Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 692 / 70 / 0
Tak czy inaczej nos trzeba jakos nawilzyc przed kolejnym szczurem. Jak juz mam mocno i wyjebane to biore sliny na palucha (jak najwiecej %-D no i zeby zadna niunia nie widziala) i 'smaruje' nia nozdrza :cheesy: No i nastepny lajn 200mg i jest bajka %-D
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 1876 / 193 / 0
Tak kminie i nie mogę rozkminić, w jakim zasadzie to jest celu? %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1141 / 116 / 0
Tak na chłopski rozum, to zeby szczur, którego planujesz zajebac ci sie nie zatrzymał gdzieś w nosie, tylko żeby ładnie poleciał tam gdzie trzeba :)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 732 / 57 / 0
LiquidStranger pisze:

No i co ciekawe, po zabawie zapodałem sobie wapno, 2 tury w jakimś tam odstępie czasu plus Ibuprom Zatoki.
:moody: :D po co waliłeś wapno ? :moody:
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 1876 / 193 / 0
Z cyklu ten moment, kiedy rozmawiasz z ćpunem

I nie wiem, czy myślisz że ja to do nosa wjebałem, czy nie wiesz jakie substancja ma działanie, albo to ja źle napisałem, bo zdałem sobie sprawę że piszę się wapń. Pierdole, Ja i wszystkie osoby w moim otoczeniu mówią wapno %-D

No a tak ogólnie wapń(o) rozszerza naczynka no i ogólnie zajebiście klepie
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
  • 732 / 57 / 0
Ogolnie to ja wiem o co chodzi z wapniem :) nie spotkałem się z waleniem wapna no ale zajarzylem ze się pojebales bardziej lub mniej świadomie dlatego celowo zapytałem, takie małe prowo żebyś zwrócił uwagę %-D :finger:
  • 1876 / 193 / 0
Człowiek uczy się całe życie %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
  • 4894 / 853 / 0
A i tak glupi umrze.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 732 / 57 / 0
Z powodu demencji starczej tudzież otepienia lub też Alzheimera, ewentualnie czystej głupoty wrodzonej lub nabytej zażywaniem narkołyków :D
  • 1 / / 0
Cześć, żołnierze walczący na wojnie z trzeźwością powodzenia na wszystkich frontach udanych lotów><

Sposobów na problemy z zatokami nadmiernym wydzielaniem śluzu trochę jest.

1) Czysty towar którego przeciętny człek nie znajdzie nigdzie. Najlepsze jest, to że wszyscy wierzą, że ich źródło jest dobre nie mieszane. Widziałem na oczy efekt placebo po gładzi z dodatkiem promazinu. Chwalone, takie dobre. Gości miał fazę na trzeźwo wiara. Wszyscy będą zdrowsi.

Tak serio zatyka Tobie nos masz problemy najlepszy sposób poproś siostrę mefedronu o pomoc siostra i brat ta sama rodzina tylko każde z innego Ojca.
Idź do Apteki Kup sudafed jebnij przed wciąganiem z godzinkę dwie tabletki i gitara. Tylko byle ktoś nie wpadł na pomysł żeby zjeść więcej, bo to przecież pseudoefedryna.
Jak chcesz sobie spierdolić fazę, żeby do noradrenaliny i dopaminy, doszło rzucanie Adrenaliną to powodzenia zamiast przyjemnej euforii z pobudzenie będziesz czuł lęk strach a jak dobrze pójdzie to światło będzie tak jebało jak byś stał przy słońcu.
Jak by nie pomógł sudafed zostaje Ci jebnąć w nos i szybko przykleić plaster Vikcs na spokojny nos. Chujowo się wygląda z takim wynalazkiem raczej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.