Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 171 / 25 / 0
Zazywajac zopiklon raz na dwa tygodnie szybko dorobie sie uzaleznienia?
Dwuzmianowy system pracy i ciezko jest zasnac o odpowiedniej porze gdy przychodzi poranna zmiana ;/
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 613 / 10
@OCPiller, nie, możesz brać spokojnie. Jednak czy nie lepiej skorzystać z np. melatoniny?
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 177 / 26 / 0
Dla tych co wiedzą co robią!
Znalazłem tabelę rozpuszcznośći zoplikonu w badaniach nad podaniem i.v. tej substancji.
IMG_20220108_222809.jpg
Zopiklon
Teoretyczna metoda i.v.:
Zrobić roztwór - do kubeczka na mocz wlać 2ml spirytusu spożywczego 95% i 8ml wody do iniekcji (czy co tam mamy), alternatywnie do 5ml czystej wódki 40% dodajemy tyle samo wody. Musimy też zakwasić nasz roztwór im więcej (w przeciwieństwie do hery) tym lepiej jednak na tyle żeby nie paliło w żyły i roztwór był znośny, zakwaszamy kwaskiem cytrynowym.

Rozpuszczamy - dajemy tam tabletki zopi pokruszone na pył między dwoma łyżkami i mieszamy. Rozpuszczalność Wacha się w zależności od ilości kwasku w obrębie 1mg/ml więc jedna tabletka 7.5mg starcza na nasz 10-cio mililitrowy roztwór.

Filtrujemy - kubeczek trzymamy pod lekkim kątem oraz wrzucamy przerwany wzdłuż na pół filterek papierosowy i zaciągamy przez niego do szprycy 10ml nasz roztwór

Zakładamy igłę i smacznego!
Bonus: używamy strzykawki 20ml i dociągamy następne ulubiony/e narkotyk/i.

scalono - WRB

Nie mogę edytować więc skoryguje: 2.5ml wódki i 7.5 wody lub 1.1ml spirytusu i 8.9 wody.
A i najlepiej użyć strzykawki 20ml do której dociągamy potem mniej drażniący roztwór lub wodę.
Co myślicie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
  • 1394 / 88 / 2
08 stycznia 2022FocusF13 pisze:
Dla tych co wiedzą co robią!
Znalazłem tabelę rozpuszcznośći zoplikonu w badaniach nad podaniem i.v. tej substancji.
IMG_20220108_222809.jpg
Zopiklon
Teoretyczna metoda i.v.:
Zrobić roztwór - do kubeczka na mocz wlać 2ml spirytusu spożywczego 95% i 8ml wody do iniekcji (czy co tam mamy), alternatywnie do 5ml czystej wódki 40% dodajemy tyle samo wody. Musimy też zakwasić nasz roztwór im więcej (w przeciwieństwie do hery) tym lepiej jednak na tyle żeby nie paliło w żyły i roztwór był znośny, zakwaszamy kwaskiem cytrynowym.

Rozpuszczamy - dajemy tam tabletki zopi pokruszone na pył między dwoma łyżkami i mieszamy. Rozpuszczalność Wacha się w zależności od ilości kwasku w obrębie 1mg/ml więc jedna tabletka 7.5mg starcza na nasz 10-cio mililitrowy roztwór.

Filtrujemy - kubeczek trzymamy pod lekkim kątem oraz wrzucamy przerwany wzdłuż na pół filterek papierosowy i zaciągamy przez niego do szprycy 10ml nasz roztwór

Zakładamy igłę i smacznego!
Bonus: używamy strzykawki 20ml i dociągamy następne ulubiony/e narkotyk/i.
Zolpiklonu nie da się wstrzyknąć jest to potwierdzone już na stronach po angielsku.
action movie:gun:
  • 177 / 26 / 0
To była teoretyczna metoda która - jak się przekonałem, nie działa..
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
  • 276 / 2 / 0
witam , byleem na detoksie od benzo i jestem , czysty , ale dzis zarzuciłem imovane 7 tabletki, a on działa w tych dawkach tak jak benzodiazepiny , czy dalej jestem czysty od benzo?
  • 1174 / 222 / 23
@benzowiec84
Witam, odpowiedź brzmi nie. (może i niebenzodiazepina, ale działa w dużym stopniu podobnie i występuje uzależnienie krzyżowe)
Pozdrawiam
  • 276 / 2 / 0
Shodziliscie kiedys z xanaxu za pomocą imovane (zolpiclonu) zolpiclon to szczegolna subtancja bo dodatkowo dziala przeciwdrgawkowo i lękowo . konczy mi sie afobam na zejscie jestem na dawce 0,5mg afo.

myśle by dawac 0,25 afo + 1 zolpiclon 7,5mg . równoważnik 7,5 zolpiclonu = 0,25 afo . dziala co prawda krotko bo 7 godzin ale moze. afobam tez nie dlugo bo od 6 do 10 czy 12
  • 1106 / 221 / 0
Każde benzo działa w jakimś stopniu przeciwdrgawkowo i lękowo, ale akurat zopiklon w bardzo małym stopniu, o wiele mniejszym od alpry.
  • 10 / / 0
Witam jaka dawka zopiklonu jest najskuteczniejsza dodam że ma.tolerke zolpidemu wy..... w kosmos tolerancja krzyżowa.Raz 1 na mnie zadziala 7,5mg a 5 nie zadziala mam do tego lorafen co zrobic zeby ten zopiklon dzialal.nasennie dodam ze nie mam zamiaru tego cpac
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."