Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1495 / 239 / 0
08 kwietnia 2021ledzeppelin2 pisze:
Czytałem właśnie wątek O EFYLONIE.
Uhuru umarł. Jechał ostro.
OhYeah taka sympatyczna dziewoja z tych postów się wyłania. Też nie żyje przecież.
Thepass to też gdzieś przepadł.
Dziwnie czytać taki temat. Jak sprało nam berety że takie gówno nawet spróbowaliśmy jak szczury doświadczalne.
Era RC będzie niezapomniana. Synt fent i Ulka też zabrały tyle istnień.
Gdzieś (teraz nie potrafię znaleźć) czytałem "sprawdzone" info o mojej śmierci (thepass), ponoć zabił mnie wylew. Otóż to nieprawda, jestem i mam się dobrze, konto thepass zawiesiłem I po kilku latach wróciłem jako zburzony. Byłem 3 lata czyściutki, potem był rok walenia iv RC z nl, znowu przerwa i około pół roku ostrego walenia wladka. Teraz ponad rok znowu jestem czysty. Udzielam się wyłącznie w dziale antydepresanty, bo to moje nowe hobby. Ciągle z nimi coś mieszam, tworzę zestawy jak nieodżałowany 5matrix, bardzo mi chłopa brakuje tutaj.
Ogólnie to sięgnąłem w końcu dna zanim zdechłem i odbiłem się od niego, teraz po wielu latach bycia ludzkim odpadem radzę sobie. Tylko alkoholu czasem nadużywam no i wjebany jestem w leki. Ale ćpania już nie tykam choć często kusi strzykawka z jakimś miksem stimów. Biorę też apteczne benzo ale 90% czasu używam go w dawkach leczniczych, czasem tylko, jak w piątek, popłynę I zerwie mi się film.
Pozdrawiam żyjących.
  • 5075 / 870 / 0
Fajnie że żyjesz . Pamiętam że waliles jakieś pierdylokatynony czy inne alfy iv .
No fajnie że napisałeś . 🙂
No i witaj w klubie . Ja z ćpuna tez stałem się alkonem
Imo mniej to ryje banie chociaż wiele osób powie inaczej . Ja wiem swoje . Narko fajne do. czasu (brak kaca etc ) ale potem to łatwiej alkona wyprostować. Swoje przeżyłem i nikt mi nie wmowi że czarne jest białe .
Wątroba do myślenia nie jest potrzebna tylko mózg
A ten dragi ryja niemiłosiernie .
Lepiej żyć krócej niż jak jakieś upośledzone warzywo długo
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3245 / 617 / 0
Ja np bym nie ufał każdej wzmiance o śmierci któregoś z forumowiczów, pierwszy przykład @WrakCzlowieka , oficjalnie zgon był, a nagle zmartwychwstał.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
WrakCzłowieka chyba żyje tylko skończył z forum.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Ale było info że izded, nie tylko ja na to zwróciłem uwagę jak było resurrection.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
jest ktoś z czasów około 2005r? pamięta mnie ktoś w ogóle? dużo się tu zmieniło, nawet nie wiem jak się poruszać po tym nowym forum hehe. pamiętam codeine xxxzzzxxx, drewnykocur itd. jest ktoś????
  • 962 / 81 / 0
Cześć kolego, ja Ciebie pamiętam.
opiate warrior / codeine oraz xxxzzzxxx / Warszawski Cpun z tego co mi wiadomo przeszli w inną gęstość. Ostatniego z wymienionej przez Ciebie trójcy nie kojarzę akurat:/
  • 40 / 4 / 0
Dnia 14.11.2023 roku zmarł mój najlepszy ziomek @Starblind75. Niechcące przedawkowanie morfiny. Gdy się poznaliśmy 4 lata temu poprosił mnie śmiechem żartem, żebym wpisała go na narkopolia Hyperreala gdyby umarł. Nie sądziłam, że będę musiała zrobić to tak szybko, to nie jest wiek na umieranie.. @czystalza @Vilans90 @Starblind75 spoczywajcie w pokoju [*]
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2023 przez strunasciegnista, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 11 / 5 / 0
Współczuję bardzo , ja się tego boje ale jestem tego świadoma ,że jak zasnę to tak może być
Uwaga! Użytkownik martiemkapzn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 248 / 84 / 0
@strunasciegnista
Autentycznie łzy mi lecą po przeczytaniu tego... Chyba dlatego, że wiem jak musisz się czuć, bo sama straciłam w ten sposób przyjaciół.
Wyrazy współczucia i życzę Ci bardzo dużo siły, trzymaj się :(
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.