ew zwracać uwagę na produkcje partii może w innych sklepach ten produkt ma większą rotację..

z obserwacji, kupiłem oba te odczynniki (zaraz jak weszły do sklepu) oba zostały raz wykorzystane a potem o nich zapomniałem i zostawiłem na jakiś czas.
"Obie wersje MPH czyli 4-F-MPH jak i 4MMPH po ~2 miesiącach pomimo trzymania w idealnych warunkach zaczęły zmieniać barwę i przechodzić w kolor pomarańczowy dodatkowo wyglądają na wilgotne..."
kilka stron wcześniej o tym wspominałem. btw - MDPV po długim leżakowaniu przechodził w taki stan tłustego prochu.

czas działania również się zmniejszył o jakąś 1h w przypadku obu substancji imho.
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 1174 / 19 / 15
Jest gdzieś karta charakterystyki tego związku? Totalnie nigdzie nie mogę znaleźć. Po angielsku to MSDS.

1500. post :yay: :yay: :yay: ........ :old:
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1784 / 30 / 0
Próbował już ktoś waporyzować?

Jakbym rozpuscił w glicerynie i dał do e fajka to pykło by i nie rozwali mnie/e fajka? Durne pytanie XD No ale IPH to można było nawet na końcówke fajka wmieszać w tytoń i wszystko było ok.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Dziwnie działa to 4F-MPH , naćpać się tym nie da za bardzo a do pracy czy nauki średnio się nadaje moim zdaniem . Praktycznie zawsze kończyło się tak ze albo nie czułem nic albo byłem już tak wystrzelony ale bez jakieś euforii - co najwyżej polepszony nastrój . Ciężko mi polecić ten związek - ma swoje plusy jak ekonomiczność czy trwałość albo brak bólu przy wciąganiu.
Ocena - 5+/10 w mojej opinii - ani na balety ani do nauki :/
Ps: Też was goni do kibla po tym zrobć #2 ? %-D
Uwaga! Użytkownik cardimon2011 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 51 / 0
Jakiekolwiek porównanie do 2/3FA?
  • 62 / / 0
@up
2/3-FA o niebo lepsze - i do nauki i do zabawy .
Uwaga! Użytkownik cardimon2011 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.