Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Dla mnie substancja jak najbardziej w porządku. Wole ją bardziej od zwykłego kwasa bo jest tak jakby "cieplej".
  • 50 / 1 / 0
Re: 1P-LSD
Nieprzeczytany post autor: Diabeu666 »
jak było?
przeniesiono do odpowiedniegotematu - DBI
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 2 / 0
@Diabeu666 Zapomniałem napisać. Kurde powiem szczerze bardzo mi się podobało. Według mnie nawet ciut lepsze niż zwykły kwas, ciekawsze wizuale. 1P może odrobinę mocniejsze było, ale 1cP jest troszkę przyjemniejsze w działaniu. Detale wyostrzone, kolory jakby bardziej żywe i jasne. Bardzo przyjemnie mi się patrzyło na ścianę i obserwowanie jak porusza się struktura farby, niby mam białą ścianę ale wydawała się mieć też być lekko różowawo-zielonawa. Jak za taką cenę to dla mnie bomba, z pewnością jeszcze wezmę, szczególnie że lizergamidy to moje ulubione sajko.

przeniesiono do odpowiedniegotematu - DBI
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".