02 lutego 2020Morfeo pisze: To tak. Wziąłem 3 tabletki i zasnąłem, ale nawet nie ma porównania co do zolpidemu. Oczywiście rano ciężko na żołądku (bo nowy w tym jestem i nie mam jeszcze jakiejś tolerancji). 1 tabletka zolpidemu mnie uśpi ładnie, ale w miarę ogarniam po niej a po dwóch tracę panowanie a zaleplon nic. Po 30mg zaleplonu mogę nawet zrobić trening czy normalnie rozmawiać.
nie, absolutnie nie, zwykla recka
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
Tak to bardzo słaby zolpidemopodobny lek. Jednak moim zdaniem dobra alternatywa jak dla kogoś zolpidem w dawce 5mg pozwala bezproblemowo zasnąć, może wtedy lepiej spróbować słabszej alternatywy
22 listopada 2020Morfeo pisze: Dziwi mnie, że tak mało ten lek ma użytkowników w Polsce. Czytałem, że ponoć tworzy mniejszy "efekt odbicia" od reszty. Sprawdzę czy będzie mnie mniej rył od zolpidemu i dam znać, bo sen po krótkim braniu zolpi rozwala mi się nawet na tydzień stając się koszmarem.
Kurwa, stary. 25zł za tak zajebiste kolorowe kapsułki? Widziałeś ten niebiesko-różowy kolor? Widziałeś kiedyś podobną kolorystykę leków?
Co do zolpidemu to klasa średnia kupuje Stil**x, bo nie dość, że ma malutkie tableteczki (które możesz przyjebać łatwo nosem) to kojarzy się z bogactwem. Nie to co On*rex czy Na*en dla bezdomnych.
Tęsknie za zaleplonem. Był to najbardziej bezużyteczny, ale też najpiękniejszy nasenny, który miał swój urok
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.