Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 35 / 1 / 0
Nie bój się zmiany na lepsze: http://pl.youtube.com/watch?v=Q-lX5ZOpA-k
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
Hiphopu nie słucham, ostrego znam tylko z nazwy, ale wywiad mnie rozwalił. :-D Naprawdę pozytywnie - kilka minut rozkmin, po czym "a możesz powtórzyć pytanie?" i inne ciekawe kwestie. :)
  • 74 / 2 / 0
o bez kitu ładnie sie zjarał, ale wiem co przeżywał wtedy, sam nieraz byłem w takim błogim stanie ;-)
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 84 / 8 / 0
robi ciśnienie na dobre palenie
Uwaga! Użytkownik zielony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 474 / 10 / 0
dobre heheheh, a wie ktoś może co to za utworek leciał w tle?
Maisssterrr qrwy
  • 1558 / 18 / 0
Widziałem już dawno ten wywiad, koleś pozytywny hehe ;)
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 803 / 6 / 0
Minos pisze:
http]

o kurde, o jejeq o boze, o ja pierdole 8-( , ale sie zjarali i jeszcze potrafi udzielic wywiadu i zagiac tego czy ta dziennikarza/ke. Jak oni to zrobili? Pytam sie jak? Minos prosze wyjasnij mi to jak można sie tak zjarać i udzielać wywiadu :scared: To pewnie przez te ziele mieszane z sieka i mogli tyle wytrzymac i jakos rozmawiac i coś pokazać poza przepalonym ryjkiem.
burek123 pisze:
To chyba instrumental z "masz to jak w banku" tak mi sie wydaje, nie mam tego na dysku, a płyty nie chce mi się szukać ;-)
  • 35 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Minos »
ostr jaki rozkojarzony cos tam gada a nagle teskt " o jakim drobnym maczkiem miszkesz" LOL
Nie bój się zmiany na lepsze: http://pl.youtube.com/watch?v=Q-lX5ZOpA-k
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
  • 273 / 1 / 0
hehe o kurwa ladnie zrobiony, jednak ze ostry to jeden z najgrubszych jaraczy w polskim rap biznesie nie od dzisiaj wiadomo hyhy
  • 26 / 1 / 0
yam'teoretyk pisze:
burek123 pisze:
To chyba instrumental z "masz to jak w banku" tak mi sie wydaje, nie mam tego na dysku, a płyty nie chce mi się szukać ;-)
nie nie nie. Instrumental z remixu Kochana Polsko. Czyli Kochana Polsko Remix Instrumental
Uwaga! Użytkownik czasmija nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.