Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 577 / 10 / 0
Kosz z przeterminowanymi lekami dal mi dzis Zolsana 7 tabletek nawet nie przeterminiwanych codziennie chodze tam na łup i ciagle cos znajduje ostatnio tatrazepam i zaldiar dzis Zolsana i sobie poszedlem zeby przypalu nie robic ale kiedys tam na chama wjebie sie w ten kosz i bede czepal do samego dna :p
  • 1599 / 47 / 0
Niektórzy piszą, że Stilnoct działa silniej od tańszych odpowiedników np. nasen ja mam taką tolerancję, że ja wciągne nosem 10 tabletek to mnie słabo trzyma wczoraj byłem nie wyspany wziołem w południe 18 mg clonazepanu potem jeszcze 4 mg zomirenu i 12 mg sedamu a po godzinie od wzięcia zomirenu i sedamu wciągnęłem te 10 tabletek potem jeszcze do sklepu po 2 piwa i do tych dwóch piw kolejne 10 tabletek ale doustnie. Nie mogę ścierpieć że mam tak dużą tolerancje na ten lek zolpdem może stilnoct silniej działa? Podobno acodin wzmaga działąnie zolpidemu??
  • 1959 / 56 / 0
Acodin (150mg) + 30mg Zolpi tylko daje efekty pijaństwa.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1599 / 47 / 0
No dobra ale jak z tymi odpowiednikami czy spróbować stilnoctu czy zostać przy nasenie
  • 67 / 1 / 0
Stilnox jest najdroższy nie pamiętam ale chyba z 25 a hypnogen działał na mnie tak samo za 17chyba
  • 1800 / 19 / 0
cpunex pisze:
Kosz z przeterminowanymi lekami dal mi dzis Zolsana 7 tabletek nawet nie przeterminiwanych codziennie chodze tam na łup i ciagle cos znajduje ostatnio tatrazepam i zaldiar dzis Zolsana i sobie poszedlem zeby przypalu nie robic ale kiedys tam na chama wjebie sie w ten kosz i bede czepal do samego dna :p
Uważaj bo gdy wciągniesz kilka kresek tej Zolsatny to pewnie się skusisz na głębsze fedrowanie w tym koszu z przeterminowanymi lekami. Nawet nie poczujesz cienia wstydu a może nawet zjebiesz farmaceutkę, która się wpierdoli w nie swoje sprawy %-D
  • 612 / 43 / 0
niezbyt mi sie podobała faza, działałem troche jakby w amnezji, nic mi sie nie chciało i na dodatek nie pamietam co robiłem, ale zapewne siedzialem przy kompie i sluchalem muzyki.

sproboje jeszcze raz, ale nie sadze by efekty byly szczegolnie ciekawe lub przyjemne, to takie jakby supermocne benzo,
o zadnej euforii czy błogości nie ma mowy.
  • 1800 / 19 / 0
Zgadza się, taka jest właśnie faza po Zolpicu. Wciągasz kreskę stwierdzasz, że za mało, wciągasz drugą i już jest pizda. Siedzisz przed kompem słuchasz muzyki, oglądasz filmiki na YT i ni stąd ni z owąd nagle wciągasz trzecią pille albo szukasz piwa -oczywiście jesteś przekonany że wszystko jest OK i pod kontrolą. Potem pizda jest taka, że kładziesz się spać i rano budząc się masz obawy czy nie napisałeś głupot ludziom na GG albo w SMS-ach. Wszystko pamiętasz jakby przez mgłe -tak jakby wczorajsze wydarzenia były snem.

Radzę z doświadczenia by po wzięciu Zolpi nigdy nie wychodzić z domu, np. sklepu czy gdziekolwiek. Trzeba koniecznie siedzieć na dupie bo może być nieciekawie z powodu utraty kontroli nad sobą.
  • 612 / 43 / 0
dzisiaj po wczorajszej zabawie ze stilnoxem, z czego wyszlo ze zezarlem 7 tabletek !! a pamietam ze tylko 2,
czuje lekkie nudności, ciężkość na żołądku, zgagę i trochę niedobrze mi - momentami chce się rzygać.
ehh, nie wiem czy to akurat wina stilnoxu - mial ktos takie objawy ?

przesrana jest ta amnezja nastepcza, dobe od zazycia nadal czuje sie troche taki otępiały i zapominam o czymś.
do tego najwazniejsze jest to zeby nie przekroczyc 2-3 tabletek a wiele osob to robi jak juz maja faze i nawet nie zdaja sobie sprawy co robia, u mnie tak było, ehh i mam straszną zgagę, nudności i lekki problem z pamięcią.
  • 1959 / 56 / 0
Bo się nie je tabletek! %-D Ja jak zjadłem Zolpi do kodeiny to rzygałem. A po wciąganiu nic nie mam z objawów żołądkowych. Jedyne objawy będą jak matka się skapnie, że nie Nasenu już %-D .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.