Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Ostatnia kwestia - zarlaczbiały i ledzeppelin - jak dobrze kombinuje u Was głownie problem z ketonami. Żadne opio, kanna itd ?
Nie liczymy tu pojedynczych uderzeń.
Kiedyś spotkałem sie ze stwierdzeniem, że o wiele łatwiej jest sie ogarnac po jednej substancji. problemy zacząłem rozumieć jak ludzie pisza, że leca na ketonach, wieczorem cos przypalą. Na detoksie piją, żeby czas szybciej leciał.
Albo miksy.
Cos już nie działa, ale ludzie miksuja. Miks 2fa +3cmc zastosowałem raz.
Skonczyło sie potężnym bólem głowy i niemoznoscia zasniecia przez cała noc, mimo tego ze jakies tam ilosci szły noc wczesniej.
A jak o lenistwie mowa.
8 godzin snu i lecim w góry szukac wielkiej stopy. Bo życie za krótkie jest żeby zamulać w chacie :-)
(tylko srednio bo 2 ostatnie dni szło 3cmc, wiec pewnie kondycja mnie zje)
Wszystko dodatkowo wspomagane clonami bo psychoz nie dało się inaczej stlumic.
Efektem była rozjebana psychika, wszędzie spiski mimo odstawienia ketonow i bycia na samym benzo. Utrzymywalo się to dobrych parę tygodni może miesięcy.
Wyraźny spadek IQ. Problem w używaniem języka obcego na poziomie sprzed przygód.
Po tym jak udało mi się juz wyjść z benzo to inteligencja wróciła, ale nie w 100%.
Nadal zdarzają mi się problemy z poprawnym wyslowieniem się.
Stałem się aspoleczny - tutaj kodeina pomaga.
Aktualnie ponad rok od ostatniego ciągu na alfie wystarczy, ze zapodam jakikolwiek stim i z miejsca mam "Oni wiedza".
Mam strasznie niskie poczucie własnej wartości.
Skończyłem studia na uczelni technicznej z dobrym wynikiem, ale boję się szukać nowej lepiej płatnej pracy niż obecnie(2,5k netto) bo tutaj mam już wszystko opanowane i robie to bezstresowo.
Boję się uczyć nowych rzeczy, nowych obowiązków, poznawać nowych ludzi co jest związane z nowym miejscem pracy.
Przed ćpaniu tego gówna byłem ambitnym młodym człowiekiem z pasjami.
Teraz jestem mentalnym wrakiem. Układ nagrody rozpierdalony w drobny mak. Nic mnie nie cieszy na trzeźwo.
@fa tez lubie, ale ma duzo wiecej widocznych namacalnie ubokow moim przypadku, niż cmc.
giebla tez kocham, ale w drugiej strony nie leje go żeby sie czuć "normalnie"
Na ogól to mam dobre samopoczucie, nie dopadl mnei zespol apati, amotywacji... No ale jak mam wora 4cmc to mi mózg odbiera, przyznaje sie,
kodeiny probowalem, ale to nie faza dla mnie.
Owszem, odpoczywam przy tym itp, i w tym widze tego role. Jednak wielkiej roli nie bedzie miala w zyciu mym.
mj tez mi to daje, ale nie lubie takiej pizdy ze czuje ze nic nie robie, marnuje zycie.
U mnie uzywki ida w parze z dzialaniem czy to pracs, czy zycie towarzyskie.
Moge powiedziec ze jesem uzalezniony od ketonow i giebla i w tej chwili lizergamidow ( o ile wtzucanie raz na 2 czy 3 tyg to uzaleznienie)
Idac dalej w pozytywach:
-Teraz w zyciu lapie sie za rzeczy ktorych bym sie kiedys nie tknal bo ( nie nadajesz sie do tego (wsyaw inna wymowke)
-Stwierdzam że czuje sie bogatyszy zyciowo, pewniejszy siebie , wiem ze moge zrobic to i tamto ) .
- Mialem kiedyś myśli, że nie mam gadki i masa negatywnych opini na swoj temat. Gdzieś to zniknęło... Przestałem sie tym przejmować , widzieć w tym problem i sie okazało że z pustą głową, bez tych myśi blokujących - rozmowa sama plynie.
-Kiedys rozmawiajac to podswiadomie chcialem sie jakby przypodobac tej osobie. Zmienialem czasami to co chcialem powiedziec zeby ta osoba źle nie odebrala tego co mowie itp.
Ciezko to okreslic ale jest duzo plusów.
Sorki za bledy, rzytaczajac przyklady mam na mysli sytiacje gdy jesytem trzezwy.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
randomuser118 pisze:Z tymi przytulankami to mogłeś nie pisać.. heh
Ostatnia kwestia - zarlaczbiały i ledzeppelin - jak dobrze kombinuje u Was głownie problem z ketonami. Żadne opio, kanna itd ?
Nie liczymy tu pojedynczych uderzeń.
