Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 139 / 13 / 0
Teoretycznie gówno, gówno i jeszcze raz gówno. Zamiana grupy metylo na etylo powinno podnieść serotonergię kosztem dopaminergii. Tyle że to dwójka, więc te sero ma się tutaj jak mrówka do słonia.

3-FEA to serotonina i (w wyższych dawkach) dopamina. Jak ktoś narzeka na nadmiar sero względem dopy, wystarczy zmniejszyć dawkę i dodać jakiś dopaminergik, np. 2-FMA.

Jak ktoś nie chce miksować (i ma rację, zawsze substancje solo będą bezpieczniejsze), to powinien postawić na 3-FMA (i poczytać opinie ludzi, którzy w przeciwieństwie do mnie testowali). Tam profil powinien być bardziej wyważony. Albo część 3-FEA załadować per klama, jeśli mu śluzówka niemiła. (W sumie... ja nie narzekałem)

Wyobraźcie sobie jak działałby 2-CEC. Teoretycznie to powinno być odrobinę lepsze.

Ale to tylko teoria. Oddajmy głos praktykom.
  • 150 / 35 / 0
Nikt nic? Właśnie testuje substancje, zaczynając od małych dawek dla ostrożności, bo info bardzo mało o tym, ale na razie nie za dużo czuje
  • 446 / 94 / 0
Testowałem to, gdy tylko weszła do oferty rodzimego vendora.

U mnie ta substancja na początku nic nie dawała, a potem cała gama efektów ubocznych, z czego najgorsza była gorączka, blada skóra, sińce pod oczami i nieco niżej mocno czerwony kolor, jakby podrażnienie i lodowate kończyny.

Jak dla mnie to było tylko używane jako wypełniacz do piguł w parze z 3-FEA.

Więc jak nie będzie pozytywnych efektów, a jeszcze pokażą się efekty uboczne, to spuść to lepiej w kiblu.
Serio.
  • 150 / 35 / 0
No wlasnie tak nie za bardzo czuje nic. Materiał mam z bardzo dobrego sklepu. Ani pozytywnie ani negatywnie. Boje sie za dużo brać, bo jak faktycznie skutki uboczne mają takie być to szkoda zdrowia. Nie wiem w ogóle po co to kupiłam. Na szczęście nie było bardzo drogie. Tak czy inaczej dziękuję za szybka odpowiedź
  • 446 / 94 / 0
Spuść to w kiblu, bo nic z tego nie wyciśniesz.
Jak będziesz dorzucać, to będą tylko pogłębiać się efekty uboczne, głównie przegrzanie baniaka i lodowate kończyny.
Ja leżałem z zimnym okładem na czole/karku i bardzo szybko okład się nagrzewał.
Czoło mocno blade z wyraźnie widoczną niebieską żyłą.
Twarz była strasznie wysuszona i podrażniony naskórek na kościach policzkowych mimo porządnego nawilżania kremami do tego przeznaczonymi.
Zaczerwienienie/podrażnienie utrzymywało się ponad tydzień, a jak posmarowałem czymkolwiek to tylko pogarszało sprawę.

Już nie pamiętam dawek, ale pamiętam że dorzucałem kilkukrotnie mimo zerowych efektów pozytywnych z nadzieją, że coś z tego wyciągnę.
To co zostało spłynęło w kiblu.
  • 11 / / 0
Jeden Vednor ma pillsy na
2/3-FEA 40mg/120mg

Jadł już ktoś to?
Czego można się spodziewać po tym,?
Bo rozumiem że to mix dwójki i trójki??
Uwaga! Użytkownik ApTeKa365 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.