Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3898 / 238 / 13
Aye! Chali zamawiałem - ekstrakt wyszedł pierwsza klasa ;).
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1 / / 0
zna ktos jakis dobry sklep internetowy w uk ze skladnikami aya?
  • 3 / / 0
Witam. Mam pytanko. Niedługo będę odwiedzał kolegę w Amsterdamie i chcę tam zaopatrzyć się w aye, a najlepiej zrobić nieduże zakupy psychedeliczne w smartszopie. Chciałbym kupić składniki do zrobienia ayi i może kilka paczuszek grzybków i skórę San Pedro lub peyotla jak będzie. Generalnie niedużo bo na kilka tripów dla siebie i kumpla tutaj w Polsce, takie zakupy żeby uprzyjemnić sobie najbliższe kilka miechów. Rzecz w tym, że chciałbym to zabrać ze sobą do PL. Mam oczywiście stracha czy nie będę trzepany na granicy i czy takie ryzyko się opłaca. Jak to wygląda na granicy holenderskiej. Widzą młodego gościa na polskich blachach wracającego do kraju i trzepią czy raczej to kwestia mega pecha? Zaznaczam, że nie interesują mnie inne dragi ani ilości hurtowe, chciałbym tylko zabrać kilka małych upominków do PL.
Wszystkim psom na forum z góry mówię, że pomysł jest czysto hipotetyczny i oczywiście fantazjuję sobie, a użytkowników proszę o zdanie co myślicie na ten temat. Czy pomysł jest mega głupi czy wykonalny?
  • 528 / 4 / 0
Schowaj to dobrze w samochodzie i będzie ok.
Ta paczka nie będzie chyba wielka, nie?
Psy nie są też szkolone do wyszukiwania takich narkotyków.
  • 3898 / 238 / 13
Hitlerowcy cię na sto procent bardzo dokładnie otrzepią... Intensywność poszukiwań zależy jeszcze jak wyglądasz ty i twoje auto, no ale to chyba wiadomo :). To chyba jedyny punkt zapalny, bo w PL już ci to nie grozi. Ja bym to schował w komorze silnika, przykladowo w zbiorniczku płynu do spryskiwaczy (uprzednio go opróżniając). Z resztą, poszukaj jakiejś dobrej skrytki, no i nie przesadzaj z ilością.

Nie chowaj w zapasowym kole, przyklejone do spodu podwozia, w fotelu, pod tapicerką bo to chyba najczęstsze miejsca ;). Nie chowaj też tam, gdzie jest gorąco no bo wiadomo chyba :P.
Ostatnio zmieniony 01 września 2012 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 849 / 42 / 0
A ja bym to nadał paczką, najlepiej z Francji albo Niemiec. Szansa, że zajrzą do środka z 10x mniejsza niż na trzepanie samochodu przez celników.
  • 46 / 1 / 0
Chcę zamowic sobie legalna rosline Diplopterys cabrerana - ukorzeniona z ameryki polodniowej, czy mojej przesylce moze sie cos przydazyc??
  • 3129 / 26 / 0
krs32 pisze:
zna ktos jakis dobry sklep internetowy w uk ze skladnikami Aya?
mh-uk.net
High, how are you?
  • 104 / 4 / 0
chusajn pisze:
krs32 pisze:
mh-uk.net
Próbowałeś/ktoś próbował kupować z tego sklepu do Polski? Wysyłają w ogóle (na stronie znalazłem, że nie wysyłają do USA) do nas? Trzeba podpisywać przy odbiorze?
Ściemnia się.
  • 278 / 11 / 0
baker pisze:
chusajn pisze:
krs32 pisze:
mh-uk.net
Próbowałeś/ktoś próbował kupować z tego sklepu do Polski? Wysyłają w ogóle (na stronie znalazłem, że nie wysyłają do USA) do nas? Trzeba podpisywać przy odbiorze?
Ktoś próbował ;)
Wysyłają, zwykłymi listami (nie podpisujesz przy odbiorze).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.