Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4994 / 851 / 0
Mam spore huśtawki nastrojów. Zdarzają mi się zaburzenia chadowskie. Jednego dnia depresja, drugiego latam 3 metry nad chodnikami. Zdarza sie, ze bedac trzezwym, znajomi pytaja co bralem bo jestems trasznie pobudzony. Przed przygoda z bk, stim bylem bardziej stonowany. Cpalem w sumie wszystko, wiec nie wiem co sie przyczynilo do takich zaburzen, ale moge o tym tutaj wspomniec bo typuje najbardziej skurwaiłe ketony.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3485 / 573 / 1
Co ciekawe mnie w jednej pracy pytali czemu jestem taki pobudzony kiedy byłem wyspany, wypoczęty i trzeźwy. Najlepsze jest to że często mało spałem albo w ogóle zarywalem nocki a pracowałem na dyżurach 12 godzinnych więc przeważnie chodziłem nieobecny wyczerpany i wydawać by się mogło smutny, mało rozmowny. dojeżdżalem do pracy pociągiem więc kolejne godziny z doby uciekałem i na dojazd kosztem na przykład snu.
I bądź tu człowieku sprawiedliwie oceniony...
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 9298 / 1807 / 2
03 grudnia 2017Airwave pisze:
Mam spore huśtawki nastrojów. Zdarzają mi się zaburzenia chadowskie. Jednego dnia depresja, drugiego latam 3 metry nad chodnikami. Zdarza sie, ze bedac trzezwym, znajomi pytaja co bralem bo jestems trasznie pobudzony. Przed przygoda z bk, stim bylem bardziej stonowany. Cpalem w sumie wszystko, wiec nie wiem co sie przyczynilo do takich zaburzen, ale moge o tym tutaj wspomniec bo typuje najbardziej skurwaiłe ketony.
Nie zapomnij o "leczeniu" i o przygodach z bk-ebdp.

Lekarce powiedziales, ze stosowales amfe- ktora jest NDRa i troche NDRi i pod tym katem jestes leczony.
Choc zapewne czego bys nie powiedzial, zestaw bylby podobny :nuts:
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 231 / 12 / 0
nie powaznie mowie ze straciłem wzrok nie walilem tego wczesniej jakos duzo stad zerowa tolerka. a cpuny sobie wyrobiły mózg na cpanie i tera wala 2g i im nie przeszkadza, byłem u okulisty i kretyni nic nie widza wyslali mnie na specjalne badania. ale do tego długa droga.. mam w dupie. nfz . trzeba sie leczyc z hyperrealem chyba . skoro k*rwa z daleka widzialem prawym okiem godzine a teraz przyblizam łeb pod sam komputer na 10cm i ledwo widze to znaczy ze oslepłem , tak samo psychika odciety od wszystkich znajomych a kiedys byłem dusza towarzystwa mineło pół roku i wielki ch*j troche sie poprawiło ale jeszcze drugie pol roku i moze wroce do normy.. tylko przestrzegam, to samo z alkoholem ten co nie pil wypije 0.7 czy tam ile i sie moze przekrecic a wprawiony alkoholik wypije i jeszcze po piwa pojdzie, walilem przed tym tramal i GBL 2 lata [oczywiscie nie razem] a ten raz z bk. zrobil sajgon w mozgu 50 razy wiekszy niz tramal+GBL. az zaluje ze to wzialem chociaz moja wina bo walilem nosa za nosem, a bedac pod wplywem b-k nie myslalem racjonalnie, pod koniec fazy godzina na kompie sama sie zmieniala cyfry zapierdalaly litery i wogole pizda, wypilem z kilka litrow wody jak nic chodzilem co 15-20 min i butelka wody, myslalem tylko zeby przezyc te faze nic wiecje

stosowałem kurkume, jeszcze gorzej jak przed. wypije energetyka/piwo i tez pogarsza wzrok i to sporo, rano widze w miare ok przez pierwsze 2 3 minuty, szczerze nie wiem co jest, przesadziłem wiec jest za późno, nie pilem alkoholu/energetyków poł roku , pamieć dalej wycieta tez nie pamietam faktow nie kojarze jakies porycia ze auto zaparkowalem a po przebudzeniu i szukaniu auta po okolicy ogarnalem ze do mechanika oddalem :D szczerze nie wiem czy w moim przypadku jest jakas opcja poprawy mimo 22 lat , popełniłem głupote i tyle,, nie wiem co brac suplementowac itp moze cos pomoże
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2017 przez wolakseak, łącznie zmieniany 1 raz.
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 594 / 34 / 0
[mention]wolakseak[/mention] Szczerze to nie wiem czy to na poważnie czy żartujesz. Dostałeś skierowanie na badania to idź i zrób, a nie zapętlasz się w swojej własnej głupocie...
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 231 / 12 / 0
@zakriahh poważnie, p oco mialbym robić trolling.. tylko zanim cos zalatwie przez nfz [najpirew jechac po 15 umow o prace i do urzade pracy) potem nfz to minie znowu 2 miesiace albo 3. i po prostu wole zapytać tu bo może ktos ogarnia temat. i coś doradzi,
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 594 / 34 / 0
To ciężki temat, bo ze zjebanym wzrokiem nic nie załatwisz. Tym bardziej, że to złożony problem , którego pierwszy lepszy okulista nie ogarnął, to kto tutaj to ogarnie...
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4994 / 851 / 0
[mention]endother[/mention] moze cos doradzi, bo sam ma problemy.
No ale na badaniu była ta tablica ?? To co , oni kazali Ci przeczytac i co dalej?
Poźniej do ciemni wzieli i badanie "cyfrowe" czy jak to sie nazywa.
e:
Wolakseak mi jedyne co przychodzi na mysl to wzrost cisniena wewnatrzgalkowego i zwiazane z tym powiklania, moze dostales jakiegos miro udaru i masz porazona jedna strone wybiórczo . Oprocz wzroku nic Ci nie dolega??
Wylew krwi w oku ktorego nie widac.
Wiazalbym sprawe z ukladem krwionosnym/neurologicznym.
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2017 przez ledzeppelin2, łącznie zmieniany 1 raz.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3485 / 573 / 1
Była tablica. Mendelejewa. Widzial tylko Bk o masie atomowej 666
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 916 / 169 / 0
Kirde wiecie co mam autyzm i nierozumiem 90 % tego co czytam. Jestem w psychiatryku ma dobraniu leków bo z chce DOC spróbować i nie mam lektora. Jak mi ktoś streści 2 zdania bez narzekania to się wypowiem. Teraz mogę tylko obstawić wylew.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.