Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3444 / 715 / 9
Z jej śmiercią kojarzy mi się śmierć Anny Przybylskiej. Też rak trzustki. Fajne dupy pewnie zbytnio spuszczają się odchudzaniem. Walą prochy i wódę zamiast jeść. To chyba od tego.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1008 / 203 / 2
@serotoninowy, może ktoś z rodziny przeglądał historię jego kompa na którym była zalogowana sesja forum.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2207 / 1
[mention]GG Allin[/mention]

Nie robimy tez z Sandry dziewicy orleańskiej. Dziewczyna była specyficzna i że tak powiem każdy kto ją poznał albo ją lubił albo nienawidził. Była ostrym zawodnikiem, nawet jak na to forum, o wyrobionej renomie i specyficznym podejściu do życia. Ja osobiście żałuję po ludzku że nie żyje. Nic złego mi nie zrobiła, a wręcz zapamiętam ją bardzo dobrze, co nie znaczy, że pewnym ludziom dała się we znaki i nie zawsze była fair.

Co do jej twierdzenia, że nie jest uzalezniona, to zakładam, że mają taka samą wartość jak słowa Haze_wariora, że ma zerową tolerancję na kodę i jest opionaive... Niektórym o prostu przez gardło nie przejdzie słowo ćpun.. Oni po prostu testuja noody "przy zerowej tolerancji oczywiście":)
  • 702 / 58 / 0
sandra ostrym zawodnikime? o wyrobionej renomie?

co za bzdety.

zwykła przecietna panna, chora. do tego majac dziecko ciagała sie huj wie gdzie i robila kogiel mogiel z mózgu. skonczie pierdolic o niej. nawet nie była jakas ładna.
  • 4603 / 2207 / 1
A co ty możesz na ten temat wiedzieć Thermoc?
  • 702 / 58 / 0
siedze i widze co sie tutaj odpierdala.
  • 3215 / 416 / 0
Dobra chuj z tym.
Jak zszedl Cosmo ? W sumie moze raczej po czym. Wiem ze wiedzialem ale wypadlo mi to z pamieci
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
To Cosmo tez nie zyje ? O kurwa, co sie teraz dzieje - wydaje mi sie, ze to wina RC i dawkowanie bez wagi.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1931 / 316 / 0
przecież Cosmo nie żyje od kilku lat (o ile mamy te same osoby na myśli)
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 315 / 0
Zgienty pisze:
Z jej śmiercią kojarzy mi się śmierć Anny Przybylskiej. Też rak trzustki. Fajne dupy pewnie zbytnio spuszczają się odchudzaniem. Walą prochy i wódę zamiast jeść. To chyba od tego.
Sorry Zgienty ale to to akurat wierutna bzdura... Mój chrzestny jako jedyny z całej rodziny nie palił fajek, w ogóle był lekko zafiksowany na zdrowiu i dostał raka płuc... Jego żona z siostrami (w tym moja starsza) kopciły jak lokomotywy jakieś Klubowe czy Łódzkie bo Carmeny to był rarytas a Malboro czy Camele dostępne tylko dla nielicznych za dewizy w Pewexie tudzież Baltonie. Chłop całe życie sport i zdrowie i chuj. W sumie i tak długo pociągnął bo po chemii jakoś się ten rak uśpił. Jak po roku zaczęły się przerzuty to 2-3 miesiące i go nie było.... A dziewczyny jak jaraly fajki kartonami tak jaraja i nic im nie jest. Podobnie obserwuje z menelami i innymi alkusami. Jak łoi ostro w ciagach jeden z drugim to nic go się nie ima...
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.