Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 605 / 89 / 0
[mention]wuk[/mention] zgadzam się, co do zjazdu. Zjazd jest okropny. Zjadłam kiedyś w ciągu nocy jakieś 0,5g (niby niewiele), ale to co było potem, nie należało do przyjemności :P Po cmc'kach jednak nie ma tego ogłupienia i problemów ze snem. Lekki zjazd, pogorszenie nastroju i to wszystko, a po 4-cec jednak puls szaleje i to też trochę przeszkadza. Występuje również lekkie odrealnienie, odklejenie, może nie jak po efylonie, ale się pojawia :) Przynajmniej w moim przypadku.

Poza tym jak widzę się w lustrze po cmc, to wyglądam w miarę normalnie, a po cec'u już po dwóch dawkach mam ten strusi wyraz twarzy :D wtajemniczeni wiedzą o co chodzi. Wyraz twarzy niezbyt inteligentny i ciekawy :-/ Pustka w głowie totalna. Nie służy mi ten odczynnik, choć na początku myślałam, że jest inaczej.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 97 / 1 / 0
09 września 2017polymerase pisze:
4-CEC najlepszy keton jak obecnie jest, kurwa co mi za rzeźnie wczoraj zrobił i to sam sampel (podejrzewam że max 500mg było, chociaż pewnie mniej), x2 bombki to kurwa nie wiedziałem gdzie jestem, pójście do łazienki to była przeprawa jak w halucynogennej komorze, drzwi nie z tej strony, następne od pokoju tak oddalone że prawie lądowałem na ścianach, euforia full która trwała w chuj długo, nie falowo jak inne gówna tylko cały czas, aż pod koniec bałem się o jakieś ZS tyle mi serki napierdoliło. Następnie dorzucałem molly - analog MDMA(głównie 4CMC), to nawet do tego nie podchodzi, falowe uderzenia eufo co jest chujowe, i krótki czas działania.

Przeźroczysty kryształ - kiedyś kupie 1g.

ROA - tylko oral !
nic juz nie rozumiem czemu niby to jest takie dobre, a pare stron wstecz to wysmiewali ze to sie do niczego nie nanaje? i jeszce lepsze od 4-CMC? O co tu chodzi
Uwaga! Użytkownik ZenonBrzuch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 24 / 0
Re: 4-CEC
Nieprzeczytany post autor: boomer »
11 września 2017klawiatura pisze:
Zjazd jest okropny. Zjadłam kiedyś w ciągu nocy jakieś 0,5g

?????????????????????????????????????????????????????

Proponuję nie ładować się w narkotyki jeżeli masz słabą psychikę. W sumie to w ogóle proponuję nie ładować się w narkotyki.
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 97 / 1 / 0
jeden uzytkownik pisal ze mial dobra faze a inni ze to najgorszy keton i ledwo dziala. moze to jest sprawa sortu i trafil na jakis lepszy? w porownaniu do 4cmc i 3 jakie to jest?
Uwaga! Użytkownik ZenonBrzuch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 34 / 0
To ja proponuję w ogóle ostawić biedaketony. Już CMC to jest shit, a CEC to shit do kwadaratu... I w sumie oczom nie dowierzam jak widzę zachwalanie tego syfu przez [mention]polymerase[/mention] :-(
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5071 / 867 / 0
Kiedyś ktoś mi to dał zamiast cmc. Sniffowanie tego to coś strasznego. Nawet nie chce sobie tego przypominać. Przegrzanie ciała, niedojebanie mózgowe , oczy wyjebane w kosmos i zero jakiejkolwiek euforii. Teraz w sumie jestem daleko od bk, ale jakos mnie nie ciagnie by dac temu zwiazkowi szanse. Poczekam jeszcze na jakieś opinie. Ładujcie to oral bo, sniff może się okazać jednym z najgorszych doświadczeń.

[mention]polymerase[/mention] jakiś rok temu to dostałem jako cmc i gunwo było z tego. Już lepiej mexedron mnie porobił.
Ale sorty wszak są rózne, i ten co miales moze akurat złoty graal.
Ostatnio zmieniony 11 września 2017 przez ledzeppelin2, łącznie zmieniany 2 razy.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3406 / 534 / 0
Sniff odpada, przecież żem pisał ! dziwne że ktoś u góry to poleca, kiepski spływ jest po tym. P. O. testujta, zobaczymy moje inne podejścia.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 605 / 89 / 0
11 września 2017boomer pisze:
11 września 2017klawiatura pisze:
Zjazd jest okropny. Zjadłam kiedyś w ciągu nocy jakieś 0,5g

?????????????????????????????????????????????????????

Proponuję nie ładować się w narkotyki jeżeli masz słabą psychikę. W sumie to w ogóle proponuję nie ładować się w narkotyki.
Nie wiem co ma psychika do posta, którego napisałam, no ale okej. Po prostu sam cec dziwnie działa, przy cmc to zwyczajny wybryk jakiegoś zakompleksionego chemika i tyle :D Takie odnoszę wrażenie.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 219 / 9 / 0
Re: 4-CEC
Nieprzeczytany post autor: wuk »
11 września 2017ZenonBrzuch pisze:
jeden uzytkownik pisal ze mial dobra faze a inni ze to najgorszy keton i ledwo dziala. moze to jest sprawa sortu i trafil na jakis lepszy? w porownaniu do 4cmc i 3 jakie to jest?
Mądrość większości mówi, żeby tego nie zamawiać i brać w zamian 3cmc najlepiej w jakiejś wersji gold, albo 4cmc podobnie. Nie ma przy nich niefajnych zjazdów. Dla mnie CeCe są trochę psychodeliczne, robią taki nieogar i chaos w głowie. Nie jest to fajne.

A cmc ma po prostu cieszyć i zabijać czas w trakcie oglądania teledysków, filmów, imprezy. Odrealnić ale w kolorowy sposób, trochę jak alk bez kaca. Chce się tańczyć, pisać to dobry cmc a nie jakieś nieogary. Myślisz, że dlaczego leżą u mnie i u wielu osób po 2 gramy cec nie ruszane, w torbie z napisem otwierać tylko w jedną stronę.

A wszystkie inne cmce w końcu zużywam. Przy czym chyba najbardziej lubię dobrą 3. Ale jak jesteś max wypoczęty to 4 jest bardziej eufo. Tyle, że 4 ma wymagania. 3 bardziej uniwersalna. Taki zabijacz wolnego czasu. W CECa zainwestowali venodrzy bo poszło jakieś nieporozumienie, że to dobre i teraz rozdają. Jak dostałem gratis 4cmc to od razu zamówiłem normalnie taki fajny.

A CEC. heh Dwa razy próbowałem i dwa razy już w trakcie wiedziałem, że na nie. Denerwuje mnie napięcie, również mięśni, i rozdrażnienie na CECu plus jesteś taki nieogarnięty, co dodaje niepokój. I to trwa ze dwie godziny. Po co sobie to robić? Zamiast kanapowo czwórkę lub trójkę.

Dodano akapity dla czytelności | 909
  • 1876 / 193 / 0
Jakiekolwiek wątki czy posty które zawierają informację o CEC'ach powinny zostać pernametnie wyjebane z forum

A Vendorzy niech przestaną to kurwa zamawiać

Dziwi mnie, że jest na to popyt i mają z tego zyski, inaczej by nie zamawiali

No chyba że kilogram kupują za 1zł za gram, wtedy faktycznie nietrudno byłoby o zarobek

Tak czy inaczej śmieć to jest jak chuj
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.