Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 67 / / 0
I jak tam ciśnie ktoś w tym roku temat outdoora? Mi zostało dużo nawozów, fajna miejscówa nie spalona, narzędzia itp. ale chyba nie będę miał w tym roku tyle czasu. Może wysadze coś, co będzie miało szanse utrzymać się w miare samo. Jak u was? :>
  • 1169 / 52 / 0
Nasionka mam, nawóz się kupi, spota zaczynam ogarniać już powoli ;-)
White Russian x White Master wygrane na konkursie, miał ktoś do czynienia z tą odmianą?
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2714 / 511 / 0
Jak miała się sprawa z kiełkowaniem Passionów od DP w poprzednim roku? Bo z tego co pamiętam 2 lata temu występowały problemy, i to nie były odosobnione przypadki. Zastanawiam się nad dużą ilością Passionów, ale nie chce też wtopić kasy.

Poza tym czas w końcu spróbować Durban Poison, co roku zapominałem o tym.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 823 / 11 / 1
Ja chyba będe sadził w tym roku na oucie bo mam super miejscówkę i trochę nawozu. Jebnę chyba passiona jedyneczkę i jakąś owocową odmiankę. Kurwa tylko jak mi się nie chce taszczyć narzędzi, i ziemi. Dobry, ciepły i obfity rok się zapowiada Panowie :-D
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 139 / 7 / 0
W poprzednim roku zdobyłem sporo doświadczenia w oucie, w tym roku leci rozszerzony pakiet z OP.
  • 70 / / 0
nie wiem jak wy ale ja już przygotowałem sobie dołki z nawozem na rośliny.
  • 708 / 6 / 0
Ja jeszcze spotów nie mam Ale od jutra szukam lece z 50 Fem Out
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 823 / 11 / 1
Robicie sadzonkę na chacie a potem na out czy od razu sadzicie tam gdzie ma być ?
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 708 / 6 / 0
U mnie 2 tyg w boxie siedzą i dopiero na spota jak juz tam 4-5 pietekrek mam
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 7 / / 0
miejscówka ogarnięta, nasiona kupione, melduję się.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który połknął woreczki z mefedronem

Prokuratura Rejonowa w Ostrołęce poinformowała, że są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który zmarł w piątek po połknięciu woreczków z mefedronem. Jak informowaliśmy, nastolatek dzień wcześniej wrócił z przepustki do Okręgowego Ośrodka Wychowawczego w Laskowcu. Chłopak miał próbować narkotyki przemycić w żołądku.

Przełomowe zmiany w holenderskiej polityce narkotykowej. Legalna marihuana tylko w 10 miastach

Holandia, kraj słynący z liberalnego podejścia do marihuany, wprowadza rewolucyjne zmiany w swoim systemie regulacyjnym. Od kwietnia 2025 roku tylko w 10 wybranych miastach holenderskie coffeeshopy będą mogły oferować swoim klientom wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. Ta fundamentalna zmiana stanowi część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji konopi.

Doniósł na „kolegę”, bo wyczuł w szatni marihuanę

Niecodzienne zgłoszenie wpłynęło do policji 2 kwietnia 2025 roku. O godzinie 15:35 funkcjonariusze konstantynowskiej „patrolówki” zostali wezwani do jednej z firm działających na terenie miasta. Powód? Pracownik administracji wyczuł podejrzany zapach marihuany, wydobywający się z jednej z pracowniczych szafek.