Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 59 / 6 / 0
04 czerwca 2018Thermoc pisze:
04 czerwca 2018interloper pisze:
Ilekroć była u mnie w domu interesowała ją .... i fiut mojego faceta.
%-D

ale ze robiliscie trojkącik ?
To chyba kurewsko nie na miejscu. Sam Tracerek ją za kudły wyrzucił od nas z domu za to
  • 702 / 58 / 0
napisz cos wiecej %-D
  • 1294 / 228 / 0
@interloper - ile miał lat?
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 110 / 9 / 0
05 czerwca 2018interloper pisze:

Ćpałas razem ze swoim facetem.
Wiedziałaś, że jedną nogą jest w grobie.
Nie zrobiłaś nic żeby mu pomóc.
A teraz wylewasz tutaj swoje żale...
Zachowaj chociaż resztki wstydu.
Plujesz na jedną co się zaćpała a sama lepsza nie jesteś w tym co piszesz.
Każde życie ludzkie jest warte tyle samo.

Masz rację. To myszy zabrały go na detoks do Świecia, a później do nowego dworku do ośrodka. A mucha miesiąc wcześniej wezwała karetkę i go reanimowała, gdy Sandra dała mu tabletki na spowolnienie akcji serca.
Z resztą, to na pewno nie Sandra a gołębie podrzuciły. Co Ty pierdolisz człowieku. Sam zachowaj resztki wstydu i nie pisz takich rzeczy do osoby w żałobie.
A ja sama wcale nie zaczęłam schodzić z opio. Przyśniło mi sie, ze w miesiąc z 2g Tramalu teraz jestem na 200mg.

Problemy mam psychiczne, nic więcej za dużo kwasu wpier*alam pewnie

Ps. Sandra nie była z Olsztyna a z okolic, po tym jak musiałam ratować Tracereka, nie chciał mieć z nią juz nic wspólnego.

I tak, Tracerek to dyndas
Weź się schowaj z takimi tekstami :)
Jesteś typową ćpunką, która waliła ścierwo razem ze swoim facetem, nie zrobiłaś nic żeby było inaczej a teraz szukasz na siłe wytłumaczeń, zrzucasz winę na inną osobę (która też nie żyje) i jeszcze zasłaniasz się żałobą.
Osoba w żałobie nie przesiaduje na forum dla ćpaków i nie obrzuca gównem wszystkich wokół tylko nie siebie.
Takie wydarzenie powinno być dla ciebie wstrząsem i bodźcem do zmian, działań - ale łatwiej jest pieprzyć głupoty, szukać wymówek i powodów do tego, żeby się znowu naćpać.
Myśli się przed. Nie po. I nie obarcza się winą tych, którzy byli daleko od problemu tylko najpierw się szuka refleksji w samym sobie.
Teraz po fakcie to ty jesteś skłonna mówić o sobie, że byłaś dla niego najlepsza bo mu w czwartek wieczorem kanapki zrobiłaś :kotz:
Ale jak w piątek dzwonił i mówił, że zaraz umrze to mu powiedziałaś "no spoko".
  • 2897 / 613 / 10
hurr ćpuny ćpają i mają spaczone podejście do wszystkiego xD
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 702 / 58 / 0
tak, ale tylko opiatowce ;p
  • 110 / 9 / 0
Dokładnie.
Zachowanie niektórych ludzi pokazuje, że to co ćpasz robi z ciebie to a nie coś innego.
Ćpasz gówno - masz gówno w głowie.
Ćpasz euforyki to jesteś pozytywną osobą kochajacą świat i ludzi :D
  • 1008 / 203 / 2
Pierdolicie. Nikt z Was nie ma racji.

A tak na serio, szkoda że umarli, ale no cóż... po Sandrze to można się było spodziewać już dawno, gadałem z nią na czacie sporo, akurat jak robiła speedball z hexenem to już wtedy mówiłem, że z takim trybem życia nie pociągnie długo.
Co do Tracerka to znałem go tylko z postów na forum, więc się nie wypowiem za bardzo. Fajny miał awatar.

Niech im ziemia lekką będzie.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 316 / 0
Naprawiłem i zaktualizowałem plik naszej społecznościowej Narkopolii (link) o [mention]sandradobrze[/mention] (przedawkowanie U-47700, na podkładzie amfetaminy, baklofenu i innych rzeczy) i [mention]Tracerek[/mention].

Jakoś słabo to wygląda: Bo nie sądze, aby 2018 miał za sobą jedynie dwie ofiary w postaci w/w pary. Przeszukałem ten temat (+właściwy) i nic nie znalazłem.
Nie mniej jeśli wiecie o innych zgonach to napiszcie (nick na forum;przybliżona/konkretna data zgonu;przyczyna zgonu;województwo/rejon).
27 maja 2018CristianoTramaldo pisze:
Mógłbym napisać trochę złego na jej temat , ale nie można jej zarzucić, że była tępą pizdą.
Chyba kpisz, to typiara która usilnie wkręcała jakoby miała pełną kontrolę nad swoim nałogiem. Widać tego skutki.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 69 / 0
Sandradobrze Nie zyje? A tak nie dawno pisalismy na chacie.
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.