Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 168 / 2 / 0
wiec... musze sie zaszyc, ale nie wiem gdzie i do kogo isc. ile to kosztuje? prosze o wszystkie szczegoly.. pozdrawiam alkusy;)
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hajuto »
Chcesz placebo czy pewniaka?
Jak esperal to kup go sam- receptę wypiszę Ci lekarz. Idziesz z tym, najlepiej prywatnie, do chirurga i dostajesz w dupala. Skutki picia na tym chyba znasz skoro się za to bierzesz, jak jebniesz pewniaka to konował Cię jeszcze uświadomi.Udając się bez preparatu możesz dostać witaminki w poślad.
Zależy. Koszt jakieś 300 za całość. Reasumując- straszne gówno, stosowane jedynie u nas i na wschodzie.

Na chuj Ci to? Młody jesteś, to dla starych alkusów z grubym stażem. Nie chcesz pić to nie pij. Chyba, że potrzebujesz papier na podkładkę to jebnij sie na terapię i anticol. Popijasz sobie syropek (to było chyba nawet refundowane kiedyś - teraz nie wiem jak jest), nic nie nosisz w dupie i nic Ci nie ropieje lol

Jak chcesz papier to atakuj to, jak chcesz tylko nie pić to się ogarnij.
  • 168 / 2 / 0
dzieki za rady, pije od 3 lat dopiero codziennie na ostro, znasz jakies sposoby poza zaszyciem sie, ktore bylyby skuteczne? ogarnac to sie nie ogarne bo mam w sobie 0 silnej woli
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: waldziu »
virtual_high pisze:
dzieki za rady, pije od 3 lat dopiero codziennie na ostro, znasz jakies sposoby poza zaszyciem sie, ktore bylyby skuteczne? ogarnac to sie nie ogarne bo mam w sobie 0 silnej woli
W aktualnej Angorze M. Koprowski pisał o esperalu. Spróbuj na razie z anticolem, na dłuższą metę chuj te leki dadzą, ale chociaż doświadczysz życia na trzeźwo i zdecydujesz które jest dla ciebie lepsze ;).
Uwaga! Użytkownik waldziu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
AHAHAHAHAHAHAHA a supra mił sie ogarnąc, nie ćpać nie pić dla rodziny dla dziecka
i widzimy jak wyszło, szkoda tylko dzieciaka będzie musiał męczyć się z ojcem alkoholikiem :/
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
[quote="ksionc"]
AHAHAHAHAHAHAHA a supra mił sie ogarnąc, nie ćpać nie pić dla rodziny dla dziecka
i widzimy jak wyszło, szkoda tylko dzieciaka będzie musiał męczyć się z ojcem alkoholikiem ]
nie ma dzieciaka desperacie podatny na wkręty :cheesy:

waldziu: sam nie wiem co myslec, bo niby chcialbym zycia na trzezwo, ale bez niewybaczalnych bledow, ktore popelnilem. teraz stracilem prawie wszystko, wiec nie wiem czy zycie na trzezwo bez tego co stracilem mi przypasuje.. ale sprobowac chce
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
virtual_high pisze:
nie ma dzieciaka
bo strzelasz ślepakami? hehehe
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
ksionc pisze:
virtual_high pisze:
nie ma dzieciaka
bo strzelasz ślepakami? hehehe
hehehhehe spierdalaj
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Co mi pomaga - psychodeliki, ale te silniejsze. Miałem tak po grzybach i po mizernych dawkach meskaliny. Po LSD powinno być podobnie(?). Wiem jak chujowo jest odstawic, szczególnie, że wtedy każdy chce nagle do okoła chlać i robic biby :\ , nawet bez tego jest ciezko. Jednak jak pojadłem grzybów i tej meskaliny to czułem, że tego nie potrzebuję. Po prostu nie ciągneło mnie przez ten pierwszy chujowy tydzień\miesiac. Moze to Ci pomoze.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: elmer »
ibogaina, ale gdzie to kupić, nie mam pojęcia?

LSD to chyba też dobry pomysł.
Uwaga! Użytkownik elmer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.