Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
A ile jadłeś albo fukałeś? Nie będę się kłuł.
Ja w mięśnia nie waliłem nic. Walilo się kete w żyłę ale jakieś RC arylki ze sklepów typu rchem rarechems bym walnwl
Tam mają czste syntezy
Zawsze jednak z tyłu bani Nalecialosci z walenia Opiatow byly
14 października 2021Scone pisze: @Zgienty Mordo wiesz, że odpowiedziałeś na wszystko poza pytaniem? Cent z tego co kojarzę to mililitr (centymetr sześcienny). Jak mam to przełożyć na dawkowanie, mówisz chyba o wodzie, nie?
A ile jadłeś albo fukałeś? Nie będę się kłuł.
Podziel się posiłkiem, chamie
Sniffem nie chcę, bo z niewyjaśnionych powodów dwukrotnie to podanie wywołało u mnie nagłe torsje (i to jakieś 2-3 h po podaniu). Bardzo dziwna sprawa, której nie udało mi się jeszcze wyjaśnić. Nie miałem tak też po żadnych innych dyso.
Zjadłem drugą pregabę i jeden propranolol, a nadal po 9 godzinach od rozpoczęcia działania (haka dopaliłem jakieś 3-4 h po wejściu) czuję się nieco nadmierne pobudzony. Nie jest to aż tak natarczywy efekt, jak po ketonach, jednak odczuwalny.
Skorzystałem na tym, sporo zaplanowałem dzisiaj i podziałałem, chociaż miałem inny pomysł na wieczór
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.