Kiedyś spotkałem sie ze stwierdzeniem, że o wiele łatwiej jest sie ogarnac po jednej substancji. problemy zacząłem rozumieć jak ludzie pisza, że leca na ketonach, wieczorem cos przypalą. Na detoksie piją, żeby czas szybciej leciał.
Albo miksy.
Cos już nie działa, ale ludzie miksuja. Miks 2fa +3cmc zastosowałem raz.
Skonczyło sie potężnym bólem głowy i niemoznoscia zasniecia przez cała noc, mimo tego ze jakies tam ilosci szły noc wczesniej.
A jak o lenistwie mowa.
8 godzin snu i lecim w góry szukac wielkiej stopy. Bo życie za krótkie jest żeby zamulać w chacie :-)
(tylko srednio bo 2 ostatnie dni szło 3cmc, wiec pewnie kondycja mnie zje)
Tak, ale to nie problem. Te ketony najmniej wpierdalają człowieka niż inny syf . Z tymi paroma używkami masz rację, sam zapijałem różne ketony trunkami, bo było po prostu fajnie :) Jestem niepalący 4 miesiące, zacząłem uprawiać sport, a jakis keton ostatnio zakupiłem 2 tygodnie temu i teraz pewnie znów nic przez 3 miesiące nie wciągne :) I jeszcze porada - znacznie przyjemniejsze jest branie używek raz na jakiś czas, niż co tydzień lub częsciej, bo nie ma tej magii.. Najtrudniejsza jest jedynie pokusa żeby nic nie zamówić wczeniej a potem to juz lajt :D
Tak poza konkursem. jaki jest sens dzis tak modnych detoxow.
W ktorych ktos laduje benzo na potege. Zale zapija alkoholem. Rano zeby sie obudzic laduje w siebie pare kaw i fajek... No ale przeciez RC nie bierze.
zawsze wydawalo mi sie ze dragi mieszaja calkowicie a nie wybiorczo. Detox to zawsze znaczylo odpoczynek organizmu. Czyli regenerujemy watrobe, serducho i cala reszte.
Pomijam ze kiedys detox to bylo zero lekow itd. Organizm z czasem wracal do siebie. A te pierwsze najciezsze dni to kara i trzeba to przecierpiec.
P.S. Jak byłem w ciagu kilku dniowym to jeden żąb się rozleciał, niedługo sztuczna szczęka.
zarlaczbialy pisze:Tak, ale to nie problem. Te ketony najmniej wpierdalają człowieka niż inny syf . Z tymi paroma używkami masz rację, sam zapijałem różne ketony trunkami, bo było po prostu fajnie :) Jestem niepalący 4 miesiące, zacząłem uprawiać sport, a jakis keton ostatnio zakupiłem 2 tygodnie temu i teraz pewnie znów nic przez 3 miesiące nie wciągne :) I jeszcze porada - znacznie przyjemniejsze jest branie używek raz na jakiś czas, niż co tydzień lub częsciej, bo nie ma tej magii.. Najtrudniejsza jest jedynie pokusa żeby nic nie zamówić wczeniej a potem to juz lajt :D
Jeżeli chodzi o RC, to są one najgorszą grupą, przyciągają najwięcej małolatów i mało inteligentnych ludzi (żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał - nie generalizuję tutaj wszystkich użytkowników ketonów).
Teabadger pisze:Ketony najmniej szkodzą? Haha, toż one, jak jeden mąż, są niszczycielskie dla ciała i umysłu - wystarczy przeczytać to forum, nawet ten temat jest wypełniony świadectwami o tym.zarlaczbialy pisze:Tak, ale to nie problem. Te ketony najmniej wpierdalają człowieka niż inny syf . Z tymi paroma używkami masz rację, sam zapijałem różne ketony trunkami, bo było po prostu fajnie :) Jestem niepalący 4 miesiące, zacząłem uprawiać sport, a jakis keton ostatnio zakupiłem 2 tygodnie temu i teraz pewnie znów nic przez 3 miesiące nie wciągne :) I jeszcze porada - znacznie przyjemniejsze jest branie używek raz na jakiś czas, niż co tydzień lub częsciej, bo nie ma tej magii.. Najtrudniejsza jest jedynie pokusa żeby nic nie zamówić wczeniej a potem to juz lajt :D
Jeżeli chodzi o RC, to są one najgorszą grupą, przyciągają najwięcej małolatów i mało inteligentnych ludzi (żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał - nie generalizuję tutaj wszystkich użytkowników ketonów).
Mamy prawo do samodecydowania o sobie ,ale nam nie daja z niego korzystac wiec po hu nam konstytucja. Wyeliminowanie z kodeksu karnego wiezienia za dragi to bedzie krok w dobrym kierunku a srodki przeznaczyc na walke z mordercami,gwalcicielami.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/b/ba3036f0-5418-42c8-9d18-cd7d4afed2f4/316407280_457274469902504_6698726762484338373_n.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250508%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250508T042102Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=caf1728f6c5e0291085bddd0010d24487b077b8c24e5202901903a0cce9bad0b)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/fent400.jpg)
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej
Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/jalowki.jpg)
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie
Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.