Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam. Chciałbym szczegółowo opisać swoją „przygodę” z pierwszym kontaktem z rzekomo amfetamina. Jestem osoba, która kilkanaście razy w swoim życiu zażyła (nosem) mefedron aby dobrze się bawić. Często w jakimś stopniu był mieszany z alkoholem. Zawsze na następny dzień był lekki lub większy zjazd, ale normalnie zasypiałem i dochodziłem do normy po 24-48h. W ostatnia sobotę jednak niewiedząc co to jest i będąc już również mocno pijany przyjąłem kilka kresek rzekomo amfetaminy lub amfetaminy z czymś zmieszanym. Czułem się po prostu tragicznie. Impreza zaczęła się w sobotę, a skończyła w niedziele około 16. Po powrocie do domu nie było mowy o śnie, lecz” bezwładnie” zasnąłem około 1 w nocy i po dwóch godzinach obudziłem się nagłym „szokiem”/ „zadrganiem” całego ciała. Tak jakbym stracił przytomność i nagle zmartwychwstal. Byłem cały w cuchnącym, śmierdzącym pocie. Do godziny 18 nie było mowy o spaniu. Z racji na słaba psychikę wyzalilem się rodzicom i pojechaliśmy do szpitala na EKG i te sprawy. Wszystko z sercem było Ok i dostałem Traxene na uspokojenie gdyż do teraz mam lęki i nie mogę spokojnie spać w nocy. Przez druga noc udało mi się usnąć i z przerwami spałem około 6h. Ku zdziwieniu czułem się dosyć dobrze przez cały dzień. Na następny niestety znowu nie mogłem usnąć i znowu miałem drgawki, stany lekowe, brak snu. Odrazu jeszcze powiem iż wszystkie elektrolity i te sprawy, jedzenie zostało uzupełnione. Mija już 5 dzień, a ja dalej się dziwnie czuje psychicznie. Byłem u psychoterapeuty. Przypisał mi Relanium i po dwóch pastylkach jako tako spałem. Boje się jednak gdyż dalej się czuje dziwnie, chodze smutny, rozkojarzony, mam jakieś zaniki pamięci i boje się iż jest to uzależnienie bądź depresja. (Nie czuje potrzeby zażywania niczego) proszę o pomoc!
  • 1 / / 0
nasennie i uspokajająco polecam;
-melatonine (około 3-5mg/70kg masy ciała)
-waleriane (valused) dwie tabletki
-tryptofan około 20-30mg/kg masy ciała
tylko nie łącz pierwszych dwóch z benzo i poproś w aptece o lek a nie suplement
na samopoczucie:
-tyrozyna ( około 40mg/kg
-b6
-magnez
-ruch
-słoneczko
Uwaga! Użytkownik NickBezZnaczenia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Również stosuje tyrozyne oraz tryptofan + ashwaganda, magnez, wit D3+K2, potas, witaminę C oraz omega 3 polecam
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.