Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3362 / 349 / 0
Nie, w dupie nie ma nawilzenia, dlatego jak sluchasz reggae i ruchasz kolege to musisz mu ladowac wazeline w anusa.
  • 1513 / 26 / 0
Re: 25I-NBOMe
Nieprzeczytany post autor: mr_b »
Może uparcie robię z siebie kretyna ale wydaje mi się, że jest tam błona śluzowa podobnie jak np. w nosie. Prawdopodobnie dużo bardziej wilgotna (nie ma przewiewu :P).
Błona śluzowa, stykająca się bezpośrednio ze światłem narządu, jest gładka, z licznymi zagłębieniami, czyli kryptami jelitowymi. Wyścielają je produkujące śluz komórki kubkowe.
http://www.mamhakanaraka.pl/bazawiedzy/

ed. trochę pojebałem bo to o jelicie...
Ostatnio zmieniony 01 października 2012 przez mr_b, łącznie zmieniany 1 raz.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 2362 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: derb »
jest błona śluzowa, która dobrze absorbuje substancje (patrz np. na czopki), ale kartonik przy policzku jest ściśle dociskany do śluzówki i ciągle nawilżany - a nikt łącznie z tobą nie wie co miałeś akurat w dupie chyba, że zrobiłeś sobie lewatywę
Ostatnio zmieniony 01 października 2012 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 1513 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: mr_b »
:blush: no właśnie sęk w tym, że dupka była spoko czysta przepłukana. Nie zaryzykował bym wetknięcia kartona w kał.
Może faktycznie absorbcja z tektury była niewystarczająca. Ciekawe czy na tyle duża, że zbudowała tolerancję przy paleniu, ewentualnie czy czułem wtedy tyle ile weszło z dupy strony.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 2362 / 28 / 0
wydaje mi się, że poczułeś to co z dupska napłynęło %-D
BS
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: proxfade »
Mam pytanie odnośnie dwóch substancji tzn 25i nbome i 2C-T-4. Mianowicie chodzi mi o porównanie jak mają się do siebie te dwie substancje przy dawkach 2mg dla 25i i 25mg dla 2c. Jakie mogą wystąpić podobieństwa a jakie różnice, która będzie w większej mierze introwertyczna a ,która sprawdzi się na imprezie. Z góry dziękuje za odp ;].
Pozdrawiam !
  • 3362 / 349 / 0
Radzilbym uważać z tym 2ct7,jedni mają lajtowa fazę a inni dzwonią po kartkę albo schodzą.
1mg 25I powinno być ok, 2mg bardzo fraktalnie i psychodelicznie (może nawet delirium wystąpić)

proxfade pisze o czwórce, nie o siódemce ;) - surv
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
On pisze o 2C-T-4 a nie o 2C-T-7 , a to co piszesz to też jakieś bzdury , wypadki z 2C-T-7 były tylko w połączeniu z miksami i przy bardzo wysokich dawkach . A nie znam zadnej osoby która wylądowała w szpitalu po 2C-T-4 .
Co do wczęsniejszego pytania to 12 mg 2C-T-4 powinno byc bardzo w porzadku na impreze bo po 20 mg czasami może zdarzyć sie dysocjacja :P
  • 2362 / 28 / 0
Ja się po 20 czy 25mg 2ct7 bardzo, ale to bardzo chujowo czułem - momentami myślałem że zejdę :-D
a 25mg t4 to też spora dawka, dla mnie za duża - bodyload wjechał mi butem na ryj
Ostatnio zmieniony 01 października 2012 przez derb, łącznie zmieniany 3 razy.
BS
  • 550 / 3 / 0
Czopki rozpuszczają się z powodu ciepłoty ciała, a nie obecności wody. Swoją drogą nie lepsza byłaby metoda zwilżenia żołędzia wodą i zaaplikowaniu kartonu pod napletek?
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.