Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Numer CAS: 138873-80-0
https://en.wikipedia.org/wiki/3-MeO-PCMo
Temat zakładam, bo ni ma najwyraźniej, a mnie wyjątkowo, chce się pisać. Moderatorów proszę od razu o korektę i konstruktywną krytykę, a nie nóż w żebra, bo pisać potrafię, ale jestem zbyt leniwy na czytanie FAQów.
Opisywany związek nie jest podobno arylcykloheksyloaminą ze wzgędu na atom tlenu, więc jak coś, proszę o przeniesienie.
W miarę chęci, będę uzupełniał temat, natomiast na chwilę obecną chciałem opisać jak wypadło testowanie 1g 3-MeO-PCMo. Więcej na blulajcie.
ROA: nasal/po
EXP: guru, znaczy, że klimaty mi nieobce
Działanie:
Zażyte donosowo długo się ładuje i jest to okropne marnowanie materiału. Ale problemy żołądkowe....
Przesyłkę wyjąłem widelcem ze skrzynki pocztowej, bo klucze zgubiłem będąc onegdaj pod wpływem 3-MeO-PCP, które równie dobrze mogło być 3-MeO-PCE. Substancja zamawiana była ze już po upadku safeorscam, więc YOLO. Co mi tam, ustawa wszystkiego zakazuje, więc albo stracę, albo nie. Vendora znalazłem i zapłaciłem, przesyłka przyszła, choć nie miałem na to nadziei. To taka dygresja na początek. Do meritum:
Wracam z roboty, rozpakowuję list.
Godzina 0.00 - kontrolnie na oko kryształek ~50mg, bo blulajty piszą, że to 10x słabsze od 3-MeO-PCP. Kruszy się dziwnie, jakiś taki miękki materiał jest.
Zacząłem tak naprawdę coś czuć po dwóch godzinach, jak już miałem w sobie ok 800 mg, co według blulajta, powinno być mocno.
W całym przeżyciu czuć było dysocjację, wewnętrzny spokój oraz brak euforii. Ale było miło. Jak kobiecina zapytała czy "pan bogaty w papierosy", to z uśmiechem poczęstowałem. Niech ma.
Problemów z motoryką brak, z mową nie mam pojęcia, ale chyba ok - co chciałem na mieście kupić, kupiłem.
Obraz pewnie powinien być rozmazany, ale mój mózg od dawna radzi sobie z tym. Niemniej jednak pewnie niektórym mogą się gałki oczne rozjechać :)
Nie czułem tej pustki, co po MXP, efenidynie czy difenidynie. Raczej uczucie jak po DXM, ale bez efektów ubocznych. Zarówno po podaniu donosowym jak i doustnej dorzutce po jakichś trzech godzinach. Aha. Czas mi jakoś płynął wolniej po tym, Może to substancja, może set & settings, nie wiem.
Podsumowując: ciekawy wynalazek, ale raczej jak ktoś lubi takie klimaty. Ze względu na dawkowanie, wychodzi drogo i raczej nie zamierzam powtórzyć. Ale odfajkowane w kapowniku jest.
Now the world is weird and people take Prozac to make it normal.
informacje przeniosłem do pierwszego postu. Dzięki :) - scr
Powód: .
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
To jest link do tematu. Moze komus sie przyda: https://www.ukchemicalresearch.org/thread-6871.html
Podobno krysztaly Pcmo wygladaly pieknie, troche jak kwarc... Szkoda, ze scena padla.
W każdym razie 600-800 mg weszło w nos... lekko i wręcz miło.
Próbowałem efenidyny, w ogóle mi nie podeszła, 3-MeO-PCMo za to mega przyjemne. Takie na spacer, rower czy do robienia ulubionej rzeczy w weekend. Tylko wydajność mizerna :(
Sprobuj wapo. Ktos tam napisal, ze 70mg dobrze zadzialalo ( nawet dal linka do polskich lamanych fifek ).
Co do efenidyny, to zdecydowanie najlepsza fenidyna imo , ze wszytstkich, ktore byly na rynku. Cieplutka z poteznym potencjalem.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.