Dawkowanie oczywiście na oko ii tylko sniff i jakiś fajerwerków nie ma, po sniffie rozleniwienie uspokojenie i ogólny leń :nuts: niby lekka pewność siebie ale nie widzę potencjału takiego jaki był przy zapodaniu EPH, słaba stymulacja z wjazdem na serducho i pojawieniem się lęków :nuts: z racji że mnie w pracy siekło i stałem się nagle mega aspołeczny z głupimi wkrętkami w głowie musiałem się ratować polewką gwałciuchy żeby ogarnąć kontakty z ludzmi, dorzucanie zdaje się nie działać zbytnio przy snifowaniu w odróżnieniu do EPH który robił robotę, tolerancji jako takiej obecnie nie posiadam na stimy no chyba że jeszcze nie spadła po czasach z przed 1 lipca. Dam jeszcze szanse 4f-MPH z podaniem oralnym i może jakieś suple jeszcze do tego? No i oczywiście pytanie o vaporyzacje tego, czy jest jakikolwiek sens to jarać i jak z działaniem?
Zgadzam się niestety z większością raportów. Co prawda po długim alfo-stażu, nie uświadczyłem typowych psychoz, ale na wpływ serotoninowy jestem bardzo wyczulony. W ciągu na ciut wyższych dawkach (choć bez zarywania nocek), można mieć objawy progowych dawek sajko, w tym zniekształcenie postrzegania w sajko-stylu, bodyload (zwłaszcza to dziwne uczucie z zębów), pozorne rozluźnienie, choć ja bym to nazwał sajkowatym nierozgarnięciem, a na serducho to i kaptopryl nie pomoże.
Co do możliwości obrzęku - całkowicie potwierdzam, jest gorszy nawet niż na hexenie. Myślałem początkowo, że może to jakiś nawrót astmy... Wyjątkowe dziadostwo.. Także pytanie czy to jest to na pewno 4f-MPH? Owszem fluor wpływa na lipofilowość, ale i trwałość samej częsteczki, jednakże podstawnik czwarty nie jest znacznikiem "oho, serotoninergik". Zwłasszcza fluoro-pochodne, których było wiele nie tylko rc, ale także w medycynie, osłabiają przypuszczane efekty. Zresztą ani MPH ani EPH mi to nie przypomina. Rozkminiałeś coś mocniej @Artur? Ewentualnie może podczas reakcji pozostaje zanieczyszczenie, powodujące te osobliwe efekty?
z gory dzieki. ;)
Szlugi podbijają działanie 4fmph. Polecam raz w tygodniu zastosować urosept lub acodin w celu obniżenia tolerki ja co dziennie o prócz żótego proszku jem kapsaicyne.
Muszę sobie przypominać o piciu jakiejś wody, czegokolwiek. Najlepiej coś ze smakiem - choćby z jakąś musującą tabletką, bo inaczej jest ciężko. Bardzo pęcherz cierpi - z kiblem mogłabym się nie rozstawać. Zasypiania nie mogę ocenić, bo zawsze było to u mnie zwichrowane. Ale po połówce zopiklonu śpie 4-5 godzin. A, no i nie zapominać o zwracaniu sobie magnezu i potasu- jednego razu kurewsko bolały mnie łydki - tak, że w panice władowałam sobie w brzuch dużą porcje heparyny. Bo zakrzepica i umieram(durna pała)
Przed majką brałam samo 4f-MPH - działanie bardzo dobre. Przez pierwszą godzinę po podaniu istna lawina pomysłów - robiłam kilka rzeczy na raz i czułam, że nadal się 'opierdalam'. Potem brany w jednym czasie z m. też działał jako tako - oczywiście nie w jednej chwili, ale pomiędzy poranną a wieczorną porcją, jeśli tak to wyglądało. Natomiast wszystko poprzestawiało się po odstawieniu m. -> 4f-MPH działa tylko chwilę, a potem w głowie pozostaje tylko uczucie przydżumienia. Swoją drogą nie ma się co oszukiwać, że nie rośnie na to tolerancja, ale po jakimś czasie traci urok. A, no i fajki teraz zupełnie odpadają - po zapodaniu tej substancji po prostu odrzuca mnie od samego zapachu. Muszę wypróbować odstawienie i potem wrócić jeszcze raz - a nuż, wróci dawny urok.
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech
Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.
Policjanci zlikwidowali laboratorium mefedronu w Otwocku
Otwoccy policjanci w tym roku zlikwidowali już trzecie laboratorium produkujące „białą śmierć”. Tym razem policjanci zlokalizowali laboratorium na tyłach jednej z otwockich posesji. Mundurowi zatrzymali 48-latka podejrzanego o prowadzenie pojazdu pod wpływem środków odurzających, posiadanie oraz wytwarzanie znacznych ilości środków odurzających. Policjanci zabezpieczyli mefedron, 4-CMC, oraz 140 litrów 4-metylopropiofenolu. Podejrzany na wniosek Prokuratury Rejonowej w Otwocku trafił na 3 miesiące do aresztu. Grozi mu kara do 20 lat pozbawienia wolności. W sprawie prowadzone jest śledztwo przez Prokuraturę Rejonową w Otwocku.
Międzynarodowa konferencja o marihuanie w Niemczech: Politycy omawiali zmiany w prawie
Spotkanie w Berlinie było kolejnym krokiem w serii międzynarodowych konsultacji zapoczątkowanych w 2022 r. przez Niemcy, Maltę, Luksemburg i Holandię. Każdy rok przynosi nowe doświadczenia i wyzwania, które kraje te wspólnie analizują. Tegoroczna konferencja zgromadziła nie tylko polityków, ale także ekspertów z Europejskiej Agencji ds. Narkotyków (EUDA), naukowców oraz przedstawicieli organizacji społecznych.