Dyskusja na temat rodziny roślin (Solanaceae) z rzędu psiankowców.
ODPOWIEDZ
  • 92 / 1 / 0
Niedawno musiałem stosować krople Tropicamid 0,1% po poparzeniu chemicznym oczu. Nie wiem jaki wpływ na to miał fakt że spożywałem wtedy spore ilości kurkumy, ale krople działały bardzo pozytywnie, zwłaszcza po 2-3 zakropieniach.
Momentalnie wchodziło lekkie euforyczne pobudzenie, chęć tańczenia, zwiększona pewność siebie i lekki nieogar w gadce. Efekt bardzo wyraźny (po kilku kropieniach również dla ludzi z zewnątrz), trwał 1-2 h. Ze względu na te efekty stosowałem je nieco częściej niż powinienem. ;)
Zszedłem do normalnych dawek i częstotliwości po kilku dniach - tolerancja skoczyła, a nie chciałem żeby rozsadziło mi gałki oczne od kropienia 10x pod rząd. :-p
  • 50 / 5 / 0
źrenice jak 5zł
Uwaga! Użytkownik cichywedas666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".