Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 295 / 59 / 0
To jest bazowe bezpieczeństwo przy zamawianiu tych substancji. Nigdy nie podawać swojego nazwiska, nr tel na słupa i płatność krypto. Dzięki temu konsekwencje nie istnieją. No chyba, że ktoś jest debilem i sam na siebie sypnie.

A żeby nie było offtopu to dalej 3-HO-PCP jest jednym z najlepszych funkcjonalnych dyso na rynku. Dla fanów dziury nie ma tu wiele. Akurat w tym przypadku celowałbym w O-PCE lub DCK.
  • 916 / 170 / 0
Miksował ktoś to z 2-cb oraz 4 podstawionymi tryptaminami? Testowałem ostatnio tussi i to tak doskonały miks że chciał bym spróbować jego pełną wersję a nie demo ze zwykłą ketaminą. Obawiam się jedynie o przegrzanie.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 1 / 1 / 0
Jak to jest, że mnie dawka 10 mg doustnie lekko trzepnęła? Z opisów czytam, że taka dawka to już konkretny wjazd, a mi zafundowała jedynie lekką dysocjację.

Miałem nieco ponad trzy tygodniową przerwę, wrzucane wtedy było 3-MeO-PCE w dawce 30 mg donosowo.

To tolerka po 3-MeO-PCE czy jakaś wyjątkowa reakcja organizmu na 3-HO-PCP?

Przy okazji pozdrawiam serdecznie z pierwszym postem %-D
  • 3145 / 879 / 5
To tak działa. Ja wrzucam 10mg rano przed pracą jako nootrop. Sprawdzałem też 2mg i bardziej nootropowo, a mniej hedonistycznie jakby działa hehehe.
20mg to przyjemne naćpanko z fajnym wjazdem ale żeby na tym dziurę zaliczyć to nie wiem ile trzeba by opierdolić.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 328 / 99 / 2
Zależy od tolerki i od organizmu. Mnie 8 mg zmiatało z planszy
  • 3145 / 879 / 5
Ja teraz 0,5g kończę powoli. Zacząłem od 10mg na właściwie zerowej tolerce (gram kety kilka dni przed zjadłem, wcześniej trochę 3-MeO-PCE) i teraz 20mg robi tak "spoko".
Za to jak wrzuciłem 600 pregi i 20+30 3hopcp to było niesamowicie hedonistycznie. Patrzyłem w sufit pykając jakiegoś smakowego wejpa i było mi po prostu dobrze. Strasznie upierdolony byłem.

Ale kiedyś piłem 2mg rano jako noootrop indawalo radę, a 10mg mnie porobiło zbyt mocno.

Miał ktoś objawy odstawienne inne niż przy reszcie dyso?
edit
Chciałem nowego posta napisać z prośbą do moda o scalenie %D
600mg pregi i 50mg 3hopcp mocny rozpierdol we łbie, niesamowita euforia fizyczna i psychiczna, jedyne co mogłem robić to leżeć i myśleć o tym jak mi dobrze.
Znowu 300mg pregi i 50mg 3hopcp bardzo dobry miks funkcjonalny. Spora dawka energii, motywacji i koncentracji. Na drugi dzien czuję się normalnie, mimo tego że w poprzedni wieczór osiągnąłem stan dosyć poważnej hipomanii. Podoba mnie się to chociaż kończę z pregą (chyba 1200mg mi zostało i połowę tego chcę na lot do Tajlandii zjeść) i 3hopcp za chwilę się skończy też. Zostały mi może ze dwie dawki/daweczki.

@izopropylofenidat
Co to znaczy "zmiatało z planszy"? Bo do dysocjantów typu ketamina, dck, opce czy mxipr to się ma nijak.
  • 328 / 99 / 2
@DzoBajden
Ok, przyznaje że źle się wyraziłem. 8 mg działało na mnie średnio-mocno. 6 mg było tak, że dało sie jeszcze funkcjonować, np. pisać z kimś, oglądać film i rozumieć co się dzieje. 8 mg - były już z tym problemy, 12 mg - totalny nieogar, brak możliwości funkcjonowania, film zaczyna się urywać.

