Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 68 / 2 / 0
Chyba miałeś nie z bezpiecznikow

Oni mają nieaktywne
  • 70 / 2 / 0
Re: 25I-NBOH
Nieprzeczytany post autor: robert1 »
No właśnie. Ja dziś zarzuciłem dwa od nich. Działanie na granicy placebo + że nie chcę mi się spać. Generalnie porażka. Od bezpieczniaków.
  • 4994 / 851 / 0
Dobra, to jak działa ta substencja na tle innych sajko legalnych ?? W którą stronę idzie faza??
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 390 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mipro »
Też tak rozkminiałem zakup, ale strasznie mało informacji o tym jest.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 207 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: platyna »
Właśnie, że stamtąd miałem. Spodziewałem się po 1 kartonie działania dużo subtelniejszego niż 25I-NBOMe i takie dostałem. Nie było bardzo psychodelicznie, bardziej abstrakcyjny humor, cevy to delikatne falowanie/oddychanie przedmiotów, kolory bardziej nasycone i tyle. Nie spodziewajcie się jakiegoś psychodelicznego bagna. Jest płytko, ale też takie miało być.
  • 345 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: betaguczi »
Mój szczurek pyta czy po kartonie 500ug od bezpiecznych można złapac bt jeśli ma do tego tendencje , czy jest to zbyt mała dawka? Jego doświadczenie z sajko prawie zerowe.
  • 4894 / 853 / 0
Nieprzeczytany post autor: F6mGCrx3 »
Można złapać jak po każdym psychodeliku. Dawka rzeczywiście bardzo mała ale jak ma tendencje to wszystko jest możliwe. Wydaję mi się jednak że dawka jest na tyle niska że o BT trzeba się wyjątkowo postarać.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 345 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: betaguczi »
Jest coś co można wrzucic przed kartonem jako podkład aby trip był spokojniejszy i nie schodził na złą drogę ?

Oczywiście nie mówię o benzo bo one wyłączaja psychodeliki.
  • 4994 / 851 / 0
Hydroksyzynka w małej dawce.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 68 / 2 / 0
Tyle że bezpieczni miesiąc temu mieli kompletnie nieaktywnego NBOH'a... nie wiem jak jest teraz ale miesiąc temu było tragicznie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.