Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 1180 / 103 / 0
To niech się teraz wypowiedzą Ci, co Go nauczyli robić iniekcje...

R.I.P. Rrd
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1678 / 265 / 0
nereus456 pisze:
Złoty strzał z tramalu w niedzielę.
%-D
Sorry, może w tym nie ma nic śmiesznego. Jak ja zdechnę możecie się ze mnie na forum wyśmiewać. Ale złoty strzał z tramalu brzmi bardzo zabawnie.
Powiedziała mi jego dziewczyna/siostra.
No to dziewczyna czy siostra?

Jeśli to prawda to szkoda typa, ale sami widzieliście jak się zwraczył ostatnio. Nawet pisałem gdzieś mu tu by się ogarnął.
tutaj o
Moja jedna znajoma spoza forum pisała dwa dni temu na fejsie, że zmarł jej znajomy opio ćpun z Wawy, tylko nie kojarzy nicka ale znany na forum. Pasuje do rrd, i imię też się zgadza.
Największy przegryw na forum
  • 13 / 1 / 0
Re: :(
Nieprzeczytany post autor: Przekwas »
nereus456 pisze:
Hej chciałem tylko powiedzieć że wczoraj odszedł od nas Michał /cut/ występujący na forum pod nickiem rrd.

Wycięto nazwisko. | Marlboro
Z szacunku do zmarłego odpuść sobie publikowanie danych osobowych, szczególnie na tego typu forum.
Zepsuty zegarek dwa razy dziennie pokazuje właściwą godzinę.
  • 4 / / 0
Obie.
Uwaga! Użytkownik nereus456 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1678 / 265 / 0
No to w takim razie pewne na 100%

Szkoda typa mimo wszystko bo user znany od lat.
  • 4 / / 0
Kolejny nieśmiertelny padł...

Jak dowiem się kiedy pogrzeb prawdopodobnie zorganizujemy mu stypę na Targowej.
Uwaga! Użytkownik nereus456 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2916 / 242 / 0
Szkoda gościa, był spoko. Rest in peace.
Dawny nick: tur3k
  • 2873 / 298 / 0
A pamiętam jak na wiosnę robiliśmy wspólnie detox, jemu szło nawet na początku lepiej ale widać poleciał dalej.

Szkoda chłopa...
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1794 / 123 / 0
Nie znaliśmy się. Nić kontaktu między nami nigdy nie wyrosła poza zwracanie się do siebie w postach, a jednak umarła kolejna część tego forum. To jak z mózgiem, da się żyć bez jednego ośrodka; jednak całość została na zawsze upośledzona. Chociaż wątpię, by chciał, by go opłakiwać, dlatego muszę przyznać, że...
sprawdzone_info pisze:
%-D
Sorry, może w tym nie ma nic śmiesznego. Jak ja zdechnę możecie się ze mnie na forum wyśmiewać. Ale złoty strzał z tramalu brzmi bardzo zabawnie.
...dokładnie identyczne odczucia pojawiły się u mnie, gdy to przeczytałem :S. Nie żebym jakoś optował za ars moriendi - śmierć jest równa, nieważne jakie były okoliczności i tak samo uwalniająca dla każdego. Możemy tylko mu zazdrościć, że już nie cierpi. Jednak jak przeczytałem "złoty strzał z tramadolu" to pojawiły się bardzo mieszane uczucia %-D. No bo tak, co dopada cię pierwsze? Śmierć, czy padaczka %-D? A może sam tramadol nie zabija, tylko dostajesz takiej padaczki, że przebijasz się głową do sąsiada i umierasz od obrażeń głowy :cheesy:?

Sorry, ale takie były moje myśli.

Co z qtaczem? Ktoś rzucił plotę, że nie żyje i nic więcej. Może przypadkiem mówił komuś, że idzie na detoks?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1678 / 265 / 0
Moim zdaniem padaczka/serce. Depresja oddechowa i zaśnięcie po Tramalu dla osoby wjebanej w niego to trudna do osiągnięcia rzecz. Na forum był taki znany ćpun mac, który zapodawał po 4g Tramalu iv w ciągu dnia, albo 10g oralnie, oczywiście z benzo.
Dlatego moim zdaniem "złoty strzał z Tramalu" to jakiś koszmar by był, męczarnia, spora szansa na niepowodzenie a jeśli już to kiepska śmierć po ciężkim ataku padaczki, lol.

Co do kutacza/dr...k to ktoś mi mówił, że nie żyje a on miał kilka prób samobójczych za sobą. Ale to nic pewnego.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.