Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 268 / 37 / 0
raczej nic nie zamawiałem, wszystko co potrzebuje dostane w aptece internetowej/stacjonarnej

spytałem z ciekawosci bo niezbadane są pomysły osób decydujacych o treści i zmianach w regulaminie, który potrafi być absurdalny w niektórych podpunktach
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 31 / 0
Jaka jest szansa przypału przy zamówieniu szałwi z nl, albo gb ze sklepu online?
  • 268 / 37 / 0
29 lipca 2021falsyfikot pisze:
Jaka jest szansa przypału przy zamówieniu szałwi z nl, albo gb ze sklepu online?
a z jaką dokladnoscia mniej/wiecej interesowałaby Cie odpowiedz?
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 31 / 0
Z jak największą dokładnością. Idź sobie meliski zaparz.
  • 268 / 37 / 0
okej przepraszam, mogłem sobie darowac tego posta...:świnia:

ale chyba sam przyznasz ze troche z pizdy pytanie, bo jaka wartosciowa i rzetelna infrmacje zwrotna moglbys dostac?

zapytaj o jakis konkretny sklep/vendora, o jakas bezpieczna opcje płatnosci czy przesyłke (np. jaka opcje wybrac najlepiej albo dane personalne prawdzie czy lipne) oraz inne cenne protipy

pozdrawiam i miłego testowania salvi... @falsyfikot :extasy:
  • 185 / 31 / 0
Informacje od osób, które może tak zamawiają/zamawiały i które znają temat. Dla mnie połączenie poczta i narkotyki brzmi troche jak matrix, ale wiem, że to jakoś działa. salvia to mało popularny środek i zastanawiam się czy np taki pies to wyczuje etc.
  • 33 / 1 / 0
Wie ktos czy oplaca sie bawic w wysylke krysztalu z nl do pl w ilosciach + - 5g? Duzo zabawy z pakowaniem i wysylaniem tego? Tak zeby wjeb ly nie bylo? Bawil sie juz ktos w to i moglby pomoc?
  • 960 / 176 / 0
@prostynick opłaca tylko bierz w sklepie gdzie wysyłka jest free i płać w LTC bo przy takiej ilości to prowizję BTC/XMR Cię zjedzą.
  • 57 / 6 / 0
Siemka, jak to jest z wysyłką mj przez InPost (paczkomaty)? Duży przypał? Co z kamerami, które są na każdym paczkomacie?
  • 193 / 28 / 0
zalezy ile chcesz wysylac, jak jakies smieszne ilosci pokroju 5g to bym sobie odpuscil bo to duzo zachodu zeby nie bylo przypalu
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...