Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 15 / / 0
Od pierwszego grudnia, bieżącego roku wchodzi w życie zakaz hodowli i sprzedaży świeżych grzybów halucynogennych w Holandii. Przykre:/ http://wiadomosci.onet.pl/1861486,12,1,1,,item.html
i tak dalej...
  • 317 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Fugol980 »
nie długo skurwensyny zakażą sprzedaż wody gazowanej :#:
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Xiezniczka »
Samobójcza śmierć w marcu 2007 roku 17-letniej Francuzki, amatorki grzybów halucynogennych, która rzuciła się z mostu w Amsterdamie, wywołała w Holandii debatę na temat ryzyka związanego z tymi grzybami.

Chociaż nie ustalono formalnego związku między spożywaniem grzybków a jej śmiercią, większość holenderskich deputowanych domagała się zakazu takich grzybków we wszelkiej postaci.
Buahahahaha.
A co jeśli amatorka mleka lub wielbiciel nutelli popełni samobójstwo?

Chyba że to było samobójstwo na miarę Kurwika...
Uwaga! Użytkownik Xiezniczka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: amorescu9 »
A może była amatorką kąpieli?
Albo woda za twarda?
Albo o jeden most za daleko ?
Albo była depresja? ( Czy można wskoczyć do wody z mostu pod poziomem morza?)

TO JEST KURWA POLITYKA I MY TU KURWA RZADZIMY I MÓWIMY KTÓRE GRZYBY MOZNA JESC A KTÓRE KURWA NIE !!!

Jeszcze ta wiadomośc zainspirowała mine do napisania prostej praskiej przyśpiewki.

Miała baba piemesa
Z mostu się rzuciła,
A że woda była twarda
Kuku se zrobiła

Babę z wody zeskrobują
No bo płytko było
Dookoła wiele ryb
Przydałby się grzyb

Pomyśleli ,podumali
Zjarali bacika
W pizdu grzybów zabronimy
Po chuj nam logika.
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2008 przez amorescu9, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
ahahahahaha
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 155 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: leśnik »
I Bardzo dobrze. "Narkotyki" nie powinny być legalne tymbardziej takie. A o ogólnodostępności to już się nie będe wypowiadał. Robienie z psychodelików produktu biedronka poleca nie jest okej.

Wyznaje regułe, że kto chce, to będzie sobie hodował, uprawiał i kij wszystkim do tego.
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
to bys sie nie wypowiadal lepiej wlasnie. nie wiem kto reklamuje grzyby znakiem dobry produkt fundacja polsat poleca. wiadomo czym sa grzyby i ze sa okej. wiadomo tez, ze debil nie wie ze jest debil, i ze madry to wie. i ze to pozorne pozorne zaprzeczenie to jest.

wyznawaj ta regule i hoduj handluj kupuj i kij wszystkim do tego, tylko co ci policjant powie.

jak juz wyznawac, to konkretnie albo wcale <patrz:>
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 155 / 3 / 0
A co mam podnieść krzyk, że zdelegalizowali grzyby!
Takie rzeczy nie są do powszechnej sprzedaży, a ludzie rozumem nie grzeszą. Może dla Ciebie grzyby są okej, ale innym mogą zafundować namiastkę piekiełka.
rysiekzklanu pisze:
wyznawaj ta regule i hoduj handluj kupuj i kij wszystkim do tego, tylko co ci policjant powie.
Nie handluje. Policja nic nie powie, jestem synem posła.
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
to ja ci powiem, ze jestem synem dyrygenta ale za huj rytmu nie trzymam %-D
nie wymagam zebys plakal, ale napisalem poprzedniego posta, bo odnioslem wrazenie ze twoim zdaniem to lepiej, ze wuadza dobiera sie grzybom do dup. grzyby sa okej, a pieklo funduje sobie czlowiek - zlym zyciem, zlym mysleniem, zlymi warunkami.
jezeli cokolwiek funduje ludziom pieklo, to alkohol. i jezeli cokolwiek powinno zostac wycofane z powszechnej sprzedarzy, to tez wlasnie alkohol.
namiastka piekla po grzybach?
no co ja powiem. nie jest to tempy rozpuszczalnik, tylko substancja ktora jednak troche wymaga od czlowieka. i nagrzybiony czlowiek tez ustanwia sobie wymagania do spelnienia.
warto sprawdzic czy potrafi sie latac, ale - jak powiedzial klasyk i artysta, poeta i policjant - najlepiej startowac z ziemi.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 155 / 3 / 0
rysiekzklanu pisze:
to ja ci powiem, ze jestem synem dyrygenta ale za huj rytmu nie trzymam %-D
Słowików?
Zablokowany
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.