Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Doszły mnie słuchy , że w okolicach Koszalina już ktoś ustrzelił 15 sztuk , dziś jadę sprawdzić czy to nie bujda . ( I hope Not ! )
  • 8 / / 0
Witam ,
4 dni temu byłem na znanej mi miejscówce i znalazłem 1 okaz wielkości niemowlęcej.Mam do Was pytanie.Czy po praktycznie 6 dniach deszczu i zimnej aury pogodowej (temp. w nocy około 4-6 C ,w dzień 13-16 C ) mogę wyruszyć po raz kolejny na łączkę i zastanę tam jakieś dojrzałe okazy ? Zadaję te pytanie ponieważ miejscówka jest oddalona ode mnie prawie 30 km ,a to jest dla mnie lekkie utrudnienie.
  • 42 / / 0
oznajmiam iż dzisiaj byłem na łące ,i po 2dniach chłodnych i troszke deszczu ...jak tam ostatnio byłem i znalazłem 2 sztuki teraz kwestia kilku dni za 6dni ide sie nachapac! pozdro dla giboniarzyxD(podkarpacie)coś sie rusza:D!;)
  • 195 / 4 / 0
ZAChodniopomorskie,we wtorek jedę na miejscówkę to zdasm relację,pozdrawiam wszystkich szczewrych zbieraczy świętych małych grzybków made in Poland.Niech sezon nam sprzyja 2011.
  • 54 / / 0
Na slasku pogoda wydaje sie byc idealna - wiec jesli ktos z okolic GOPu cos znajdzie prosilbym o cynk.
Moja miejscowke niestety stosunkowo niedawno przerobiono na autostrade, wiec czeka mnie ciekawy sezon, jesli bede chcial cos znalezc ;)
  • 73 / / 0
narkuszdupy pisze:
lubelskie dziś 14 łysic :) coś się zaczyna na łączkach pojawiać
Gdzieś bliżej lublina? Chcę sie wybrać obadać nadbystrzyckie łąki, ale nie wiem czy to dobry pomysl. Co ty na to?
Uwaga! Użytkownik szybki_gonzalez nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
1:44 lekko po..strzelony siedze i czekam do 6:48 - bus na moja grzybia wioske :] juz pare znalazlem tam w tym sezonie i to sporooo czasu temu. zobaczymy co w sumie dzisiejszy dzien przyniesie :) mam nadzieje ze 1go konkretnego psylotripa ;)

ostatnimi czasy sporo padalo u mnie a i tempreatura nawet w dzien dawala duzo do zyczenia zatem spodziewam sie malego coneico :) zielone na wypad juz mam... zostaje tylko czekac az czas uplynie hehe.

pozdro (raport z wypadu po powrocie)
dolny slask z tej strony
Psychodelic Tripper.
DMT 4 Life
  • 103 / / 0
jak już ktoś wyżej napisał, pogoda wydaje się być idealna. :D za jakieś pół godziny bierzemy plecaki, rowery, zapas MXE i jedziem na poszukiwania tegorocznych psylocybinek. :cheesy: jakoś o 10 zdamy raport. %-D
Taijin Kyofusho.
Learning To Fly.
dimethyltryptamine.
psychonauts.

God is an astronaut,                                       
  Oz lies over the rainbow,                           
    and Midian is where the monsters live.
  • 9 / / 0
szybki_gonzalez pisze:
narkuszdupy pisze:
lubelskie dziś 14 łysic :) coś się zaczyna na łączkach pojawiać
Gdzieś bliżej lublina? Chcę sie wybrać obadać nadbystrzyckie łąki, ale nie wiem czy to dobry pomysl. Co ty na to?

no okolice LBN jakieś 20 km od miasta :)
  • 8 / / 0
Witam ,
woj. podlaskie , nowa miejscówka odkryta dzisiaj . Łąke zastałem wydeptaną możliwe że ktoś mnie uprzedził i zwinął wszystkie duże sztuki. Zebrałem kilka ,zostało sporo malutkich,niech rosną i sypią zarodnikami ! Błąd, że nie pojechałem tam o 4 rano ;(.
[ external image ]
ODPOWIEDZ
Newsy
Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.