Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
α',α'-dimetylopentedron
Słyszał ktoś coś o 2-(isopropylamino)-1-phenylpentan-1-one ? Potocznie zwanym 2-IPP lub NPP. Niedawno pojawiło się u jednego dzikiego vendora z lasu. Wg różnych źródeł jest to analog pentedronu, bufedronu lub NEB'a. Budowa cząsteczki jest najbardziej podobna do pentka i neba więc profil działania strzelam, że będzie dopaminergiczny :finger: . Czekam na info. :listen:
Krótko podsumowując, sniffem nadal czuć że próbuje klepnąć to jednak zdecydowanie odradzam choćby dlatego że za dużo tego się nie przyjebie bo śmierdzi jakby było wyciągnięte z rynsztoku. Po paru snifach już na samą myśl potrafi odrzucać.
Dodatkowo jak za dużo człowiek wciągnie to pojawia się dziwny ból jakby centralnie na środku czoła, nie wiem czy z powodu zatkania zatok czy co?
Pierwszy raz mam tylko w tym miejscu.
I teraz nie wiem, da się jakoś zmniejszyć smród tego bo mam parę gram?
Moje próby wymieszania z tabaką miętową nic nie dały, więc jedynym rozwiązaniem na zniwelowanie brzydkiego zapachu pewno będzie spuszczenie w kiblu?
Raczej nie ma opcji, żeby wrzucona w całości oral lub pr pokazała jakieś fajerwerki nie?
Jebne jutro chyba oral, w lewatywy też mi się nie chce bawić z takim szajsem:)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.