Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 63 / 1 / 0
Od jakiegos czasu zauwazam ze alkohol "kladzie" mnie wczesniej niz kolegow....zasypiam. Dziwi mnie skad to sie bierze, ale niestety nic nie przychodzi mi do glowy. Na was alko dziala tez tak nasennie? Wypije 4 piwa i padam, wypije 0.25 l i padam. Tylko u siebie to zauwazam.

Co o tym sadzicie?
Uwaga! Użytkownik skeeza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
4 piwa/szklanka wódki to "mniejsza" ilość alkoholu?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 191 / 1 / 0
Po ilości którą podałeś mam oczy jak 5 złoty, biegam jak pojeb, i każdy mi mówi że coś wciągałem.
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
Moja mama zawsze skarży się na senność po małej ilości alkoholu, więc widocznie niektórzy tak mają. Tyle że w jej wypadku mała ilość to pół piwa, a nie 4.
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zourbie »
Ale ilośc którą podał to naprawde malo. ludzie co z wami. Moge zgodzic sie ze w czasie drugiego piwka troche chce mi sie spac ale jak dopije to od razu sie rozbudzam i chce wiecej. Po sześciu piwkach i winku czuje się jak superman
  • 762 / 31 / 0
były już rozkminy, to się poniekąd może wiązać z introwertyzmem/ekstrawertyzmem, czy tam z innymi cechami osobowości. senność po alku jest normalna, przecie to depresant; ja kiedyś nie mogłem flaszki skończyć bo zasypiałem.
teraz mnie bardziej budzi, ale to się źle kończy...

Kurwiku, przytoczę Ci pamiętne i trafne powiedzenie. "Co to jest nic? Nic to półlitra na dwóch." Idąc za tym, taka ilość to.. nic. :)

zourbie ahahaha rozjebałeś mnie ostatnim zdaniem :D HST 'jak piję jestem ajs jak wanila'
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 139 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hopek »
Ja mam to samo dlatego majac w perspektywie wypicie 4 browarow, czy kilka kielonow vody nawet nie podchodze do tego. Oczywiscie poza wyjatkami typu wieczorem wlasnie do snu albo gdzies nad woda na grillu wypic sobie ze 3 browarki zjesc i jebnac sie spac na sloneczku i fajnie sie opalic. Przebudzam sie i rozkrecam dopiero po wiekszych ilosciach, co jak Demoon napisal czesto zle sie konczy albo przynajmniej problematycznie bo nagle kasa i alko sie konczy, moc odchodzi i trzeba wracac np 70km pociagiem na zwale do domu albo kilka km z buta bo sie zachcialo wycieczek do znajomych :D
Takiego świata ja nie chce, wiec go sobie ulepsze....
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zourbie »
Oj zanm to znam. Znam bardzo dobrze powroty w nocy pod wpływem. Z nocnych rzadko korzystam bo prawie zawsze są kanarzy a ja prawie zawsze nie mam biletu. Więc zapierdalam z buta z żoliborza lub kabat na ochote. Już sie przyzwyczaiłem i nawet polubilem. Jesli mam papierosy i słuchawki na uszach moge iśc wszędzie.
  • 2877 / 266 / 0
Nieprzeczytany post autor: p420 »
Mnie muli po browarach, po wódce mnie raczej pobudza.
To jest chyba normalne, może nie do takiego stopnia, że koniecznie trzeba iść spać, ale ziewanie co chwilę itp.
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 7 / / 0
browarek na sen piękna sprawa,zwłaszcza tak po pracy druga zmiana wraczasz, piowko ido spańka idealnie...coś w tym jest ze chce sie spać po alk,to znaczy w moim przypadku po jednym piwku np po obiadku super sprawa,alkohol obniża ciśnienie z tego co wiem,więc zarazem osłabia i drżemka jak się patrzy..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".