Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 781 / 46 / 0
Dziś miks 50mg zolpi z jednym piwem smakowym 0,0% i małą paczka tchio. Coś fajnego ale nie tak jak na początku jego brania.
  • 3023 / 1023 / 0
ja dzisiaj około północy sporządziłem sobie do iniekcji roztwór wodny zawierający 10 mg zolpidemu oraz ok. 15 mg metylofenidatu. okazało się, że powyższe farmaceutyki dosyć dobrze ze sobą współgrają - po zastrzyku odczułem jednocześnie pobudzające działanie MPH oraz ten charakterystyczny dla zolpidemu "headspace", wygładził on także działanie stymulantu. tzw "kop" był wyczuwalny, gdy wstałem, to aż w głowie mi się zakręciło, ale w dziwny sposób było to odczucie miłe. nie jest to połączenie do stosowania w dzień, przy ludziach, albo mając coś ważnego do zrobienia, bowiem czuć jednak negatywny wpływ na funkcje poznawcze ze strony zolpidemu.

chciałbym, jako użytkownik z gwiazdką, zakomunikować, iż takie połączenie jest bardzo ryzykowne i potencjalnie szkodliwe dla zdrowia. istotnym zastrzeżeniem jest również to, że pomimo łatwego ekstrahowania, roztwór wychodzi "mleczny" i mimo odpowiedniej filtracji nie jest całkowicie transparentny i może zawierać zanieczyszczenia. metylofenidat z kolei zawiera talk, który dostaje się do pompki niezależnie od dokładności procesu filtracyjnego, który to osadza się w organizmie i obciąża płuca i niekiedy nawet prowadzi do talkozy.

abstrahując, muszę powiedzieć, że czuję się przednio. taki ultra-lite poor man's pharmaball. %-D
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 17 / / 0
Może jest o tym tu gdzieś ale nie umiem szukać, jak wygląda reakcja zolpi z MPH bo jednak benzo dziury w pamieci, medi na skupienie jak koncentracja po tym.
Czy jest to wgl miks warty uwagi? Chciałbym trochę zniwelować bezsenność podbitą jeszcze bardziej przez MPH bo jednak chodzenie spać o 6 codziennie jest męczące. Miałam przerwe 2 dni od medi to spałam kiedy sie dało, jednak mam teraz bardzo dużo nauki i nie moge sobie na to pozwolić.
  • 1 / / 0
Osobiście bardzo nie polecam miksowania zolpi i MPH, wczoraj rano przyjęłam donosowo 1,5 tabletki nasenu(15mg) i jako że mam dość wysoką tolerancję na ten specyfik stwierdziłam że po 2h moja wątroba i nerki się wszystkiego pozbędą. Jako że byłam zmęczona(co powinno mi zaświecić w głowie czerwoną lampkę) wzięłam medikinet cr 30 mg(od około 6 miesięcy przyjmuje ten lek i działa na mnie bardzo dobrze bez jakichś większych skutków ubocznych pomijając tachykardię). Warto wspomnieć że tego dnia nic nie jadłam l więc już po około 30 min coś mnie zaczęło chwytać ale jeszcze nie było tak źle. Minęło około godziny od przyjęcia MPH i zaczęło mi się robić niedobrze więc pomyślałam że to dlatego że nic tego dnia jeszcze nie jadłam, poszłam więc do sklepu ale w pewnym momencie drogi zaczęło mi się robić bardzo duszno i zaczęło mi się wydawać że dwóch ludzi idących za mną chce mi coś zrobić więc zestresowana weszłam do pierwszego lepszego lokalu aby się schronić, jako że była to restauracja to kupiłam jakieś lekkie jedzenie bo odechciało mi się wtedy już cokolwiek jeść. Dokończyłam posiłek i postanowiłam wrócić do domu ale zachciało mi się okropnie wymiotować i serce zaczęło mi walić jak oszalałe(zaczęłam myśleć że zaraz zejdę), usiadłam więc na pierwszej lepszej ławce i siedziałam tak około 1,5h(o dziwo w pewnym momencie wszystko zeszło i zrobiłam się bardzo zmęczona, chociaż wzięłam medikinet cr więc powinno mnie to trzymać dłużej). Nie mieszajcie tych leków szczególnie w dużych dawkach o ile chcecie jeszcze pożyć.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2025 przez Niechcianedziecko, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."