Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5125 / 919 / 0
1cP-AL-LAD
1-Cyclopropionyl-6-allyl-6-nor-lysergic acid diethylamide

Link do wiki.
https://m.psychonautwiki.org/wiki/1cP-AL-LAD

Dostępne od dłuższego czasu na rynku. Na pewno było testowane również przez userow hajpa. Może ktoś będzie się chciał podzielić opinią bo widzę że do tej pory nikt nie założył tematu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 382 / 113 / 2
Jadłem 300 mcg. Zdecydowanie było słabiej niż po 300 mcg AL-LADa zwyklego.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.