Ale moja dziewczyna, drobniejszej budowy, musiała jeść po 15 mg by mieć tak jak ja po 8. Nie wydaje mi się że ta różnica w dawkowaniu mogłaby wynikać z tolerki bo to było w czasach gdzie ja chyba miałem większą tolerke od niej
  • 1511 / 529 / 0
@DzoBajden jak u Ciebie z deklem po tych wszystkich dyso tyle czasu? Mam na myśli jakieś okresy miesiąc czy dłużej bez dyso, o ile Ci się zdarza coś takiego XD ja się swego czasu dość często bawiłem DXM, 2-FDCK, ket i DMXE przez około pół roku no i w sumie nic się potem nie wydarzyło ze mną złego, a po jakichś dłuższych maratonach innych substancji to długo miałem utrzymujące się ogłupienie. Sporo się kiedyś czytało o jakiejś tam pizdzie Olneya czy permanentnym odklejeniu, to jak to jest w praktyce?
  • 5071 / 867 / 0
liza-olneya-patologiczne-zmiany-w-mozgu ... 77328.html

Przeprowadzono badania na szczurach, którym podawano dordzeniowo (ktoś tak robi w domu ?) ogromne dawki dysocjantu. Schorzenie owszem wystąpiło.
Przy podaniu doustnym trudno wywolac ten rodzaj uszkodzenia mozgu.

Odklejka owszem jest. Ale to przez to ze
efektem dyso jest myślenie nieszablonowe, zdjecie barier etc
Ludzie hodowani od dziecinstwa na niewolnikow systemu uznaja za wariata .
Bo jestes inny . Nie podazasz jak owca stadzie .
A komus zalezy na tym by ludzie mysleli w okreslony sposob.
Ludzka wyobraźnia , mysli , wypowiadane slowa maja moc sprawczą. Kreują to jak wygląda świat. Swiadomosc Zbiorcza.
Nawet naukowcy juz o tym mowia .
Na razie mieszają modlitwy , prawo przyciągania ,zalozenia oraz
Fizyke kwantową.
Kazdy ma pierwiastek Boga w sobie
"Modlcie sie a bedzie wam dane "
każdy, kto prosi, otrzymuje; kto szuka, znajduje; a kołaczącemu otworzą" (Mt 7, 7-8).
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3145 / 879 / 5
O to, to!
@TymekDymek
No teraz mi się dyso zabawa trafiła, bo z opce na 3hopcp przeszedłem, przerwa, trzy dni chyba na 3-me-PCP i dzisiaj keta. No i keta to mnie wydziurowała ale i mniej mi ciało odłącza i mną miota trochę jak horyzont zdarzeń się objawia ściegiem.
%-D
Myślę że całkiem spoko, zwłaszcza w porównaniu do tego jaki byłem kiedyś. Ogłupienia nie zauważyłem ale obecna robota taka niezbyt wymagająca mózgu. Co by innych nie pierdolnę i jest git.
Odklejka? O-pce było tragiczne, kurwa zostałbym żulem na tym jakby w sklepie sprzedawali.
3-ho-PCP najmniej jakichś powikłań przysporzyło mi się wydaje.
3-me-PCP srogie dyso, mocno wyłącza emocje. Wczoraj 30mg na raz zapierdoliłem to dziura ciekawa była ale wlasnie taka hmmm... czysta. Groza, pustka, nicość - ale tak fajnie podane że stwierdziłem, że luzik. Nie pierwszyzna.

A kurwa keta dzisiaj i znowu powrót do sedna materii, robienie siebie samego w chuja w kilku wymiarach i czasach, eonowe Klein bottle i reszta rycia beretu. Aż się zdziwiłem że wróciłem xD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.