Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 57 / 4 / 0
Dobry post o u i ogólnie synt opioidach oxan napisal niedawno.
Wynika z niego, że dalokosiezne skutki walenia nieprzebadanych opio mogą być bardziej przerażające od samej śmierci.

Smacznego

Nie żal mi cpunow padających po tym jak muchy, tfu!
Uwaga! Użytkownik FarmieExpa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 310 / 5 / 0
[cut]nie cytuj postów znajdujacych się bezpośrednio nad tobą-nasienie14
możesz podać linka z chęcią nałapie sie paru paranoi po nocy walenia tego razem z hexem %-D i etizolamem
04 kwietnia 2017serotoninowy pisze:
skoro chlopak mial 17lat podobno jak odszedl.
Serio 17lat 8-( a to nie on co czasem przedawkował fenta w łodzi?
  • 57 / 4 / 0
Znajdź temat opioidy RC novel opioids luźne dywagacje
Uwaga! Użytkownik FarmieExpa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
@lufarulez, tak pisali ludzie z [H] i podobno to prawda, ktos chyba znal go osobiscie, ktos inny wirtualnie przez fejsa.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 192 / 0
04 kwietnia 2017lufarulez pisze:
Serio 17lat 8-( a to nie on co czasem przedawkował fenta w łodzi?
Zabiło go miksowanie U-47700 z Benzo (Ponoć)

Co do samego U, tak, to obecnie jedna z najbardziej niebezpiecznych substancji (Zwłaszcza mocne, dobre sorty aktywne od małych dawek)

IMO jeżeli nie miksuje się tego z depresantami i nie wali nie wiadomo jakich belek, kostucha aż tak szybko po nas nie przyjdzie, a może nawet wcale. Najważniejsze to mieć zawsze z tyłu głowy z czym się igra, oraz, co równie ważne, nie zasypiać, dopóki nie zacznie się robić naprawdę lajtowo. Jeżeli zdamy sobie sprawę że weszło trochę za mocno, to lepiej zając się czymkolwiek (Chociażby robiąc coś na telefonie), aniżeli kusić los i leżeć słuchając muzy nie zmieniając manualnie nawet przy tym kawałków %-D

Paradoksalnie branie tego kilka godzin po ostatniej wrzucie Ketona/Stima, to w moich oczach dobre pasy bezpieczeństwa. Co więcej, można i w drugą stronę - Gdy się przegnie srodze z U, niewielkie dawki stimów mogłyby być ostatnią deską ratunku, zwłaszcza gdy nie miałoby się już po kogo wołać
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 879 / 189 / 5
04 kwietnia 2017lufarulez pisze:
04 kwietnia 2017FarmieExpa pisze:
Dobry post o u i ogólnie synt opioidach oxan napisal niedawno.
Wynika z niego, że dalokosiezne skutki walenia nieprzebadanych opio mogą być bardziej przerażające od samej śmierci.
możesz podać linka z chęcią nałapie sie paru paranoi po nocy walenia tego razem z hexem %-D i etizolamem
opioidy-rc-novel-opioids-luzne-dywagacj ... 40-10.html
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1794 / 123 / 0
Walenie opio z benzo to zawsze rosyjska ruletka. Już nawet nie wspomnę o przypadku pary z zeszłego roku bawiącej się w ten sposób, gdzie jedna osoba nie przeżyła, a druga trafiła do szpitala. W przypadku U-47 nawet nie mamy informacji jak wiele z tych osób, które ostatnio odeszły (a było ich kilka? kilkanaście? od wakacji) brały coś ponad U. Przecież sporo ludzi bierze benzo codziennie, więc nawet tego nie wlicza mówiąc znajomym co brał. Sporo ludzi lubi wypić parę piwek do grzania - a to przecież też jest depresant.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 361 / 41 / 0
A jednak wspomniałeś :)
Tam nie było żadnego benzo, to sobie ludzie dopisali sami.
  • 206 / 3 / 0
Sorki za off top
chciałem się podzielić z wami bardzo przykrą wiadomością
właśnie zmarł profesor Jerzy Vetulani
myślę, że był również użytkownikiem tego forum
.
  • 401 / 20 / 0
Niestety. Przeczytalem na głownej Hypka i bardzo mnie zmartwiła ta wiadomość. Bardzo mądry, inteligentny człowiek z otwartym umysłem a wydaje sie ze przy tym niesamowicie kulturalny. Tyle udało mi się wywnioskować z jego wywiadów i artykułow.
Zamierzałem przeczytać jego książki bo jeszcze nie dane mi było ale napewno to zrobię.
Niech mu ziemia lekką będzię.
Zablokowany
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.