Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 35 / 1 / 0
Nie bój się zmiany na lepsze: http://pl.youtube.com/watch?v=Q-lX5ZOpA-k
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
Hiphopu nie słucham, ostrego znam tylko z nazwy, ale wywiad mnie rozwalił. :-D Naprawdę pozytywnie - kilka minut rozkmin, po czym "a możesz powtórzyć pytanie?" i inne ciekawe kwestie. :)
  • 74 / 2 / 0
o bez kitu ładnie sie zjarał, ale wiem co przeżywał wtedy, sam nieraz byłem w takim błogim stanie ;-)
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 84 / 8 / 0
robi ciśnienie na dobre palenie
Uwaga! Użytkownik zielony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 474 / 10 / 0
dobre heheheh, a wie ktoś może co to za utworek leciał w tle?
Maisssterrr qrwy
  • 1558 / 18 / 0
Widziałem już dawno ten wywiad, koleś pozytywny hehe ;)
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 803 / 6 / 0
Minos pisze:
http]

o kurde, o jejeq o boze, o ja pierdole 8-( , ale sie zjarali i jeszcze potrafi udzielic wywiadu i zagiac tego czy ta dziennikarza/ke. Jak oni to zrobili? Pytam sie jak? Minos prosze wyjasnij mi to jak można sie tak zjarać i udzielać wywiadu :scared: To pewnie przez te ziele mieszane z sieka i mogli tyle wytrzymac i jakos rozmawiac i coś pokazać poza przepalonym ryjkiem.
burek123 pisze:
To chyba instrumental z "masz to jak w banku" tak mi sie wydaje, nie mam tego na dysku, a płyty nie chce mi się szukać ;-)
  • 35 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Minos »
ostr jaki rozkojarzony cos tam gada a nagle teskt " o jakim drobnym maczkiem miszkesz" LOL
Nie bój się zmiany na lepsze: http://pl.youtube.com/watch?v=Q-lX5ZOpA-k
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
  • 273 / 1 / 0
hehe o kurwa ladnie zrobiony, jednak ze ostry to jeden z najgrubszych jaraczy w polskim rap biznesie nie od dzisiaj wiadomo hyhy
  • 26 / 1 / 0
yam'teoretyk pisze:
burek123 pisze:
To chyba instrumental z "masz to jak w banku" tak mi sie wydaje, nie mam tego na dysku, a płyty nie chce mi się szukać ;-)
nie nie nie. Instrumental z remixu Kochana Polsko. Czyli Kochana Polsko Remix Instrumental
Uwaga! Użytkownik czasmija nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.