Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 916 / 171 / 0
3-Fluorodeschloroketamina, znana również jako 3-F-PCP, 3-FDCK, jest substancją chemiczną należącą do klasy dysocjantów. Jest to pochodna ketaminy, która została zmodyfikowana poprzez dodanie atomu fluoru.

2-(3-fluorofenylo)-2-metyloamino-cykloheksanon
https://en.wikipedia.org/wiki/3-Fluorodeschloroketamine

Wydaje mi się ze może być bardziej mroczna i euforyczna od zwykłej dck. Przy PCP podstawienie fluoru w znacznym stopniu również znacznie wzmacniało substancje. Zamierzam to spróbować.

Nie znalazłem nic o dawkowaniu ale domyślam się ze może być aktywniejsza niż 2-fdck.

W wolny czasie postaram się dodać jakaś publikacje. Wyglada na to ze na razie nikt tego nie brał.

Jeszcze raz patrzę na wzór i może jednak jest słabsza od 2-fdck. Już nie pamietam tych zależności.

2023 lip 14, 16:53 / scalono - surv

Post napisał czat GPT w roli Aleksandra shulgina. Ale naprawdę zamierzam spróbować i ja mam. Nic więcej nie wiem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 1037 / 243 / 0
Sory, telefon mi zacinał i miałem napisać coś innego a dodało się tylko to.
Generalnie związek ciekawy ale pewnie z dostępnością ciężko...
Na pewno fluor przyspieszy czas eliminacji, bo z tego co wiem organizm bardzo szybko stara się pozbyć nawet jak jest związany z pierścieniem fenylowym.
Mnie osobiście nie pociąga wolę klasyczne grupy hydroksy,metoksy,metylo
  • 916 / 171 / 0
Czyli tak zwany Deal z workiem w dupie. Nie piszę o tej substancji specjalnie ponieważ jest dostępna i w Chinach i wiem że ją ktoś zamówił.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.