Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Przestań jarać na chwilę! Kawę, nie alkohol.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
zamiezam jutro wyłudzić zolpi od lekarza 1 kontaktu (już sobie obymśliłem bajere : nie moge zasnac, próbowałem różnych ziółek i podobnych cudów - nie pomaga, rozregulowany rytm dobowy itd) ale mam pytanko - ile kosztuje zolpi ? (z recką ofc) bo nie mam za dużo kwitu a chciałem kupić i wypróbować od razu jutro, nie wiem czy starczy mi funduszy czy iść sciągać długi ;]
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 437 / 20 / 0
Jezus pisze:
zamiezam jutro wyłudzić zolpi od lekarza 1 kontaktu (już sobie obymśliłem bajere ]
Żeś kurwa obmyślił, długo to obmyślałeś? :-)

Najtańszy jest chyba Nasen (ale durna nazwa), coś koło 15zł za 20 tabletek. Jak ci doktór coś droższego przepisze to możesz zawsze w aptece poprosić o tańszy specyfik.

Ludzie chwalą sobie najbardziej Stilnox, ale ten z kolei jest najdroższy.

Ja natomiast preferuje Hypnogen.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 2876 / 99 / 0
Właściwie to w ogóle nie obmyślałem tylko przeczytałem tutaj na forum ;)
"Czuję się gwiezdnie"

• 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Najtanszy jest (chyba) Polsen, 6-7 zl za 10 tabletek. Wejdz na mp.pl/leki i tam masz opisy wszystkich lekow, wlacznie z cenami.
  • 2876 / 99 / 0
I huj...
Byłem u swojego lekarza 1 kontaktu, zna mnie od dawna. Załatiałem przy okazji skierowanie do innego lekarza i jakieś inne gówna bo byłem chory. Powiedziałem jej to co planowałem, dodałem przy okazji że testowałem różne "Babcine sposoby" jakieś herbaty rumiankowe itp, i poprosiłem o przepisanie czegoś skutecznego.
Nie wypisała nawet recepty tylko zapisała na kartce "Benosen" i mówi:
"Trzeba spróbować czegoś ziołowego, bo te wszystkie inne preparaty są uzeleżniające, nie ma tak że raz zjesz tabletke i koniec, a chyba nie chcesz żebym Ci takie przepisała? " :wall: :wall:
Myślałem, że pierdolne. Oczywiście nie kupiłem tego, nastepnym razem jak bede to jej powiem że to nie działa, i poprosze o coś lepszego.
"Czuję się gwiezdnie"

• 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
dostaniesz hydroksyzynę na pewno, dopiero jak powiesz, że hydro nie działa powinieneś dostać zolpidem, przynajmniej ja tak miałem.
szatan
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Od razu nastepnym razem mow, ze ten benosen gowno wart, i ze brales hydroksyzyne i/lub chlorprothiksen, bo miales na bazie, ale zle sie po hydro czujesz i chodzisz pol/caly nastepny dzien nieprzytomny. Mowisz, ze babcia dala ci zolpidem (zapisz sobie na kartce, zeby nie pomyslal, ze za bardzo obyty jestes), bo uzywa i dziala bardzo dobrze zarowno na nia jak i na ciebie ;-) .
  • 2876 / 99 / 0
Właśnie zastanawiam sie czy ta sugestia o zolpi nie bedzie zbyt oczywista... Ale spróbuje. Ide tam za tydzien w czw, wiec luzno bede mogl powiedziec ze benosen wypróbowany i nic nie daje - zasugerowała dawki 2 tab - jeżeli bedzie huj to 3 - powiem jej ze dobiłem do 4 i żadnego efektu...
"Czuję się gwiezdnie"

• 83 / 8 / 0
Witam!
Nie przeczytałem wszystkich postów w temacie, może ktoś już dyskutował na ten temat.
od kilku dni (5) leczę się moklarem, przedwczoraj udało mi się zdobyć zopiklon, który zjadłem (2tabs -15mg) pierwszy raz w życiu. Niestety poza nieprzyjemnym gorzko-metalicznym posmakiem w ustach, nie czułem żadnych efektów rekreacyjnych, jedynie byłem trochę bardziej wyluzowany niż zwykle. Wczoraj natomiast wszamałem 15mg zolpidemu (pierwszy raz od kilku tygodni) i... totalnie nic, bez żadnego efektu. Zawsze po zolpidemie miałem niezłą jazdę (delikatne halucynajce, wrażenie jakby świat wirował, chęć do nawiązywania rozmów z nieznajomymi) a wczoraj może poza lekkim przymuleniem niczego takiego nie doświadczyłem. Zastanawiam się jaka może być tego przyczyna. Czyżby moklobemid (biorę 300mg/d) miał jakiś wpływ na specyfiki, nie doczytałem się w ulotkach, żeby nie stosować moklaru razem z zolpidemem. Czy moklobemid może zmniejszać stężenie zolpidemu we krwi ? Jeszcze krótkie pytanie o karbamazepine, czytałem gdzieś że ona zwiększa stężenie zolpidemu we krwi, jak myślicie mogłaby pomóc ?
Pzdr.
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2008 przez oon, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik oon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.