stary widac ze masz dalej cisnienie na cpanie, ale chociaz zluzuj ze stimami, bo one sie srednio kombinuja ze schizo
To nic, wolę nie ryzykować, więc odpuszczę go sobie.
Wypowie się ktoś jeszcze na temat kofeiny? Wyrzucić całkiem, zmniejszyć ilość czy mogę zostawić tak jak jest?
A jeśli chodzi o psychodeliki to podkreślam, że nie mam zamiaru ich brać, dopóki doktor w 100% nie potwierdzi, że nie mam schizofrenii tylko przeorany mózg stimami.
Zasadniczo to speedowałeś się sam czy w towarzystwie ?
Aktualnie próbuję się skupić na maturze.
W najbliższym czasie chce się wybrać na siłkę, także i samopoczucie powinno się sporo poprawić. Od razu biorę karnet na 12 wejść i trenera na 12 treningów.
Do suplementacji doszła kreatyna na brain fog i ashwagandha.
Pamiętaj o zdrowym odżywianiu: warzywa, owoce, ryż, kurczak, indyk, makarony, jajka ! przede wszystkim dużo jajek naturalne źródło choliny.
Ja bym kofeinę przestawił na mateinę ( Yerba Mate TARAGui Energia). Yerba nie wypłukuje minerałów jak kawa tylko dodaję ich wiele, plus ma bardzo dużo witamin :) możesz robić miks z Różeńcem Górskim, który jest antydepresantem. Dodatkowo jedz sobie 2 razy dziennie łyżeczkę nasion Czarnuszki która jest naturalnym ssri.
plus polecam obowiązkowo przeczytać i stosować się do postu @artur019 któremu serdecznie dziękuję za ten poradnik mnie postawił na nogi po rocznym ciągu :d
"...Najtańsza i najszybsza poketonowa/poamfetaminowa/powszystkostymulantowa regeneracja mózgu:
Fenylopiracetam - rano po śniadaniu 100mg i po obiedzie 100mg. Powtarzać przez 25 dni. Zapas 5g na 25 dni kuracji = 16,99$ ~ 66,77zł. Obowiązkowy suplement. Dodatkowa stymulacja też pewnie Was usatysfakcjonuje.
CDP-Cholina - 400mg rano po śniadaniu. Powtarzać przez 25 dni. Zapas 10g na 25 dni kuracji = 18,53$ ~ 72,82zł / Wersja dla biedaków - Choline Bitatarate - 100g = 3,77$ ~ 14,81zł. Dawkować po 1g do wyczerpania zapasów. / Wersja dla cebulaków - JEŚĆ TYLE JAJEK ILE SIĘ DA.
5-HTP - 200mg na 45min przed snem oraz 200mg rano po śniadaniu. Powtarzać przez 25 dni. Efekt - uregulowanie rytmu dobowego, poprawa jakości snu, stabilizacja/poprawa nastroju. Zapas 10g na 25 dni kuracji = 6,99$ ~ 27,47zł
Flubromazepam 4mg - 12szt po 1szt wieczorem przed snem co 2 dni. Powtarzać przez 25 dni. Stosować jedynie w przypadku objawów nerwicowych/lęków. Zapas na 25 dni kuracji = ok. 30zł + około 15zł za wysyłkę z Polski na Paczkomaty. Suma = 45zł
Całkowity koszt optymalnej konfiguracji = 197z,06ł przy kursie dolara 3,93zł na dzień 15 czerwca 2016 roku + 50,42zł za koszt wysyłki z USA = 262,48zł. Wersja biedna = 204,47zł z wysyłką. Wersja cebulacka = 189,66zł. Wersja bez objawów nerwicowych (bez flubromazepamu) w opcji cebuli = 144,66zł(absolutne minimum) - fenylopiracetam, 5-HTP, wysyłka).
I tyle. Jak ktoś ma mało floty, a chce się skutecznie zregenerować za najmniejszy hajs i w jak najkrótszym czasie, to te 3 rzeczy wystarczają. W każdym razie zalecam pełen zestaw, gdyż ma największą i sprawdzoną przeze mnie i przez znajomych skuteczność. 3 lata walenia 3-MMC w trybie co 2-7 dni po 2-5g zaleczyło do stanu praktycznie pierwotnego w 25 dni tak że nie zauważałem już u siebie ŻADNYCH zmian. Oczywiście mówimy tu o subiektywnym poczuciu własnego ciała, pewne zmiany pewnie są już nieodwracalne - bądźmy szczerzy. Poza tym przerobiłem 100 różnych specyfików z każdej grupy i mimo wszystko ten zestaw się sprawdził + zaliczyłem 8 miesięczne SMOKE weed EVERYDAY."
No i do tego pij wode mineralną niegazowaną 2,5 litra najmniej dziennie ale też nie za dużo :) i jedzenie sobie rób mniej a częściej co 2,5 - 3 godzinki posiłek :d
pozdro mordeczko z fartem
a co do pomysłó∑ na hobby jeśłi lubisz gry towarzyskie na żywo, przy których trzeba użyć mózgu, myśleć logicznie, analitycznie, należy umiejętnie podejmować ryzyko to pograj w poker texas holdem no limit nie dawno ryszyła legalna liga. legalny poker.pl :d poznasz nowych ludzi raz w tygodniu jest turniej, wkręcisz się w zajawkę to będziesz czytał materiałī szkoleniowe, oglądał filmiki rozwijał się :D
16 kwietnia 2018hertz pisze: no właśnie wiem ze to praktycznie jeden huj iph i MPH.
ale zeby pytać doktora? heh, a co on kurwa moze wiedzieć
to nie przejdzie tzn na 99% nie zgodzi sie.
a poza tym kuracja MPH drogo by wychodziła? drożej od iph chyba
Tu trwa walenie na oslep- kup trabke pomoze, kup materac pomoze, wejdz do klopa w ktorym smierdzi pomoze.
Tyle.
[mention]eiffel65[/mention] post edytuje- fenylop NIE stosuje sie przy lekach. FENYLOP zbija dzialanie neurolepow i podbija dzialanie innych lekow.
17 kwietnia 2018phoEnix128 pisze: Czyli iph odradzacie xD
To nic, wolę nie ryzykować, więc odpuszczę go sobie.
Wypowie się ktoś jeszcze na temat kofeiny? Wyrzucić całkiem, zmniejszyć ilość czy mogę zostawić tak jak jest?
A jeśli chodzi o psychodeliki to podkreślam, że nie mam zamiaru ich brać, dopóki doktor w 100% nie potwierdzi, że nie mam schizofrenii tylko przeorany mózg stimami.
To ze na krotko cos pomoze nie znaczy ze efekt dlugotrwaly bedzie pozadany.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/a/a0e704d3-7e45-4d70-9328-0a0b6a415f7a/fanax-fanex.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250430%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250430T035102Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=f802b198434cdfea537812552e054fc340393b9e292a33f8129c40140e7e2255)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/wybory.jpg)
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?
Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/krysztalowycamping_0.jpg)
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu
Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.