Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Witam!

Stworzyłem ten wątek żebyście mogli sie pochwalić swoimi miejscówkami, i tym samym pokazać nowicjuszom gdzie rosną Łysiczki. Dawajcie jak najwięcej fotek :) Mi też się to przyda :)

Pozdro grzybiarze! :D
  • 136 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kecaj »
Uwaga! Użytkownik Kecaj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 8 / 0
Podobny, ale to nie to samo. Chyba zostawiam.
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 136 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kecaj »
Niedługo ktoś napisze temat: "Fotki waszych penisów podobnych do Łysiczki". Lepiej rozwinąć temat Grzyby Psilocybe - Fotki, filmy inne, zamiast tworzyć temat z fotkami miejscówek.
Uwaga! Użytkownik Kecaj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
napewno się przyda :)
policji chyba :-/
Nie wiem jak u Was, ale u nas zdarzają się przypadki psów na łąkach. Niejednego znajomego już złapali na gorącym uczynku.
I'm broken.
  • 8 / / 0
ale w tamtym temacie sa fotki grzybów, a mi chodzi o miejscówki, a jesli chodzi o policje to raczej nie trafisz na policjanta z Twojego miasta który akurat skapnie się ze ta miejscówka jest w Twoim mieście lub w okolicy...

POZDRO!
  • 3247 / 354 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Ja popieram mistrza klawiatry bo chodzi o ogólny zarys miejsc na których wystepuja lysice ich flory itp. Przeciez nie chodzi o fotki charakterystyczne dla danego miejsca tylko jakies ogólne. Akurat psy poznają jakąś łąkę taką których moze być tysiące w Polsce, zastanówcie sie. Jakby każdy temat na tym forum miał być wziety w ramki tego typu paranoi to byśmy tu o niczym doslownie nie pogadali wiec wyluzujcie. Co do łąk ja znam ich wiele podtypów, zdjecie takiej "dobrej" łąki bardzo by mi ułatwiło znalezienie podobnej. Chodzi głównie o charakterystyczne rzeczy typu flora, otoczenie, fauna, ziemia, wilgotność. Wiem ze to wszystko mozna opisac ale nic nie zastąpi wizualizacji.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 8 / / 0
no i właśnie o to chodzi :) ten kto nie jest do końca pewny że jego miejscówka jest "dobra", napewno mu to pomoże. jak i przybliży znalezienie podobnej łąki w swojej okolicy, wiec czekamy na pierwsze fotki :) ja niedługo wstawie swoje fotki :D

Pozdrawiam wszystkich grzybiarzy :D
  • 414 / 8 / 0
I mi też o to chodzi. Szczególnie pozwoli rozwiać wątpliwości czy jeżyki mają być turzycowe czy trawiaste - i ogólnie mi pomoże - zmarnuję może mniej paliwa nie zatrzymując się na każdej łące po kolei nieważne jak wyglądającej. Byłbym wdzięczny i nie tylko ja zapewne.
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Czarna Góra
[ external image ]

Troche lipa bo zdjecie jest z zimy :D Jutro sie poświęcę i przejadę się na rowerze. Hardcore'owy rajd ale czego sie dla grzybów nie robi :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".