Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1384 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
Silje pisze:
No jasne ja tam lubie sobie poeksperymentować tyle że nie za często. Wciągnąć się nie wciągne bo nie mam zbyt dużego dostępu do tego typu leków i też nie jestem za bardzo zdesperowana żeby latać i szukać recepty. Kiedy mi się znów przydarzy okazja na coś takiego to nie wiem, może jak mamcia zachoruje czego jej naprawdę szczerze nie życzę.

Moja siorka cioteczna pracuje w aptece ale takich leków by mi nie sprzedała raz mi tylko kopsnęła dwie paczki klonów to było chyba w 2008 bo w tedy jak przestałam niuchać to strasznie byłam spięta i no wiecie sami jak to jest.
wiesz tak mają wszyscy co zaczynają ćpać opio-niektózi potem wala powiedzmy dwa/trzy razy w tygodniu,a niektórych to zabiera okrutnie do tego stopnia że wszystkie pieniadze rozpierdalają w aptece na leki bez recepty(tablteki na kaszel lub ból zęba)zdobycie tramadolu też nie jest wyjątkowo trudne-jeżeli nie masz 18lat to przy odrobinie samozaparcia i wiedzy(opisywanej też na forum[H]dasz radę zdobywać go bez wiekszego problemu. Ogólnie nie bede Ci mówił zostaw to,nie bierz-powiem Ci tylko abyś z tym uważałanie uzależnij sie i ćpaj z rozsadkiem-poczytaj tramadol-uzależnienie i koda uzależnienie-korzystaj z innych przypadków ludzi któzi też mysleli kiedyś jak ty.
Nigdy los ludzi nie był mi obojetny-nikomu nie rzyczyłem uzależnienia od czegokolwiek.Ale wg.mnie uzależnienie dużo mniej pasuje dziewczynie/kobiecie niż facetowi.Zwłaszca że sprawiasz wrażenie fajnej dziewczyny.
Dlatego napisze tylko uważaj na siebie słoneczko ;-) Zwłaszcza że troche byłaś wjebana w stymulanty a opio zabieraja szybciej psychicznie-no i w przeciwieństwie do stymulantów uzależniaja też fizycznie-więc uważaj na siebie dziewczynko a najlepiej zacznij wiecej czasu spedzać ze swoim chłopakiem/męzem-zapisz sie na basen,chodz do kina a nie brnij w ćpanie-jakoś dziewczyna ćpajaca nie jest zbyt pociągajaca(no chyba że w sobote wieczorkami zechciała by zapalić ze mna dzojka i zrelaksować się prz "wieczorem z polsatem" ;-)
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Po czym poznajesz, że to fajna dziewczyna? Jak narazie niczego na to wskazującego nie napisała. Pisze jak przeciętna licealistka, więc nie jest to żaden intelektualny wyjątek. Proponuję trzymać się z daleka od opio w tym wieku. Zbyt wiele masz jeszcze do zrobienia w swoim życiu. Na błogie lenistwo przyjdzie jeszcze czas. Teraz walcz o edukację, studia, bo to w przyszłości pozwoli Ci żyć godnie i da szansę na to by stać Cię było na małe przyjemności. Ćpanie za pieniądze rodziców, tudzież ćpanie ich leków, to nie jest dobry pomysł i nie wróży kolorowej przyszłości licealistce.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
Pewnie po tym, że ma dziurę. Niektórym dużo nie trzeba ;)
  • 974 / 17 / 0
znalazłem starą recepte ze stycznia na zaldiar, kiedy to byłem w ciągu na opioidach. Zrealizuję ją zaraz i spróbuję po raz pierwszy ekstrakcji. 20 tabl to powinno być 750 mg trama. Przy mojej zerowej obecnie tolerce cały dzień będę zgrzany. tym bardziej, że jestem po 600 kody. Mam wielką nadzieję, że robiąc ekstrakcje tak jak z antidolu nie zrobię sobie krzywdy, bo tak jak napisałem nigdy tego nie próbowałem.

dobra pokruszyłem tabsy, zalałem wodą, zamieszałem porządnie i wlałem na filtr. Przecieka mi roztwór o barwie mleka... niezbyt zachęcająco to wygląda. Czy na pewno tak ma to właśnie wyglądać?

wypiłęm to i prawie nic nie czuję, a trama nie brałęm półtora miecha. ekstrakcje zrobiłem z 13 tabl. zostało mi jeszcze 7 i właśnie się filtrują. Jeśli tego nie poczuję to coś tu jest nie tak <_<
Ostatnio zmieniony 16 marca 2010 przez dr.Kubeusz, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1384 / 13 / 0
zaldiar działa normalnie.To że r-r wygląda jak mleko jest objawem najzupełniej normalnym-to za sprawą skrobi ziemniaczanej którą ma w swoim składzie(tam chyba w tym farmaceutycznym bełkocie nazwali tą skrobie jakoś inaczej-nie pamiętam)TAK TO POWINNO WYGLĄDAĆ!!!.A tak w ogóle z ekstrakcją bym się dla 7tabsów nie pierdolił tylko wrzucał normalnie-pogryzione-w końcu to niewiele parcha.
:cheesy:
A nie czujesz pewnie przez antydepresanty-choć się nie znam nie zarzywam :cheesy:
  • 974 / 17 / 0
masz rację jestem na sertralinie ale ostatnią dawkę wziąłem wczoraj o 7 rano. Poczułem jednak ten zaldiar jak dopiłem resztę położyłem się w łóżku z książką i powieki zaczęły mi opadać aż przysnąłem :-) obudziłem się i trochę go czuje więc potłukłem 40 tabsów antidolu i zaraz zrobie ekstrakcje. tram plus koda to był zawsze mój ulubiony miks opio. Jak dla mnie to może konkurować z opium iv. dzięki za info, że wszystko ok z tym roztworem. Ps zjadłbym te pozostałe 7 bez ekstrakcji ale rano piłem kode z antka i nie chciałem za dużo paracetamolu przyjmować

pozdro!
Ostatnio zmieniony 16 marca 2010 przez dr.Kubeusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 1 / 0
a co znaczy wybicie na tabletce "T5". ?
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
z T5 się nie spotkałem ,na jakim to miałeś leku ?

T1- 100 mg Tramal
T2- 150 mg Tramal
T3- 200 mg Tramal
  • 1611 / 34 / 0
ja cie, w googlach w pierwszych hitach macie odpowiedź =
37,5mg = trama
325mg = paracetomol
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 143 / 1 / 0
T5 jest na tablecie Zaldiaru.
od jutra rzucam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.